IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    За Софарма не съм съгласен....
    Нищо не казваш за Емка и ХИКА....
    Лека !
    Си си съгласен ама си акционер и за това.

Емката и хиката за утре лека.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Същото мога да кажа и за Софармата.

Имай предвид, че в ОЦК сам си реши сам си се навря но аз не го подкрепям като влизане дори и да си удвоиш парите. Риска е много голям, защото ако на някой голям му се беше наложило да продава тогава надали щеше да наблюдаваме покачване. Риск печели риск губи.

Еларгата колкото и смешно да звучи ти е май най-доброто в момента. Какъв срам опряхме пак до ликвидация за да печелим на борсата.
      За Софарма не съм съгласен....
      Нищо не казваш за Емка и ХИКА....
      Лека !

Коментар

Бизнесът на Софкома за мен е мръсен и изнудвачески и затова не ги следя....
        Същото мога да кажа и за Софармата.

Имай предвид, че в ОЦК сам си реши сам си се навря но аз не го подкрепям като влизане дори и да си удвоиш парите. Риска е много голям, защото ако на някой голям му се беше наложило да продава тогава надали щеше да наблюдаваме покачване. Риск печели риск губи.

Еларгата колкото и смешно да звучи ти е май най-доброто в момента. Какъв срам опряхме пак до ликвидация за да печелим на борсата.

Коментар

Защо смяташ, че един фонд БРЕФ е по-добър примерно от една Софком инвестиция.
          Бизнесът на Софкома за мен е мръсен и изнудвачески и затова не ги следя....

Коментар

Само малки суми . Днес имаше разпродажби на една любима акция на Елпром -Зем с 50 % но не можах да се класирам... заради играта в Еларг и БРЕФ..

Утре ще интересен ден . Някой колеги ще търсят кеш да ходят до Гърция....
            Защо смяташ, че един фонд БРЕФ е по-добър примерно от една Софком инвестиция.

Коментар

Умно говориш ама я нещо е паднало с едно 15-20% и туку избегаш и разпродадеш Еларгата за да се ушиеш там.

Само малки суми . Днес имаше разпродажби на една любима акция на Елпром -Зем с 50 % но не можах да се класирам... заради играта в Еларг и БРЕФ..

Утре ще интересен ден . Някой колеги ще търсят кеш да ходят до Гърция....

Браво на Челси ...Велики са.
              Last edited by Монти; 25.04.2012, 00:36.

Коментар

Гаки има една мисъл която и аз споделям . Маркета ще е много зле и тази година трябва да запазим капитала за да можеш да участваме на общо основание след това на борсата . Плюс 20 % си е печалба и решение на проблема до Нова година и повече от лихвите в банките ...
                Умно говориш ама я нещо е паднало с едно 15-20% и туку избегаш и разпродадеш Еларгата за да се ушиеш там.

Коментар

Направих проверка на Еларг възможно е да се изкарат 20%. Обаче процедурата може да се забави много по продажбата на активи.

Виждаш ли докъде сме го закъсали на борсата да си правиме сметки какво може да се изкара при ликвидация от някъде.

Гаки има една мисъл която и аз споделям . Маркета ще е много зле и тази година трябва да запазим капитала за да можеш да участваме на общо основание след това на борсата . Плюс 20 % си е печалба и решение на проблема до Нова година и повече от лихвите в банките ...

Коментар

За продажби на земи в Еларг ще се види частично на сегашният отчет как върви хаавата ...
                    Аз също имам няколко хиляди на 30 ст ЗХБГ и като си повервам много като днес гледайки Оловото , Еларгата и Бреф ,хвърлям един поглед и на Зрънчо за да сляза на земята....
                    Направих проверка на Еларг възможно е да се изкарат 20%. Обаче процедурата може да се забави много по продажбата на активи.

Виждаш ли докъде сме го закъсали на борсата да си правиме сметки какво може да се изкара при ликвидация от някъде.

Коментар

Мечти мечти мечти. А може и Еларга да му направят един първи търг на активите и никой да не ги купи на така до третия търг поне и цената си пада. Та ненам може и да не свършат толкова победоносно нещата.

Разбира се аз съм гаден и за това пиша така иначе вероятно и положително може да се развият нещата.

Петрол не ми пука за собственика не съм доволен от финансовото състояние на компаанията. На 50ст бих взел там и то с много въпросителни!!!!!!!.

Не ми говори за Черепа направо съм се набил на едно от ""най-убавите места"".

За продажби на земи в Еларг ще се види частично на сегашният отчет как върви хаавата ...
                      Аз също имам няколко хиляди на 30 ст ЗХБГ и като си повервам много като днес гледайки Оловото , Еларгата и Бреф ,хвърлям един поглед и на Зрънчо за да сляза на земята....

Коментар

Да , безрискова позиция. Ами вземи си 10 К Еларг и имаш 1,5 зимата ... е няма да станеш милионер но на ски ще отидеш в Алпите...
                        Оловото ще ги разкарам до месец и не те съветвам да ги държиш много а Петрол ще купувам защото Събев е пич и не е като Черепа ,но по нататък.....
                        Не е препоръка....!
                        Мечти мечти мечти. А може и Еларга да му направят един първи търг на активите и никой да не ги купи на така до третия търг поне и цената си пада. Та ненам може и да не свършат толкова победоносно нещата.

Разбира се аз съм гаден и за това пиша така иначе вероятно и положително може да се развият нещата.

Петрол не ми пука за собственика не съм доволен от финансовото състояние на компаанията. На 50ст бих взел там и то с много въпросителни!!!!!!!.

Не ми говори за Черепа направо съм се набил на едно от ""най-убавите места"".

Коментар

И ти си един. Там никога не бих се наврял. Луд съм Луд съм ама чак пък в Петрол да вляза не съм толкова луд. По-скоро от ОЦК бих взел ама и там риско е много голям.

Монти нема да се учиш да поемаш рискове това не е хубаво нещо. . Играй на сигурно да ти е мирна главата.
                          Да , безрискова позиция. Ами вземи си 10 К Еларг и имаш 1,5 зимата ... е няма да станеш милионер но на ски ще отидеш в Алпите...
                          Оловото ще ги разкарам до месец и не те съветвам да ги държиш много а Петрол ще купувам защото Събев е пич и не е като Черепа ,но по нататък.....
                          Не е препоръка....!

Коментар

Вкарай ги в Петрол имаш повече шансове да знаеш в края на годината.....поне седмица ти обещавам....
                            Не е препоръка!
                            И ти си един. Там никога не бих се наврял. Луд съм Луд съм ама чак пък в Петрол да вляза не съм толкова луд. По-скоро от ОЦК бих взел ама и там риско е много голям.

Монти нема да се учиш да поемаш рискове това не е хубаво нещо. . Играй на сигурно да ти е мирна главата.

Коментар

Семейството току що получи наследство и просто ще отнеме най-малко няколко месеца докато се осребрят нещата иначе без да се замислям щях да вкарам едно минимум 10 бона напълно ненормално на тези нива.

И един друг имот терен продаваме ма никой не ще да го купи от около година иначе щеше да има яка разправия с продавачите тук.

Аз лично съм напълно умопобъркан и при толкова много дружества на тая борса или в света все погледа ми тук е.
                              Вкарай ги в Петрол имаш повече шансове да знаеш в края на годината.....поне седмица ти обещавам....
                              Не е препоръка!

Коментар

• Семейството току що получи наследство и просто ще отнеме най-малко няколко месеца докато се осребрят нещата иначе без да се замислям щях да вкарам едно минимум 10 бона напълно ненормално на тези нива.

И един друг имот терен продаваме ма никой не ще да го купи от около година иначе щеше да има яка разправия с продавачите тук.

Аз лично съм напълно умопобъркан и при толкова много дружества на тая борса или в света все погледа ми тук е.

Коментар

X