~ 4,8 Мио. загуба. малък + cash flow... за мен не е buy !!! други мнения???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (IHB / IHLBL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеОще не съм влязъл. Но си ми е стара тръпка това дружество
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеМиналата седмица малко преструкторирах и се оглеждам и тук. Ако не стане гръцки фал, мисля краткосрочно 15тина % ще дигне. За по-нататък .....не се чувствам достатъчно велик да кажа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТочно за което говоря - хоризонта на масовката - месец, най-много годинка и трябва да съм милионер
Успех със семкаджийските отигравания!
ти беше милионер..... преди година ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗащо си правиш труда да му отговаряш на монти?
Мариян е посочил в статия какъв е размера на Софикс сертификата, всеки може да види каква е тежестта на ИХЛБЛ в индекса и да си сметне колко акции прави това. не може да си направи елементарно изчисление и те провокира да му свършиш работата. Само игнор за такива индивиди!
даже и знаеш казва че теглото е най малко 300 К....ама какво да очакваме от теб....
може би ЧСИ.....и спиране троленето във форума....Last edited by chronos; 20.05.2015, 11:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеБраво!
И двата пакета ли са твои?
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениене манипулирам, а си казвам мнението. първо, моите сметки не ме подведоха досега при другите софикс компании (справка еврохолд темата), т.е. не смятам че за продаване са били над 400 хил, по-скоро над 300, като считам, че по-рано през месеца индексният продаде вече един пакет. второ, продава се през юг маркет, не мога да знам дали само през тях, но определено те не са посредник на индексния.
Мариян е посочил в статия какъв е размера на Софикс сертификата, всеки може да види каква е тежестта на ИХЛБЛ в индекса и да си сметне колко акции прави това. не може да си направи елементарно изчисление и те провокира да му свършиш работата. Само игнор за такива индивиди!Last edited by chronos; 20.05.2015, 11:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениене манипулирам, а си казвам мнението. първо, моите сметки не ме подведоха досега при другите софикс компании (справка еврохолд темата), т.е. не смятам че за продаване са били над 400 хил, по-скоро над 300, като считам, че по-рано през месеца индексният продаде вече един пакет. второ, продава се през юг маркет, не мога да знам дали само през тях, но определено те не са посредник на индексния.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСигурен ли си....
на 8 са минали само 180 К а експозицията е над 400 К....
да беше батя който както винаги манипулира, но ти.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениене са на индексния
на 8 са минали само 180 К а експозицията е над 400 К....
да беше батя който както винаги манипулира, но ти.....
Коментар
Коментар