Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мисля че фалит е когато занулиш.. Ако просто слезеш от 7 на 6 цифри си е гадно, но не е фалит. Изправяш се, изтупваш се и отново в атака!
А че кибиците все ще ти гледат в канчето и ще цъкат завистливо, това съм го приел като риск на професията
Като им видиш мненията за Химко, веднага ти се изяснява картинката
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Himko trader Разгледай мнение
Май месец е, минаха точно 13 години /лоша поличба/! Втори фалит ще е съдбовен знак за преекспонираните в репо в свята позиция? Някои хора никога не си учат урока....
А че кибиците все ще ти гледат в канчето и ще цъкат завистливо, това съм го приел като риск на професията
- 5 Харесвания
Коментар
-
Споко, яхтата ни беше попаднала в Интернет сянка..Вече всичко е наред и режисьорите взимаме отново нещата в свои ръце
- 1 like
Коментар
-
Споко, яхтата ни беше попаднала в Интернет сянка..Вече всичко е наред и режисьорите взимаме отново нещата в свои ръце
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Скороста му също не е лоша.
Не разбрахте ли че 100 изтървани бройки по супердилетантски начин не са никаква скорост?
Мечките тука увисват като сополи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПак сте се събрали секта котваджии ..... Ще рекнат ли едно скромно дивидентче?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПак сте се събрали секта котваджии ..... Ще рекнат ли едно скромно дивидентче?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеНекой се опитва да клати бора по позицията, но най-накрая ще седне на него.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДнешното движение ми харесваМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
Коментар