Първоначално изпратено от Harry Kane
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телелинк Бизнес Сървисис груп АД (TBS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХаха, според бюлетина на ЦД са "напечатали" 26 нови акционери в петък! Имах аз съмнение какво стои зад тия многобройни дребни сделки, ама чак толкова показно и нагло ПРАВЕНЕ на акционери не ми се вярваше че се случва.
НО, явно мерака за Софикс е по-голям от благоприличието
Най-очевидният балон на БФБ, т,н. технологочини и растежни Баси пазар компании...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Да ти подшушна само, че борсата е последното място на света, където се търси угодия за всички.Аз съм доволен, Пипън явно не е.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Селска акция направена по селски начин...първо на. Борсата търгуваме около 300човека покани ги да купят на 7 да стане търговия да стане акция,а не мишоци външни на които да им изкупиш акцията при обратно изкупуване до 12...селянията продължава помпи мажо а не пазара до 17 и сега десерт пак мажо си прави сам софикс....
Беаво мажо ти си великан...Last edited by Etihad; 19.02.2021, 19:02.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеМного добра статия на Мариан. Поздравления. Поздравления и за новите акционери които искат да бъдат част от нещо и свободно си купуват част от това, а не чакат да им се раздаде на готово. Мисля че отношението на човек е друго към това което е купил, а не което му е дадено.
Да не би и тук така?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Като падат- що падат, като качват - що качват. Нема угодия начи
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Селска акция направена по селски начин...първо на. Борсата търгуваме около 300човека покани ги да купят на 7 да стане търговия да стане акция,а не мишоци външни на които да им изкупиш акцията при обратно изкупуване до 12...селянията продължава помпи мажо а не пазара до 17 и сега десерт пак мажо си прави сам софикс....
Беаво мажо ти си великан...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеКакто посочиха мнозина в тази тема, случващото се при Телелинк се вижда без микроскоп. "Големи" инвеститори с по 34 лв. напират към БФБ
Важно е да се участва, или как духът на Кубертен се всели в акционерите на „Телелинк БСГ“
https://www.investor.bg/novini-i-ana...nk-bsg-322336/
Беаво мажо ти си великан...
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеКакто посочиха мнозина в тази тема, случващото се при Телелинк се вижда без микроскоп. "Големи" инвеститори с по 34 лв. напират към БФБ
Важно е да се участва, или как духът на Кубертен се всели в акционерите на „Телелинк БСГ“
обаче голяма тъпня е цялото това, което се случва. Има смисъл от това да има много голям брой акционери, но няма смисъл ако това се случва изкуствено.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Много добра статия на Мариан. Поздравления. Поздравления и за новите акционери които искат да бъдат част от нещо и свободно си купуват част от това, а не чакат да им се раздаде на готово. Мисля че отношението на човек е друго към това което е купил, а не което му е дадено.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
� -
Както посочиха мнозина в тази тема, случващото се при Телелинк се вижда без микроскоп. "Големи" инвеститори с по 34 лв. напират към БФБ
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
A защо и 2-те страни трябва да плащат за "дяволията/глупостта" на някой? Примерно таксите да са 50% от "сделката" ?!?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Тоя дето кълве по 1 брой също плаща 2 кинта комисионна, примерно на Елана. Комисионната е и от двете страни, не само от твоята.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеАз си продавам 2000бр. книжа и си плащам 0.5% такси, твърдо, знам си го предварително(на истинските борси вече може и без такси и комисионни). Който е позволил на някой да кълве по 1бр. - да си търси от него таксите! Абе защо тук в БГ толкова трудно стават нещата - веднага се намира някой главанак да усере нещата
Коментар
� -
Аз си продавам 2000бр. книжа и си плащам 0.5% такси, твърдо, знам си го предварително(на истинските борси вече може и без такси и комисионни). Който е позволил на някой да кълве по 1бр. - да си търси от него таксите! Абе защо тук в БГ толкова трудно стават нещата - веднага се намира някой главанак да усере нещата
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар