Първоначално изпратено от maretoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биодит АД (BDT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Айдее още 8 бройки, моля Ви ! ( колко съм учтив ....)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОт тази анкета може да се направят и още няколко извода :
1. Колко човека се интересуват от БФБ
2. Колко човека смятат да инвестират и с известно приближение да се предположи за парите, които са готови да вложат.
3. Колко са рискувите инвеститори, колко са традиционалистите и вярват на старите си компании и т.н.
Така че, попълвайте анкетата. Дано общата бройка на колегите е над 100......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Браво! Предполагам и ти си с пазарна поръчка? Защото ако човек се вгледа малко по-добре в точно това IPO, лесно се забелязва, че лимитираните поръчки, в този конкретен случай, не носят някакво предимство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеКолеги, късно ли се включих в IPO-то?
[ATTACH=CONFIG]n3704589[/ATTACH]Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Хаха, идеален си колега! Аз съм на 04 сек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеКолеги, късно ли се включих в IPO-то?
[ATTACH=CONFIG]n3704589[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
[ATTACH=CONFIG]n3704589[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеНа мен пък ми хареса презентацията на г-н Софрониев и затова мисля да участвам. Точно сега е моментът да бъде подкрепено подобно българско дружество и аз ще го направя. С малко, но за идеята. На по-късен етап отново ще преценя дали да продължа да го подкрепям или да приключа с него, но засега ще вляза. Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Да сериозно.Имат подготвени доста сделки които скоро ще изпълнят....много хляб има тук.Така че следващите отчети ще са съсвсем други.След време ще видим кой е бил прав.
и както е досадно да се казва - искрено пожелавам успех на всеки
Коментар
-
На мен пък ми хареса презентацията на г-н Софрониев и затова мисля да участвам. Точно сега е моментът да бъде подкрепено подобно българско дружество и аз ще го направя. С малко, но за идеята. На по-късен етап отново ще преценя дали да продължа да го подкрепям или да приключа с него, но засега ще вляза. Не е препоръка!Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Ти сериозно ли? Първо, на мен ми изглежда скъпа, на друг може да му е евтина. Второ, погледнах отчетите и на база на тях прецених. Как иначе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
И как разбра,че е скъпа?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеХаресва ми компанията, но акцията ми изглежда доста скъпа. Ще пасувам.
- 1 like
Коментар
Коментар