Харесва ми компанията, но акцията ми изглежда доста скъпа. Ще пасувам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биодит АД (BDT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Аз тук бих се включил на по късен етап, макар и евентуално на по висока цена, но искам първо да видя резултати и развитие. Идеята и бизнеса ми се струват добри, но трябва да умеят и да ги продават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
Алтерко наистина "подгря" ситуацията тук, но двете компании са различни /най-вече по отношение етапите им на развитие/. Така, че някои да не останат разочаровани в последствие!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеИ тук ли ще правим пачката, като при Алтерко,ха ха
Коментар
-
Първоначално изпратено от pln Разгледай мнениеТова, че реално този код е неизползваем. Хеш кодирането е еднопосочно, т.е. от кода не можеш да получиш отпечатък. Само от отпечатъка можеш да получиш кода. Т.е. нужно е отново пръстче на четеца.
Във всички системи отговарящи на някакво ниво на сигурност се предполага да се използва такова точно кодиране при записване на потребителската ти парола, т.е. програмистчетата и да искат не могат да ти видят паролата и да се логнат в акаунта ти нелегано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнение....
Кое ще предотварати неправомерното му използване?
Във всички системи отговарящи на някакво ниво на сигурност се предполага да се използва такова точно кодиране при записване на потребителската ти парола, т.е. програмистчетата и да искат не могат да ти видят паролата и да се логнат в акаунта ти нелегано.Last edited by pln; 18.01.2021, 18:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДългоочаквана седмица за Биодит - желая им презаписване!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Много благороден господина Софрониев. Отказал се от 7 823 лв. месечно за срок от 2 години.
„Биодит“ АД е изплащал парични възнаграждения единствено на изпълнителния директор - Юлиан Софрониев. Брутния размер на полученото възнаграждение за 2019 г. е 93 876 лв. На ОСА проведено на 24.01.2019 г. е гласувана Политика за възнаграждение на членовете на СД, като е взето решение те да не получават възнаграждение за дейността си с изключение на изпълнителния член на СД, който ще получава брутно възнаграждение единствено по Договор за управление в размер на 7 823 лв. месечно. Към дата на изготвяне на Документа изпълнителният директор също се е отказал от месечното си възнаграждение за срок от 2 години като усилие за намаляване на разходите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнениеНе смятам аз да го ползвам.
А въпросът ми е сериозен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЗа какво смяташ да го ползваш? (неправомерно)
А въпросът ми е сериозен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнениеПръстовият отпечатък не се снима, сканира или подобно. Генерира се код....
- 1 like
Коментар
-
Изгледах презентацията два пъти.
Хареса ми г-н Софрониев, че говори бързо и стегнато. Не ми хареса лигавенето на водещия в края с уискито. ...
Научих нов термин - енролване
Само не ми стана ясно следното:
Пръстовият отпечатък не се снима, сканира или подобно. Генерира се код....
Безкрайно ще съм благодарен ако някой ми разясни този момент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Защо такава тайна и избирателност в предпочитанията на анкетите ?! С какво Биодит да е повече или по-малко привилегировано от Дох.
Ей сега щв гласувам и тук. Не ме притеснява да кажа и как гласувам
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар