Първоначално изпратено от k.o.
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/novini-i-anal...2017-g-231861/
Интересна статия особено края, приличен брой лопати се изкупиха тук,някой да не чака златна треска
Нямам препоръки
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/novini-i-anal...2017-g-231861/
Интересна статия особено края, приличен брой лопати се изкупиха тук,някой да не чака златна треска
Нямам препоръки
- 1 like
Коментар
-
vigilant, предполагам под "лопати" имаш предвид думите на Костолани "При златна треска не инвестирай в златни мини, а в лопати."Аз съм писал немалко по темата, особено през септември 2016 г как и защо купувам тази позиция (започнах през юли 2016 г да пълня и съм го написал във форума), но доста недоверие срещнах (последните 3 страници по темата са красноречиви), та се чудя да пиша ли пак каквото и да било. За мен интересно е колко голям стана спредът вчера и колко висок се оказа аска (днес съм в движение и не съм пред платформата си, та не следя актуалните котировки). Не знам дали предстои "златна треска" на БФБ, BSO е просто една позиция, която имам, макар и сред най-важните за финансовото ми състояние. Надявам се на високи обороти през 2017 г и да се окаже, че има накъде да катерим и тук (макар и движението дотук да беше брутално добро последната половин година). Поздрави!
Притежавам акции на БФБ. Възможно е да греша за нещо или за всичко. Препоръки нямам никакви.Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...2017-g-231861/
Нямам препоръки
Коментар
-
Какво може да изстреля родния борсов пазар през 2017 г.?
Много хубава статия, всичко това би бил чудесен фундамент за още по - голям ръст и от този през 2016-а. За мен също фактор би бил възможността за реална търговия на SEE Link, която може да привлече допълнително инвеститори. Също много 2 годишни депозити, сключени преди спада на лихвите и след историята с КТБ изтичат и е нормално да се търси алтернатива и добра доходност.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Last edited by k.o.; 29.12.2016, 13:47.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеSOFIX записва седмичен спад от 0,52%
Мислех, че сме по - добре, а и оборотът със спад.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
SOFIX записва седмичен спад от 0,52%
Днес оборотът възлезе на 17,259 млн.лв., с което търговията от началото на декември достига обем от 54,6 млн. лв. За сравнение, за същия периодна 2015 г. оборотът достигна 80 млн. лв.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеЧе заспахме, заспахме .... Ама сега да не вземе да ни върнете във 2-ри клас, тъкмо набрахме височина ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
много съм доволен
Сменил си фотоса, което аз разбирам , че си се снижил като кротко теленце,- нямащо нищо общо с "изгледа на разярения БИК"...
и цоцаш ли цоцаш от добрите майки дойни !
В една друга тема се коментира Бг-30 и неговата показателност. Признавам - смутен съм, че ближем предела на подвършието-14то
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАйдееее, и тая акция хвръква...Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
Коментар