IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Винаги съм се чудил как спите с толкова много риск в тази акция. От една страна изглежда много подценена, но от друга - само с едно решение на правителството БНЕБ изчезва от шапката тук и цената отново отива под леФ за отрицателно време. Всъщност, защо изобщо държавата държи БНЕБ тук - още един комисионер по пътя не ѝ е нужен? Лично мнение, всеки сам си преценЯ
    Тряскам 2-3 уискита и си спя като бебе

Коментар

• Винаги съм се чудил как спите с толкова много риск в тази акция. От една страна изглежда много подценена, но от друга - само с едно решение на правителството БНЕБ изчезва от шапката тук и цената отново отива под леФ за отрицателно време. Всъщност, защо изобщо държавата държи БНЕБ тук - още един комисионер по пътя не ѝ е нужен? Лично мнение, всеки сам си преценЯ
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

За мен това е негативна новина. По този начин резервите, вместо да се разпределят за дивидент, отиват в основен капитал и повече не могат да се пипат. И след това ще има пари за увеличения на заплати, но не и за допълнителен дивидент. Дано Министерството на финансите се усети и гласува против, както го направи миналата година. Сега обаче нямаме бюджет и редовно правителство, а само дезориентирано лице начело на министерството и току виж мине номера.
        Даааа. Това им е май единствения начин да си гарантират, че някакви пари ще останат в БФБ, а не всичките дето идват от енергийната борса да заминават директно към акционерите.

Коментар

За мен това е негативна новина. По този начин резервите, вместо да се разпределят за дивидент, отиват в основен капитал и повече не могат да се пипат. И след това ще има пари за увеличения на заплати, но не и за допълнителен дивидент. Дано Министерството на финансите се усети и гласува против, както го направи миналата година. Сега обаче нямаме бюджет и редовно правителство, а само дезориентирано лице начело на министерството и току виж мине номера.
          Лелката която сега е Министър на Финансите, тогава беше зам. Министър, така че може и де не мине.

Коментар

Рече го право Куме у очи!!!
            Аз рекох само, че- "прозорците и вратите на власта са отварени"!

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
              Като бонус увеличение на капитала 2 пъти със собствени средства
              за всяка акция- една допълнителна

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                Като бонус увеличение на капитала 2 пъти със собствени средства
                Здравейте колега,

Къде я виждате тази информация? Предполагам е някъде в търговския регистър, ама аз виждам последно покана за миналата година.

Коментар

• Доц. д-р Маню Моравенов, изпълнителен директор на БФБ, в "В развитие" , 18.05.2023 г.

Коментар

• Той Шарана свири на акордеона,но Интата на какво свири ? на цигулка ли?
                    Съберете се един оркестър и почвайте !

Коментар

• Написано от мен на 24.11.2022

Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                      С днешното поскъпване вече ми е най-тежката позиция в портфейла
                      От тогава досега имам няколко допълвания и все още ми е най-тежката позиция

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                        Тая вечер акордеона ще го сцепя
                        Поизтупай го малко, че цяла зима май прах е събирал !

Коментар

• Разпъвайте,лошо няма Събирайте мед за зимата,че ще трябва
                          >9 и ще загладите добре косъма

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                            Тая вечер акордеона ще го сцепя

ЧЕСТИТА ти първа Пролет и Георгьов Ден!!! -МЕЦАНО

-За себе си мога да кажа скромното Уин уин и ... още едно Благодаря за специални Хора!!!

пп. - Вържете си гащите момчета,- прозорците и вратите на власта ... без препоръки!!!
                            Last edited by inta53; 19.05.2023, 13:44.

Коментар

• Тая вечер акордеона ще го сцепя

Коментар

• Като бонус увеличение на капитала 2 пъти със собствени средства

Коментар

Working...
                                X