Първоначално изпратено от top
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телелинк Бизнес Сървисис груп АД (TBS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеБих казал браво на всеки, който успее да привлече чуждестранни инвеститори в БГ, без значение дали говорим за стратегически или финансов. До вчера хейтихте, че ще е някой наш пенсионен фонд, накрая излиза че е британски инвестиционен фонд, ама защо пък да не продължите с хейта. БГ реалити ...
Коментар
-
Бих казал браво на всеки, който успее да привлече чуждестранни инвеститори в БГ, без значение дали говорим за стратегически или финансов. До вчера хейтихте, че ще е някой наш пенсионен фонд, накрая излиза че е британски инвестиционен фонд, ама защо пък да не продължите с хейта. БГ реалити ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Браво на това, че идва чужда пара на БФБ. Get it?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Браво на това, че идва чужда пара на БФБ. Get it?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
Браво на кой!???!? На купувача или на мениджмънта на Телелинк
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеОт мен БРАВО!
Интересен купувач!
Utilico Emerging Markets Trust plc is a large British investment trust dedicated to investments in infrastructure, utility and related sectors in the emerging markets. Established in 2005, Utilico Emerging Markets Trust is a listed on the London Stock Exchange.
Коментар
-
От мен БРАВО!
Интересен купувач!
Utilico Emerging Markets Trust plc is a large British investment trust dedicated to investments in infrastructure, utility and related sectors in the emerging markets. Established in 2005, Utilico Emerging Markets Trust is a listed on the London Stock Exchange.
- 1 like
Коментар
-
Тук съм казал. В момента има организирана маса и ядене от Пенсионните. На нея ядат в ъгъла - продавачите, ИПето и свързаните с тях вътрешари, е има и някои любители на покера и тука има тука нема.
Пенсионните казват, кога разтурят яденето и седянката. Кой станал от масата станал, за останалите празните купанки. Не продължават дълго тези седянки, обикновено седмица до месец след угощавката вече няма и помен и започват игрите на глада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Ако е пенсионен фонд, ще се разбере. Сигурно са продали преди това албена на 22 и сирма на 0.40 за да си купи телелинк на 40% над цената от миналия месец. Тива трябва да се разследваIM d best
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеИскам да знам, кое Пенсионно купи за 8 милиона, за да съм сигурен, че партидата ми НЕ е при него.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар