If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Винаги съм се чудил как спите с толкова много риск в тази акция. От една страна изглежда много подценена, но от друга - само с едно решение на правителството БНЕБ изчезва от шапката тук и цената отново отива под леФ за отрицателно време. Всъщност, защо изобщо държавата държи БНЕБ тук - още един комисионер по пътя не ѝ е нужен? Лично мнение, всеки сам си преценЯ
Винаги съм се чудил как спите с толкова много риск в тази акция. От една страна изглежда много подценена, но от друга - само с едно решение на правителството БНЕБ изчезва от шапката тук и цената отново отива под леФ за отрицателно време. Всъщност, защо изобщо държавата държи БНЕБ тук - още един комисионер по пътя не ѝ е нужен? Лично мнение, всеки сам си преценЯ
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
За мен това е негативна новина. По този начин резервите, вместо да се разпределят за дивидент, отиват в основен капитал и повече не могат да се пипат. И след това ще има пари за увеличения на заплати, но не и за допълнителен дивидент. Дано Министерството на финансите се усети и гласува против, както го направи миналата година. Сега обаче нямаме бюджет и редовно правителство, а само дезориентирано лице начело на министерството и току виж мине номера.
Даааа. Това им е май единствения начин да си гарантират, че някакви пари ще останат в БФБ, а не всичките дето идват от енергийната борса да заминават директно към акционерите.
За мен това е негативна новина. По този начин резервите, вместо да се разпределят за дивидент, отиват в основен капитал и повече не могат да се пипат. И след това ще има пари за увеличения на заплати, но не и за допълнителен дивидент. Дано Министерството на финансите се усети и гласува против, както го направи миналата година. Сега обаче нямаме бюджет и редовно правителство, а само дезориентирано лице начело на министерството и току виж мине номера.
Лелката която сега е Министър на Финансите, тогава беше зам. Министър, така че може и де не мине.
Рече го право Куме у очи!!!
Аз рекох само, че- "прозорците и вратите на власта са отварени"!
Като бонус увеличение на капитала 2 пъти със собствени средства
за всяка акция- една допълнителна
Коментар