If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това ако стане ще преквалифицирам позицията от рискова на стабилна с много голям потенциал
По информация на "Капитал" в опит да осигури по-бърза светлина за ERM II и банковия съюз правителството е сондирало за интерес към миноритарно участие в ПИБ международни институции като Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация.
на момчето акции от банки не му трябват....на баир лозе.. по-добре е да дърпя яко кредити през подставени фирми , а после от контролните органи да казват, че нямал нищо общо с цитирани дружества...
Ама тая работа за да стане първо трябва да поставят точно такава поставена фирма като нов съдужник у ПИБ примерно банката за развитие където момчето се подвизава или никуму неизвесна офшорка.
на момчето акции от банки не му трябват....на баир лозе.. по-добре е да дърпя яко кредити през подставени фирми , а после от контролните органи да казват, че нямал нищо общо с цитирани дружества...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Капитал спекуларит за влизане на международни институции като акционери през това увеличение.. Ако това стане вече ще е върха на сладоледа.. май е твърде хубово..
Чудесни новини! Групирани в един ден за мен означава, че:
1. Продажбата на кредитите, заедно с годишната печалба, която ще се покаже и капитализира, ще е достъчно(или с няколко М разлика) за изпълнение на изискванията за капитал.
2. Вдигането на капитал за смешната(за водеща банка) сума от 20М е по-скоро реверанс към ЕЦБ.
Отделно е 20М, защото иначе мажо ще мине 90% и ще има търгово. Не ми се смята в момента колко е мин. цена на увеличението.
Успех на всички утре!
ЕЦБ каза да ПИБ да намерят 262 млн.евро ...... двамата мажовци държат 85% от акциите ...... за да си запазят дела ще трябва да намерят 223 млн.евро ........ кауза пердута ми се струва това начинание, а и VW нищо не казват за кремиковци...
Radev, пазарът не е счетоводство и тъпа сметка, която всеки хамстер може, да направи. Има и психологична компонента, която в момента е нормално да е с определяща тежест. Две
и две е само в учебниците.
Тук се гледат и други неща. Включително житието и битието на цеко от алеко.
сигурен съм съм че хамстер като тебе въобще не ми е разбрал мисълта
Radev, пазарът не е счетоводство и тъпа сметка, която всеки хамстер може, да направи. Има и психологична компонента, която в момента е нормално да е с определяща тежест. Две
всичко е математика. ако беше психология най успешните финансисти щаяха да са психолозите.ама на практика са математиците
ЕЦБ каза да ПИБ да намерят 262 млн.евро ...... двамата мажовци държат 85% от акциите ...... за да си запазят дела ще трябва да намерят 223 млн.евро ........ кауза пердута ми се струва това начинание, а и VW нищо не казват за кремиковци...
Просто тези мажоритари не ги виждам да се бръкнат за да капитализират банката.
Коментар