Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДано не тръгнат и другите по твоя светъл примерНо ...какво би казал Батко - няма ли риск, няма профит, няма топки, няма нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениенезнам за топливо но днес си разкеших малко от акциите с прилична спекулативна печалба-като цяло съм доволен от позициятаНо ...какво би казал Батко - няма ли риск, няма профит, няма топки, няма нищо
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДа неяснотата не е малка
Балончето (по принцип) си е такова, независимо расте или спада.Има някои които спаднаха, но все още се реят в небето, верно е. че като пуснат въздух и някак по-нормално се носят над земята
Имаше такъв лаф "здравословна корекция". Обачеее ... нищо не важи за бфб,
А Може да е нормално - все пак на бфб са събрани папири от кол и въже. както сме казвали и друг път - освен папири, има велпапири, картони, кадастрони и разни други техни производни...общо взето все артии, някои носещи нездрав оптимизъм при попадане в топлите въздушни маси, а другите - носещи въздишки и надежди породени от нарастнала ликвидност (може би)!!!
Чудя се например каква е категорията на елтос, еврохолд, топливо ... а и други разбира се)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениесамо не ми стана ясно,защо всяка растяща хартия на БФБ трябва да се обявява за балон??!???!?да не би това да е в следствие на прословутия балкански синдром
Балончето (по принцип) си е такова, независимо расте или спада.Има някои които спаднаха, но все още се реят в небето, верно е. че като пуснат въздух и някак по-нормално се носят над земята
Имаше такъв лаф "здравословна корекция". Обачеее ... нищо не важи за бфб,
А Може да е нормално - все пак на бфб са събрани папири от кол и въже. както сме казвали и друг път - освен папири, има велпапири, картони, кадастрони и разни други техни производни...общо взето все артии, някои носещи нездрав оптимизъм при попадане в топлите въздушни маси, а другите - носещи въздишки и надежди породени от нарастнала ликвидност (може би)!!!
Чудя се например каква е категорията на елтос, еврохолд, топливо ... а и други разбира се)))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеprecakanoto, не те ли притеснява, че всичко което обявиш за балон след това прави огромен ръст? Възможно ли е да имаш грешна преценка за събитията, която води до по-ниска възвращаемост на портфейла ти от пазара?Да не би случайно да имаш твърде превратна представа за успешната ти възвръщаемост !?
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОстави го: Прецаканото само "бльъ-бльъ-бльъ".Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАма ного скъпо, бе...
Kakъв е извода вече - скъпо или не !?Не се ли усещате как се самонадувате поради липса на bfb-алтернативи. Да ви имам инвестиционните решения.
Като балонери могат да набият и дивента в артии... но те по принцип имат логиката - от артия дошло в артия отишло/ Е голем келепир - няма що
пу пу Балонер
Last edited by precakanoto; 01.09.2014, 23:33.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеимам дивидентче!
ама спрете се с тия покупки бе!!!!
ей го утре и Форти като застане с неговите 50К дивидент и отиде цената!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеПри мен дивидент още - цъ.
Коментар
Коментар