Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗдравей, партньори, щом и Фортис е капитулирал във вярата си в Чичо, значи е време за покупки. Купил съм вчера пакетче и вече съм партньор (да не ме псувате другия път, като пак се изкажа "ласкаво" за негово мумифицирано величество) - да отбележа, че нямам никаква вяра ни в Чичо, ни в Мумията се завръща, но на 10% печалба (евентуална), няма да се разсърдя. Тук съм краткосрочен, пък каквото дал Господ, така де Чичо - все си мисля, че ще забута акцията докъм цената на новото увеличение - да видим дали мислим еднакво мумифицирано с него.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Здравей, партньори, щом и Фортис е капитулирал във вярата си в Чичо, значи е време за покупки. Купил съм вчера пакетче и вече съм партньор (да не ме псувате другия път, като пак се изкажа "ласкаво" за негово мумифицирано величество) - да отбележа, че нямам никаква вяра ни в Чичо, ни в Мумията се завръща, но на 10% печалба (евентуална), няма да се разсърдя. Тук съм краткосрочен, пък каквото дал Господ, така де Чичо - все си мисля, че ще забута акцията докъм цената на новото увеличение - да видим дали мислим еднакво мумифицирано с него.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
Ще засажда блатно кокиче и ще се кооперира с Чичо
Фортис, не мисля че решението да спреш да пишеш във форума е правилно. Хората са различни, гледните им точки също. Дръж си на позицията и не се притеснявай от нищо. Парите и решенията са си твои. Успех !
- 6 Харесвания
Коментар
-
Ще засажда блатно кокиче и ще се кооперира с Чичо
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Да не си намислил да отваряш аптека?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
бих купувал както всяка година до сега
сега мисля друго да направя, извън акциите
Коментар
-
Това исках да кажа - тук технически анализ не влияе. Ако иска мажоритара ще пусне надолу и ще си мисли - "я, пробив", ама не. Аз продължавам да се интересувам (чисто теоретично) как ще подходят с правата, цените и т.н с оглед набирането на капитал. Как би подейставло имиджово, от една страна, един провал на това начинание, и от друга, финансовото измерение на евентуален провал.
Един въпрос към Фортис - Фортис, ти ще се възползваш ли от правата, ако цената на акцията остане същата (или поне по-ниска от правата)
сега мисля друго да направя, извън акциите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mkalyonski Разгледай мнениеЗдравейте, от ИП получих предложение за участието в увеличение на капитала при цена 6.85лв за акция, но не виждам много смисъл в това при пазарна цена в момента от 6.20лв
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mkalyonski Разгледай мнениеЗдравейте, от ИП получих предложение за участието в увеличение на капитала при цена 6.85лв за акция, но не виждам много смисъл в това при пазарна цена в момента от 6.20лв
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Да, така погледнато - първо ниво 6,20-6,30. Достигнато.
Но дали ще се се окаже стабилно - ще разберем след време
Тук адреналин досега няма, което си беше и едно от големите достойнства на папирчето
Един въпрос към Фортис - Фортис, ти ще се възползваш ли от правата, ако цената на акцията остане същата (или поне по-ниска от правата)
Коментар
-
От минимума на 2012 до максимума 2017. Краткосрочно не се интересувам. Адреналин получавам от други места
Но дали ще се се окаже стабилно - ще разберем след време
Тук адреналин досега няма, което си беше и едно от големите достойнства на папирчето
Коментар
Коментар