Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетук за увеличението разбрахме някак, а при ДОХ какво стана? Каква ще е цената там?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Аааа, а то зависи откъде си го пуснал туй фибуначи, Но принципно е в "дискретни' нива, според мен. Ä и има под-нива,
Е няма да падне на 0-лата, както подобно и електронът вършее из разни орбити, но не пада връз ядротоИначе немаше да има материя (в нашия случай - артиени борси) Не е препоръка
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПрез годините съм виждал и други инвеститори, които не могат да оценят добрите активи. Не само в полето на акциите, а и на други места.Last edited by econo_miss; 04.10.2019, 09:19.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
Аз пък пуснах едно Фибуначи , и начи.....там дава ниво на съпротива на тези цени, ама с тези "МЕГА" обеми......нали.
Тази борса не признава технически анализ, освен ако той не е отражения на акционери с лабава психика., Но принципно е в "дискретни' нива, според мен. Ä и има под-нива,
Е няма да падне на 0-лата, както подобно и електронът вършее из разни орбити, но не пада връз ядротоИначе немаше да има материя (в нашия случай - артиени борси) Не е препоръка
Коментар
� -
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНе че е нещо важно но някой знае ли защо поръчките тук тази сутрин бяха изтрити?
https://bse-sofia.bg/bg/issuer-profile/SO5/
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНе че е нещо важно но някой знае ли защо поръчките тук тази сутрин бяха изтрити?Ама тук най-много ги изтриха, щото им е ясно, че сме НАЙ
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Добре де, извинявай, не го приемай така тежко нито лично. Приемам и твоята гледна точка - радостта от това да се чувстваш "партньор" и то на една от най-представителните фармации на бфб.
Просто понякога ни идва прекалено с хвалебствията, особено, когато си има и някакви причини за загубите, пък били те и описани, като "проблема на растежа". Отдавна спрях да слагам ореол около светлия лик на мажото и дори имам съмнения, че нямам никаква сигурност в това какви мисли има той и че ги споделя безкористно на оса, както и че ръстовете които имаше досега на един недоразвит пазар като нашия, не могат да се крепят още дълго с лафове и надежди, но вече са нужни и резултати.
Да се придържаме към конкретиката. Най сме уж (то всеки път уж най), но да видим не сме ли нанай в консолидирания отчет.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОт най - най..., в консолидираният да не стане НанаЙ!!!
[ATTACH=CONFIG]n3506354[/ATTACH]
още съм в в нещо като задръстване, та дано се получи импровизираният чарт "
Тази борса не признава технически анализ, освен ако той не е отражения на акционери с лабава психика.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Цената може и да не мръдне от сегашните нива и увеличението пак ще мине - гаранция-Франция - всички знаем в каква държава живеем. Не е препоръкЪ, разбира се
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
НАЙ !!!!!!!!
Коментар
�
Коментар