Първоначално изпратено от Konsultant
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеТака е. Много точна сентенция. Ако я пречупим през нашите борсови "неволи", със сигурност мога да кажа, че още доста дълго ще сме в позицията на бика...
Смея се, че като прочетох сентенцията в редичката и ми мина през главата, че дори и бикове (юпитерови) не сме, ами направо волове
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеИма ги и в материалите за ОСА , което ще се проведе на 16-05-2016г. от 11:00 часа в София
акционерите на „ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА” АД,насрочено за 16.05.2016 г.:
1.
2.
http://fibank.bg/uploads/_Investors/...terials_BG.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеЧичо М,
Задаваш гатанки, та чак до търсачките опряхме
Има и друга приказка:
Quod licet Jovi, non licet bovi - Което е позволено на Юпитер, не е позволено на бика.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеQui vult dare parva, non debet magna rogare...
С латинския съм на "Вие" , но с нашия съм длъжен да внимавам ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Манче, аз го прочитам така! -Листнахме банката през 2007г, и с продадените акции стигнаха до 2010г., така че си създадохме 12% "хибрид" за нас основателите , а за Вас последователите ще почакате дор де издържите!
Ако пък вземе някой да ни я плати по онази там стойност която им поискахме през 2009г. - все ще стигне нещо и до Вас !
Сполай Ви ! - ама не е препоръка ...Vanitas vanitatum...
Коментар
-
- Манче, аз го прочитам така! -Листнахме банката през 2007г, и с продадените акции стигнаха до 2010г., така че си създадохме 12% "хибрид" за нас основателите , а за Вас последователите ще почакате дор де издържите!
Ако пък вземе някой да ни я плати по онази там стойност която им поискахме през 2009г. - все ще стигне нещо и до Вас !
Сполай Ви ! - ама не е препоръка ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНякой някога да е задавал въпроса на ОСА - кога и дали въобще смятат да плащат дивидент ...
Всички говорят как банките са печеливши , преливат от ликвидност и капиталът им от всякакъв ред е хай хай хай ....
Ще се включа отново като миноритар ако поне обявят официално, че смятат да го направят, ... както и да прекратят практиката на коментираните високолихвени купони...Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеИма ги и в материалите за ОСА , което ще се проведе на 16-05-2016г. от 11:00 часа в София
Всички говорят как банките са печеливши , преливат от ликвидност и капиталът им от всякакъв ред е хай хай хай ....
Ще се включа отново като миноритар ако поне обявят официално, че смятат да го направят, ... както и да прекратят практиката на коментираните високолихвени купони ...
Не ми е ясно как смятат да възстановяват доверието на акционерите си (освен общественото) като се пренебрегват нещо толкова важно като дивидентната политика.
Дори и сред преливащите от кеш ПФ не се забелязва да горят от желание да увеличават експозициите си.
Това важи и за другите публично търгувани банки - в различна степен, но също толкова актуално.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеКонсолидиран, одитиран финансов отчет към 31 декември 2015 г., придружен от одиторски доклад и Годишен доклад за 2015.
http://www.fibank.bg/uploads/_AboutU...ons_aud_BG.pdf
Коментар
-
Konsultant
Консолидиран, одитиран финансов отчет към 31 декември 2015 г., придружен от одиторски доклад и Годишен доклад за 2015.
http://www.fibank.bg/uploads/_AboutU...ons_aud_BG.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениетотото има в пъти по-голям оборот
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениесрива при много позиции е голям
бфб е заприличала на тото пункт вечеdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар