Първоначално изпратено от XY
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеДано да е мое лично самовнушение търсене при една, продаване макар и с дребни при друга днес. Утре май ще се види, кога трябва да го публикуват официално, било то вероятно и без цена, а може и със, знам ли вече.
Откъде излезе инфо, че са през ПФБК и ако е там - защо днес го няма в сайта им?
Препоръки нямам!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМислиш ли, че Наглостта има цвят. През 2008г БНБ и правителството им удариха едно рамо на другаретеLife won't wait for you.
Коментар
-
Дано да е мое лично самовнушение търсене при една, продаване макар и с дребни при друга днес. Утре май ще се види, кога трябва да го публикуват официално, било то вероятно и без цена, а може и със, знам ли вече.
Препоръки нямам!Last edited by Jekata; 09.01.2014, 23:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДвамата червени другари пет пари не дават, че банката им е публично дружество
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТочно така Жека, тая информация се изпусна по терлици, КЪДЕ е равнопоставеността, значи някой хора са по ХораLife won't wait for you.
Коментар
-
На следващо място - излиза от съобщението чл. 151, чл. 4 от ЗППЦК:
(4) (Нова - ДВ, бр. 52 от 2007 г., в сила от 03.07.2007 г., доп. - ДВ, бр. 103 от 2012 г.) Управителният орган на дружеството - обект на търгово предложение, предоставя търговото предложение на представителите на своите служители или на служителите, когато няма такива представители, и незабавно оповестява информация за постъпилото предложение и съществените условия по него по реда на чл. 100т.
Аз лично бих се радвал да се налее още свеж кеш в цацата, едно за колегията, друго ще иде не малко и в други емитенти, но да видим.
Last edited by Jekata; 09.01.2014, 23:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Windowshopper Разгледай мнениеЗа да влезем в хипотезата на "squeeze out" трябва да преминем 95%The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеАз лично съм ядосан. Дано да не успеят да направят Squeeze out, въпреки че се съмнявам. То само името му ми дава негативни асоциации - ЦЕКО
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЗатова и преди писах , главния въпрос е дали наистина искат делистване на ПИБ или формално изпълняват закново зъдължение......
Нямат ли връзка с инвеститорите да каже някои ......да знаем къв ни се точи поне.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеДе-офшоризацията е най-вероятният сценарий към момента. Търговото е про-форма (поради законовите изисквания след преминаването на 3-те %).
Мисля, че целта на мажо не е да вземе акциите.
Ако цената на търговото е около 3-те лева, то това ще доказателство на тази теза.
Ако наистина искат фрий-флоута те са наясно, че да саберат доволно едно 4.5-5 лева ще трябва да ръснат.
Лично мнение.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЗатова и преди писах , главния въпрос е дали наистина искат делистване на ПИБ или формално изпълняват закново зъдължение......
Нямат ли връзка с инвеститорите да каже някои ......да знаем къв ни се точи поне.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Де-офшоризацията е най-вероятният сценарий към момента. Търговото е про-форма (поради законовите изисквания след преминаването на 3-те %).
Мисля, че целта на мажо не е да вземе акциите.
Ако цената на търговото е около 3-те лева, то това ще доказателство на тази теза.
Ако наистина искат фрий-флоута те са наясно, че да саберат доволно едно 4.5-5 лева ще трябва да ръснат.
Лично мнение.Veni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеЦената ще е достатъчно висока, за да я приемете всички. И достатъчно ниска, за да спечели само мажо! В дългосрочен план...не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
Коментар