Първоначално изпратено от Yolo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телелинк Бизнес Сървисис груп АД (TBS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеАз си продавам 2000бр. книжа и си плащам 0.5% такси, твърдо, знам си го предварително(на истинските борси вече може и без такси и комисионни). Който е позволил на някой да кълве по 1бр. - да си търси от него таксите! Абе защо тук в БГ толкова трудно стават нещата - веднага се намира някой главанак да усере нещата
Коментар
-
Аз си продавам 2000бр. книжа и си плащам 0.5% такси, твърдо, знам си го предварително(на истинските борси вече може и без такси и комисионни). Който е позволил на някой да кълве по 1бр. - да си търси от него таксите! Абе защо тук в БГ толкова трудно стават нещата - веднага се намира някой главанак да усере нещата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
именно, защото не съм от вчера. Това ерозира глупавата ни борсичка. Отговорните лица трябва да вземат мерки това да не се случва!
- най-малкото да няма такси и комисионни за такива сделки
Ако преведеш 2 лева по банков път също да няма комисионна предлагам аз. Все пак 2 кинта са само, едва ли ще изхабят много ток и интернет за превода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Продавачът да гледа бида и като види бид за 100 акции да си въведе поръчката, за да не му ги кълват по 1-2. Същото упражнение се прави и в обратната посока. Все едно сте от вчера на БФБ.
- най-малкото да няма такси и комисионни за такива сделкиLast edited by petyob; 17.02.2021, 15:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
непочтеното тук е, че се купуват по 1,2 или 3 акции. По този начин се ощетява продавача с такси и комисионни, които са 10% от стойността на сделката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Кое точно е "манипулиране"? Че някакви хора са си купили акции на регулиран пазар ли? Айде по-сериозно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнение
Правилно. ЯВНО МАНИПУЛИРАНЕ на пазара. И то доста нагло. КФН спи ли? Или като снимката на трите маймуни, със запушени очи, уши и уста????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХаха, според бюлетина на ЦД са "напечатали" 26 нови акционери в петък! Имах аз съмнение какво стои зад тия многобройни дребни сделки, ама чак толкова показно и нагло ПРАВЕНЕ на акционери не ми се вярваше че се случва.
НО, явно мерака за Софикс е по-голям от благоприличието
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХаха, според бюлетина на ЦД са "напечатали" 26 нови акционери в петък! Имах аз съмнение какво стои зад тия многобройни дребни сделки, ама чак толкова показно и нагло ПРАВЕНЕ на акционери не ми се вярваше че се случва.
НО, явно мерака за Софикс е по-голям от благоприличието
Пък и защо Доверие и Стара планина с няколко десетки активни инвеститори и с хиляди мъртви души да са в индекса?Last edited by MrSi; 16.02.2021, 21:46.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеВъзможен е договор с Луфтханза
Има съобщение в x3news
Абе ЧИТАВОТО си е Читаво и това си е.
Апокалиптиците може да пият студена вода.
Нека някой техничар да се изкаже ако се наеме.
Нов тренд или двоен / троен връх ?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
Коментар