If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма и как да го направи, като дори сам го каза. Това не е баница - режеш и ядеш. Всъщност една косвена информация говори много, за онези, които четат между редовете. Аз оставам оптимист
Онлайн среща с инвеститори
Виртуално събитие за настоящи и потенциални инвеститори.
22 март 2024 г. 14:00 ч. - 15:00 ч.
Хипервръзка за участие в събитието - https://zoom.us/j/99688696190
Някой може ли да качи запис ? Или да преразкаже за пропусналите ?
Сделките могат да бъдат структурирани, за да създадат стимул за компанията да листне акциите си на борсата или да привлече още средства, например чрез лихвени проценти, които се натрупват с течение на времето, каза Уутън.
По-нов конвертируем дълг включва клаузи, които предоставят на инвеститорите по-голям дял, ако маржовете на печалба спаднат под определено ниво или ако финансовите цели бъдат пропуснати, казва запознат рисков инвеститор, говорейки под условие за анонимност.
Списъците с условия включват споразумения, според които колкото повече време мине до първично публично предлагане (IPO), толкова по-голямо ще е дисконтирането, при който дългът се конвертира в акции, добавя инвеститорът.
„Забавянето на преоценките не е добра стратегия, защото в крайна сметка това е истината, тя излиза наяве, не можете да избягате“, каза той. „Това е малко хазарт, надявате се състоянието на пазара да се подобри, но не съм напълно убеден, че това ще се случи“.
Онлайн среща с инвеститори
Виртуално събитие за настоящи и потенциални инвеститори.
22 март 2024 г. 14:00 ч. - 15:00 ч.
Хипервръзка за участие в събитието - https://zoom.us/j/99688696190
Докато падат парички от тук-там предполагам, че няма да се бърза с рунд А и съответно оценка. Дано все пак е тая година.
По-важно е да използват парите по предназначение и да започнат възможно най - скоро търговски полети.
В момента не е изгодно да се правят оценки защото все още са ниски като цяло. Очаква се с понижаване на лихвите в бъдеще да се вдигат и оценките. Нормално е да не бързат. Ако дрона е рентабилен и се докаже с времето оценката ще си дойде сама.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
До тук е ясно че влизат с 10мил. ев.- а нещо като %-тно изражение за ДЯЛОВОТО си участие???- кога? -"Дронамикс Глобъл Лимитед обяви на 19-ти март 2024 г. чрез корпоративния си сайт подписването на ново споразумение за финансиране от Европейския Съвет по Иновациите (European Innovation Council - ЕIC). С това споразумение, EIC става дялов инвеститор в Дронамикс, с финансиране от 10 милиона евро, споделят от компанията."
Докато падат парички от тук-там предполагам, че няма да се бърза с рунд А и съответно оценка. Дано все пак е тая година.
До тук е ясно че влизат с 10мил. ев.- а нещо като %-тно изражение за ДЯЛОВОТО си участие???- кога? -"Дронамикс Глобъл Лимитед обяви на 19-ти март 2024 г. чрез корпоративния си сайт подписването на ново споразумение за финансиране от Европейския Съвет по Иновациите (European Innovation Council - ЕIC). С това споразумение, EIC става дялов инвеститор в Дронамикс, с финансиране от 10 милиона евро, споделят от компанията."
приближава първата подкрепа на 2.20, падне ли под два лева ще трябва да вадя пари и да влизам, не е препоръка, да видим колко и кой ще го срине.. сега не ми се търси графиката с подкрепи от преди...но първата по спомен е 2.20 след това около 1.80...абе къде е Скоти да не се е омъжил в Оман...
Защо на 2.2?
Не трябва ли да е 2.4? Макар че на 2.2 като че ли е по логично. Там някъде май купуваха сейфове Юли миналата година.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
приближава първата подкрепа на 2.20, падне ли под два лева ще трябва да вадя пари и да влизам, не е препоръка, да видим колко и кой ще го срине.. сега не ми се търси графиката с подкрепи от преди...но първата по спомен е 2.20 след това около 1.80...абе къде е Скоти да не се е омъжил в Оман...
Дронамикс набира служители!
Досега назначаваха само кадри, на директорски постове и маркетинг.
Вече започнаха да търсят хора за техническата част и производството.
Дронамикс набира служители! Присъединете се към растящия ни екип
Dronamics отбелязвa изключително бърз растеж в последната година и в тази връзка търсим нови попълнения за екипа ни за протипиране. Ако
Коментар