Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
БЕХ им трябват пари и са измислили от къде да преточат малко...
Във връзка с процедурата по придобиване на 100% от капитала на „Българска независима енергийна борса” ЕАД (БНЕБ), между „Българска фондова борса – София” АД и „Български енергиен холдинг” ЕАД - едноличен собственик на капитала на БНЕБ - бе договорена цена на придобиване в размер на 5 200 000 лв.
4 милиона лева ще бъдат платени при сключване на Договора за прехвърляне на 100% от капитала на БНЕБ, а останалата част от сумата, възлизаща на 1,2 милиона лева ще бъде платена на три равни вноски в рамките на шестия, дванадесетия и осемнадесетия месец след прехвърляне на акциите.
Сделката ще бъде сключена с горните параметри, при условие че бъде одобрена на извънредното общо събрание на акционерите на „Българска фондова борса – София“ АД.
- 1 like
Коментар
-
БФБ-София вече достигна 90,6% от оборота си за цялата 2016 г.:
http://www.investor.bg/novini-i-anal...2016-g-244755/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнениеbuyvalue имам малко акции тук така че съм пристрстен. 60% 70% по висока стойност не са заради оборота към момента. В сегашната цена са калкулирани неща които не са се случили все още придобиването на енергийната борса търговията с американски и европейски акции see link търговията с ДЦК. Нищо от споменатите от мен неща не се е случило но вече част от него е калкулирано в цената тай като на борсата не се търгува текуща състояние а бъдещи очаквания.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
те уж я подготвят вече цяло десетилетиеМнението ми не е препоръка!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеНе знам какво е включено в цената, ... но определено подготвят продажбата на БФБ /булката е стягат за сватба/, ... а дано. Имам акции тук, аз също съм пристрастен.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
buyvalue имам малко акции тук така че съм пристрстен. 60% 70% по висока стойност не са заради оборота към момента. В сегашната цена са калкулирани неща които не са се случили все още придобиването на енергийната борса търговията с американски и европейски акции see link търговията с ДЦК. Нищо от споменатите от мен неща не се е случило но вече част от него е калкулирано в цената тай като на борсата не се търгува текуща състояние а бъдещи очаквания.http://www.proflashgame.com
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
А бе не знам,кой и защо ги прави тия магарии,но едно е сигурно,че за два дни на БФБ се реализира оборот равняващ се на повече от 10% от оборота за цялата 2016г.А това е най-важното за тази позиция...Пък меже и други хубави неща да означава,знае ли човек... Другото са по-скоро дразнещи бели кахъри,от които всеки от нас си е патил,предполагам...
IM d best
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеПак класика. Както при предното изкупуване до 4лв някой се изцвъка 2*4.25
Черпя една бира, за да получа логично обяснение защо това се правиА това е най-важното за тази позиция...Пък меже и други хубави неща да означава,знае ли човек... Другото са по-скоро дразнещи бели кахъри,от които всеки от нас си е патил,предполагам...
Last edited by retro_69; 04.08.2017, 17:46.
Коментар
Коментар