If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Аре бе, фенклуба ? Следващия подарък кво е ? Риба във вестник ?
Ами този журналист,ако намира в този текст заплаха ,да сезира прокуратурата.Според мен по-скоро текста има поучителен подтекст а не заплашителен.Пак казвам....да сезира прокуратурата,полиция...който си иска.Само,че да знае ,че ако не може да докаже твърденията си и се опитва да клевети...ще си понесе последствията.Точно и ясно....Мисля,че това е правилният подход.
Хехе признавам си честно по долна манипулация скоро време не бях виждал - простотите на прокопиев с КТБ, направо бледнеят на това.
По евтина манипулация скоро не бях гледал, всеки би го написал това а най-вероятно самия кореспондент го е написал, за да обслужи видимо техния кръг по линия Икономедия и архитектката и техния благореден проект "моят бряг" кво повече да се иска 2 и 2 . Такави евтини номера направо са подигравателни за интелигентността.
На Прокопиев как му се пече не е истина ама така е като си застанал зад медия и бълваш простотии и спекули, срещу големите играчи, както над 90% във форума всеки говори неща не базиращи се на факти.
"Нима вие не знаете, какво означава думата "война"? Написана, тя се състои от два знака - "копие" и "спри". Така казал през 597г. пр. Хр. чуският цар на съветниците си, които го увещавали, че на мястото, на което разгромил армията на царството Дзин, трябва да се издигне кула в чест на победата.
Цитатът е част от предговора на книгата "Изкуството на войната" (Древни китайски трактати) на Сун Дзъ. Този вторник кореспондентът на "Капитал" и "Дневник" във Варна Спас Спасов я получи с куриерска пратка (виж снимките). Подател беше Марин Митев. Според официалната информация, публикувана в търговския регистър, той е съсобственик на дружеството "ТИМ", чрез друго дружество - "ТИМ Клуб". По-кратка пътека към яснотата за това, кой точно е изпратил книгата, няма.
"Подаръкът" пристигна с бележка на първата си страница. Тя гласи следното:
"Този, който не можеш да направиш приятел или не можеш да го победиш, по-добре не се занимавай с него!" Сун Дзъ.
Светът е малък и не се управлява от Сингапур!
Поздрави
М. Митев
Във Варна темите за Общия устройствен план на града, съдбата на Морската градина и проекта за застрояването на крайбрежната й част от години са сплетени в гордиев възел. Те вълнуват, раждат дебат и стават повод за обществени протести. Към такива теми "Капитал" и "Дневник" никога не са оставали безразлични. За това и през последните няколко години кореспондентът ни Спас Спасов публикува статии (виж карето), които търсят обясненията за противоречията около проекта "Алея Първа", за съпротивата на немалка част от гражданите на Варна срещу него и срещу начина, по който той и в момента се реализира от "Холдинг Варна".
Няма да издадем никаква тайна, ако кажем, че Марин Митев е свързан с дружествата "Химимпорт" и "Холдинг Варна".
Затова и ни е трудно да разчетем изпратеното послание другояче освен като опит за косвен (и не до там) натиск върху журналист и медии.
Отношенията между обществото и медиите нямат нищо общо нито с теорията, нито с практиката, нито с изкуството на войната. Нито пък с риториката й. Честните медии, към които настояваме, че и "Капитал" и "Дневник" принадлежат, водят битките си само от позициите на отговорната журналистика, на професионалната етика и обществените интереси.
Здравей Бобане,
и да ми даваш думата и да не ми даваш за мен няма значение....
Купил съм си над хиляда акции в ССВ ,ЗХБГ и ХИМ с цел да си казвам мнението....
А то е много негативно към мажоритара. Преди четири години акцията с ползваше с авторитет а сега е поспешище на 80 стинки в пени маркета. Масовите разпродажби не дават основание че нещата тръгват . Влизането на 100 дребни и излизането на една акула е сигнал за продавай.Защото ССВ вече пет месеца след излизането на големите няма купувачи от ранга на ПФ ....
Иначе сделките със свързани лица продължават .....Ако те кефят тези резултати който стоят на картинка и се изкарват по отчетите ,мен не, аз искам да ги пипна а не да гледам яхтата Армеец на съни биич ама на мен да ми течат лигите....
Благодаря Монти,аз и не очаквах друго да кажеш...За мен изкупуването на 1.5млн акции е важно....и едва ли са купували 100 дребни само.Ккакто и да е...а за яхта ...за да искаш да пипнеш такава не става с чакане на дивиденти...Дивиденти се чакат ..когато си се качил на яхтата
За едно нещо съм съгласен...Мажо е потаен,нищо не казава,нищо не дава.Но пък като сравня с другите Мажовци дето ги имате за добри,а ги гони прокуратурата...както и да е
Тук чак и търсене се заформи вече...Сигурно на някои съфорумци им е тъпо и гадно да гледат.Преди 2-3 седмици предвещаваха цени от 20ст...А истината е,че за месец минаха близо 1.5млн акции без трусове в цената....
Понеже много хора тук ме убеждаваха ,че никой не искал акции на ХИМ....да Ви попитам Господа
КОЙ ГИ КУПИ ТЕЗИ АКЦИИ И ЗАщО..
За да не приказвате накуп ...въвеждам ред
Отговарят така
1.Монти
2.ОК
3.Пипбел
4.Тони
Себулба не го каня,защото знам ,че ще почне да обижда и да псува ТИМа джии(какво ли е преживял от тях,само той си знае)
И така...давам Ви думата Господа
Здравей Бобане,
и да ми даваш думата и да не ми даваш за мен няма значение....
Купил съм си над хиляда акции в ССВ ,ЗХБГ и ХИМ с цел да си казвам мнението....
А то е много негативно към мажоритара. Преди четири години акцията с ползваше с авторитет а сега е поспешище на 80 стинки в пени маркета. Масовите разпродажби не дават основание че нещата тръгват . Влизането на 100 дребни и излизането на една акула е сигнал за продавай.Защото ССВ вече пет месеца след излизането на големите няма купувачи от ранга на ПФ ....
Иначе сделките със свързани лица продължават .....Ако те кефят тези резултати който стоят на картинка и се изкарват по отчетите ,мен не, аз искам да ги пипна а не да гледам яхтата Армеец на съни биич ама на мен да ми течат лигите....
Тук чак и търсене се заформи вече...Сигурно на някои съфорумци им е тъпо и гадно да гледат.Преди 2-3 седмици предвещаваха цени от 20ст...А истината е,че за месец минаха близо 1.5млн акции без трусове в цената....
Понеже много хора тук ме убеждаваха ,че никой не искал акции на ХИМ....да Ви попитам Господа
КОЙ ГИ КУПИ ТЕЗИ АКЦИИ И ЗАщО..
За да не приказвате накуп ...въвеждам ред
Отговарят така
1.Монти
2.ОК
3.Пипбел
4.Тони
Себулба не го каня,защото знам ,че ще почне да обижда и да псува ТИМа джии(какво ли е преживял от тях,само той си знае)
Може би всички чакахме да видим мятане на голямо кюфте при края на това упорито предлагане. Но както знаете така сделка може да се врътна извънборсово и никога да не разберем официално за нея. Другата седмица ще е показателна!
Коментар