IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
    1 ст. печалба на акция при 5 ст. загуба за 2015-а. С увеличението на оборота и новите инструменти, които ще се търгуват, има възможност за още по - добри резултати за 2017 г.
    Догодина 2 ст., 100% ръст

Коментар

• 1 ст. печалба на акция при 5 ст. загуба за 2015-а. С увеличението на оборота и новите инструменти, които ще се търгуват, има възможност за още по - добри резултати за 2017 г.
      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Като акционер тук днешния оборот няма как да не ме радва
        Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• До три месеца на БФБ ще могат да се търгуват европейски акции Има списък с около 75 компании, които се търгуват на германската борса, както и на нюйоркската
          Някой знае ли кои са тези акции, на какъв принцип са избрани, има ли нещо общо със SEE Link?

Коментар

• Дневният оборот на БФБ се удвоява през четвъртото тримесечие на 2016 г.
            Поредна положителна новина.

Интересни предположения от всички за голямото IPO. Дано е нещо качествено, ще раздвижи още борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

"Големански посочи, че този път компанията няма да бъде от сектора на информационните технологии, а ще бъде от друг силно представен сектор на българския пазар.
              Сектора на БЕХ не е от най силно представените на БФБ .......
              Не съм мислил кой от какъв сегмент е , Да останаха май само ЧЕЗ ,но те не са от най-малките компании.
              Просто споделих това ,което преди време се обсъждаше.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                не се надъхвайте прекалено много, че после ще пълните форума със сълзи как някой за пореден път ви е разочаровал, хаха. Щом сектора е представен добре на борсата, значи или някоя банка или някой фонд за недвижими имоти. Друго няма.
                Всяко нещо което е способно да глътне малко кеш е добре дошло! Инак тоя кеш става опасен.

Коментар

• не се надъхвайте прекалено много, че после ще пълните форума със сълзи как някой за пореден път ви е разочаровал, хаха. Щом сектора е представен добре на борсата, значи или някоя банка или някой фонд за недвижими имоти. Друго няма.

Коментар

• Аз отдавна се надявам Бобоков да изкара и Приста Ойл на БФБ. Но шансовете са около минус 0 мисля. Особено след като изкупи обратно 30-те% от ADM и ЕБВР. Но може пък... Някой ден
                    Last edited by VNM; 11.01.2017, 16:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                      Хе-хе!
                      ИПО за 150 милиона! И не щат да кажат кой е!
                      Абсолютна партенка!
                      Мисля, че ще е г-н Марешки !

Но 150 милиона ???

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Преди време имаше идеи да бъде листнат най-големия застраховател в България ???
                        Иначе по- скоро си мисля за малка част от БЕХ .
                        "Големански посочи, че този път компанията няма да бъде от сектора на информационните технологии, а ще бъде от друг силно представен сектор на българския пазар.
                        Сектора на БЕХ не е от най силно представените на БФБ .......

Коментар

• КЦМ или ОВЕРГАЗ....

Само да не се окаже че е СПО, а не ИПО...

Ама нали дето са дини, там са и пъпеши...

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

И кои са тези 2 IPO-та? 150 млн.?!?! Това са 40% над топ IPO-то на ПИБ през 2007-а, освен БЕХ не виждам друга компания, способна да набере успешно такава сума и то с обещания за дивиденти. Едното сигурно е на Марешки, други предположения?

Преди време имаше идеи да бъде листнат най-големия застраховател в България ???
                            Иначе по- скоро си мисля за малка част от БЕХ .

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение

Бих заложил по скоро на Американските тецове.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение

Бих заложил по скоро на Американските тецове.
                                Добро предположение. Може да мине, периода на договорите им удължиха, но пък тенденцията в Европа е за намаляване на маржа на печалбата на енергопроизводителите и може да кешират част от инвестицията си, докато цените на произведената от тях електроенергия са все още добри.

Чайката с упортство и постоянство си вдигат изкуствено капитализацията до необозрими висини на p/e и нереално p/b за сектора стил 2007-а, но на тези с пъти завишени цени няма кой да се излъже, просто сравнение със СФАРМ и картината се прояснява и за най - заблудените.

Небостъргача "Sky Fort" и изобщо проекта "Sofia capital city" биха били интересни и с потенциал.

Last edited by k.o.; 11.01.2017, 15:26.

Коментар

Working...
                                X