IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биодит АД (BDT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Харесва ми компанията, но акцията ми изглежда доста скъпа. Ще пасувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Аз тук бих се включил на по късен етап, макар и евентуално на по висока цена, но искам първо да видя резултати и развитие. Идеята и бизнеса ми се струват добри, но трябва да умеят и да ги продават.
      Най-убавото на компанията е мажоритар е уникален продавач.

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение

Алтерко наистина "подгря" ситуацията тук, но двете компании са различни /най-вече по отношение етапите им на развитие/. Така, че някои да не останат разочаровани в последствие!
        Аз тук бих се включил на по късен етап, макар и евентуално на по висока цена, но искам първо да видя резултати и развитие. Идеята и бизнеса ми се струват добри, но трябва да умеят и да ги продават.

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
          И тук ли ще правим пачката, като при Алтерко,ха ха
          Алтерко наистина "подгря" ситуацията тук, но двете компании са различни /най-вече по отношение етапите им на развитие/. Така, че някои да не останат разочаровани в последствие!

Коментар

• Първоначално изпратено от pln Разгледай мнение
            Това, че реално този код е неизползваем. Хеш кодирането е еднопосочно, т.е. от кода не можеш да получиш отпечатък. Само от отпечатъка можеш да получиш кода. Т.е. нужно е отново пръстче на четеца.
            Във всички системи отговарящи на някакво ниво на сигурност се предполага да се използва такова точно кодиране при записване на потребителската ти парола, т.е. програмистчетата и да искат не могат да ти видят паролата и да се логнат в акаунта ти нелегано.
            Много благодаря за точният и изчерпателен отговор.

Коментар

• Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнение
              ....

Кое ще предотварати неправомерното му използване?
              Това, че реално този код е неизползваем. Хеш кодирането е еднопосочно, т.е. от кода не можеш да получиш отпечатък. Само от отпечатъка можеш да получиш кода. Т.е. нужно е отново пръстче на четеца.
              Във всички системи отговарящи на някакво ниво на сигурност се предполага да се използва такова точно кодиране при записване на потребителската ти парола, т.е. програмистчетата и да искат не могат да ти видят паролата и да се логнат в акаунта ти нелегано.
              Last edited by pln; 18.01.2021, 18:06.

Коментар

• И тук ли ще правим пачката, като при Алтерко,ха ха

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Дългоочаквана седмица за Биодит - желая им презаписване!
                  Пожелавам ти да запишеш и презапишеш.
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Дългоочаквана седмица за Биодит - желая им презаписване!

Коментар

• Много благороден господина Софрониев. Отказал се от 7 823 лв. месечно за срок от 2 години.

„Биодит“ АД е изплащал парични възнаграждения единствено на изпълнителния директор - Юлиан Софрониев. Брутния размер на полученото възнаграждение за 2019 г. е 93 876 лв. На ОСА проведено на 24.01.2019 г. е гласувана Политика за възнаграждение на членовете на СД, като е взето решение те да не получават възнаграждение за дейността си с изключение на изпълнителния член на СД, който ще получава брутно възнаграждение единствено по Договор за управление в размер на 7 823 лв. месечно. Към дата на изготвяне на Документа изпълнителният директор също се е отказал от месечното си възнаграждение за срок от 2 години като усилие за намаляване на разходите.

Коментар

Не смятам аз да го ползвам.

А въпросът ми е сериозен.
                        Моя въпрос също е сериозен. А отговора е, че резултата е един космат стринг, който не може да се ползва за нищо друго, освен по предназначение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                          За какво смяташ да го ползваш? (неправомерно)
                          Не смятам аз да го ползвам.

А въпросът ми е сериозен.

Коментар

Пръстовият отпечатък не се снима, сканира или подобно. Генерира се код....

За какво смяташ да го ползваш? (неправомерно)

Коментар

• Изгледах презентацията два пъти.
                              Хареса ми г-н Софрониев, че говори бързо и стегнато. Не ми хареса лигавенето на водещия в края с уискито. ...
                              Научих нов термин - енролване

Само не ми стана ясно следното:
                              Пръстовият отпечатък не се снима, сканира или подобно. Генерира се код....

Безкрайно ще съм благодарен ако някой ми разясни този момент.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Защо такава тайна и избирателност в предпочитанията на анкетите ?! С какво Биодит да е повече или по-малко привилегировано от Дох.
                                Ей сега щв гласувам и тук. Не ме притеснява да кажа и как гласувам
                                Ами кажи де,
                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X