Първоначално изпратено от obafeme
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеХе-хе!
ИПО за 150 милиона! И не щат да кажат кой е!
Абсолютна партенка!
Но 150 милиона ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Преди време имаше идеи да бъде листнат най-големия застраховател в България ???
Иначе по- скоро си мисля за малка част от БЕХ .
Сектора на БЕХ не е от най силно представените на БФБ .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
И кои са тези 2 IPO-та? 150 млн.?!?! Това са 40% над топ IPO-то на ПИБ през 2007-а, освен БЕХ не виждам друга компания, способна да набере успешно такава сума и то с обещания за дивиденти. Едното сигурно е на Марешки, други предположения?
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Иначе по- скоро си мисля за малка част от БЕХ .
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
Бих заложил по скоро на Американските тецове.
Чайката с упортство и постоянство си вдигат изкуствено капитализацията до необозрими висини на p/e и нереално p/b за сектора стил 2007-а, но на тези с пъти завишени цени няма кой да се излъже, просто сравнение със СФАРМ и картината се прояснява и за най - заблудените.
Небостъргача "Sky Fort" и изобщо проекта "Sofia capital city" биха били интересни и с потенциал.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Last edited by k.o.; 11.01.2017, 14:26.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
И кои са тези 2 IPO-та? 150 млн.?!?! Това са 40% над топ IPO-то на ПИБ през 2007-а, освен БЕХ не виждам друга компания, способна да набере успешно такава сума и то с обещания за дивиденти. Едното сигурно е на Марешки, други предположения?
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/novini-i-anal...2017-g-231861/
Интересна статия особено края, приличен брой лопати се изкупиха тук,някой да не чака златна треска
Нямам препоръки
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/novini-i-anal...2017-g-231861/
Интересна статия особено края, приличен брой лопати се изкупиха тук,някой да не чака златна треска
Нямам препоръки
- 1 like
Коментар
-
vigilant, предполагам под "лопати" имаш предвид думите на Костолани "При златна треска не инвестирай в златни мини, а в лопати."Аз съм писал немалко по темата, особено през септември 2016 г как и защо купувам тази позиция (започнах през юли 2016 г да пълня и съм го написал във форума), но доста недоверие срещнах (последните 3 страници по темата са красноречиви), та се чудя да пиша ли пак каквото и да било. За мен интересно е колко голям стана спредът вчера и колко висок се оказа аска (днес съм в движение и не съм пред платформата си, та не следя актуалните котировки). Не знам дали предстои "златна треска" на БФБ, BSO е просто една позиция, която имам, макар и сред най-важните за финансовото ми състояние. Надявам се на високи обороти през 2017 г и да се окаже, че има накъде да катерим и тук (макар и движението дотук да беше брутално добро последната половин година). Поздрави!
Притежавам акции на БФБ. Възможно е да греша за нещо или за всичко. Препоръки нямам никакви.Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...2017-g-231861/
Нямам препоръки
Коментар
Коментар