Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеАбе колко ще е p/e тука след 9 месеца? Някой може ли да даде насока? Важно ми е мнението особено на Бай Велю ако може
Коментар
-
Wood&co: "...Net cash position allows for profit distribution.Taking into consideration our profit forecasts, we expect Allterco to remain net cash positive (2021-23E net cash/EBITDAsof 1.5-0.7x). This should allow for some moderate dividend payments (2021-23E yields at 1.6-5.0%, on our figures). We stress, however, that the dividend is just a sweetener for the core growth story, for us..."
за 2020г., са предположили 23ст дивидент - да видим...
Last edited by tony1975; 19.05.2021, 06:32.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Нито е губещо, нито е начинание. Съвсем го подкара на общи лафове, с тия джънкове над рамената....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
До 20 години няма да има БФБ така или иначе, да не говорим за фалитарите тук и компаниите. От мен ако зависи - няма да наливам в губещи начинания, така е - борса дето над 10 години не може да се възстанови от криза, ясно показва че всичко на нея е джънк.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
Нека минат още 20г, за да станат 30 де. От теб ако зависеше, нямаше и бфб да има. Кълве ли много, щъркела из немско.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ясно, продал си 2 от 3-те дето имаш
Не на 10летие, а на 30летие, на БНБАйде суррр сега!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Продадох по-голямата част от Алтерко и то с голямо нежелание. Оставих си малко. Страхотна компания.- може би веднъж на десетилетие.
Поздрави и успех на държащитте, аз също държа малко и вероятно никога повече не бих продавал, понякога се налага обаче . Поздрави.
Не на 10летие, а на 30летие, на БНБАйде суррр сега!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
+1
Поздрави и успех на държащитте, аз също държа малко и вероятно никога повече не бих продавал, понякога се налага обаче . Поздрави.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнениеНе знам дали се е отложила, но определено все още не се е и случила. Максимума постигнат на 20.04. е 14,90 лв. Най-ниската цена от тогава е 13,70, което е малко над 8% спад. Не влиза в разбиранията за корекция.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе се отложи.Случи се.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеСекви видове корекции се отлагат.
И те така е.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Таргета е качен на 17 лв. Отново са консервативни ми се струва, но няма лошо.. приятно е когато корекциите са за все по нагоре..
Коментар
Коментар