Ибаахмааму.....имам малко тука 8% от протфейла....новината дали ша са отрази на цената?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ivangh Разгледай мнение
- ами и аз се шашнах та не съм обърнал внимание...
- Къде четеш отчета?
Коментар
-
ЧЕСТИТО отвсякъде! Сега прегледах отчета...
Правят 23 млн. печалба и то при положение че отново имат немалка обезценка - 27 млн. Смятай ако по-натам нямат.. тия ще правят по 50 М на тримесечие
Съпоставка с отчета от Q1 2015 ясно показва откъде идва печалбата - Докато приходите от лихви спадат с 6 млн., разходите за лихви се смачкват с цели 22,6 млн. лв. Отделно са свили административните харчове със 9 млн. лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕйй михлюзин, що си сложил тоя минус отпред да ме шашкаш!?
Яко пичове.. 22,7 млн. печалба за тримесечието, според статията на Инвестора! Сега ще търся отчета да видя как точно е образувана, но по принцип бизнеса на банката има такъв потенциал за чиста тримесечна печалба, ако няма еднократни сделки и са приключили с голямото чистене на портфейла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivangh Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/biudjet-i-fin...mln-lv-216025/
- 22 млн. за първо тримесечие...някой знае ли къде им е отчета?
Яко пичове.. 22,7 млн. печалба за тримесечието, според статията на Инвестора! Сега ще търся отчета да видя как точно е образувана, но по принцип бизнеса на банката има такъв потенциал за чиста тримесечна печалба, ако няма еднократни сделки и са приключили с голямото чистене на портфейла.
Коментар
-
http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...mln-lv-216025/
- 22 млн. за първо тримесечие...някой знае ли къде им е отчета?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИсках да надзърна тук и да видя дали батя още се мъчи с този папир. Вие как мислите, с каква вероятност е възможно до нова година да се случи събитието "номинал"!???
Коментар
-
Някой упорито я бута надолу, ама няма лошо, ще напазаруваме по-тънко.
Както съм споменавал вече - идеалната спекулантска хартия. Колкото по-ниско слиза, толкова по-изгодно ще се насмучемКато гледам как с дневни обороти от 6К лв. (от които вероятно 2/3 са на свободни играчи), този дето се прави на мечка не ще да е с много подкожна мазнина. Хиенките са дребни, обаче могат да изядат цял слон, а мечката ще заприлича повече на цuганскa мечка от панаир.
Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТи нали изхвърли без парашути гагарин и табаци , сега те сърби темето де да го набуташ - широчко ти е ми се чини ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеСпоред мен печалбата ще е по-голяма, та днес допълних малко.
Ти нали изхвърли без парашути гагарин и табаци , сега те сърби темето де да го набуташ - широчко ти е ми се чини ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСамо дето там никой не трие по форумите песимистите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеСпоред мен печалбата ще е по-голяма, та днес допълних малко.
Коментар
Коментар