IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
    Монтенега трябваше отдавна да сме на 58 лв? 5 прогнози дадоха Монтенега за 58,65 ,100 и нз още кви глупости,
    Добре е като се пишат неща, да имат общо с истината. Не съм им адвокат на Монтега, ама аз поне прогноза на Монтега над 58лв не съм виждал, и не знам защо считаш, че отдавна трябвало да сме там. Доколкото виждам първа прогноза за 58лв Монтега са дали началото на септември и то с хоризонт 12 месеца, сега сме още ноември.
    Миналата година ноември са имали 12месечна прогноза за 31лв - изпълнена.
    Януари са имали 12мес прогноза за 37лв - изпълнена
    Март са я вдигнали на 38 лв - изпълнена
    Април е станал таргета 42 лв - изпълнен
    Май месец са вдигнали след отчетите на 52 лв (тогава борсовата беше още 22лв) - това е първата им неизпълена прогноза, ама добре са уцелилили посоката и имат още половин година.
    Разбира се, че е съвсем възможно да не им е точна някоя прогноза, но всичко това беше във връзка с твърдението ти, че според тях отдавна е трябвало да сме на 58лв.

Успех в инвестирането/търговията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

А продаващите глупаци ли са?
      Toчно го каза. Реторичен въпрос. Отговор - да, направили са глупост. Но може да им се е наложило. Алонсо беше казал веднъж - може да се намерят 100 причини да продадеш но има само 1, за да купиш. А за тези продали на 27 без да им се налага и водени от ТА .... кръгли глупаци
      Лично мнение!
      Last edited by AF Debugger; 21.11.2023, 17:04.

Коментар

Както във всяка сделка има 2 страни, продаващите може да правят бърза врътка, ако са ги взели под пазарната при извънборсова сделка преди няколко седмици . Само казвам, че не само тук ние глупците виждаме стойност на тази цена , но ти си рисувай рисувай , кажи какво ти говорят четричките де

п.п. нямам инфо - може просто някой да си е стигнал таргета , тук какво продаване беше на 12 и на 18-20лв не помните ли?
        Last edited by tony1975; 21.11.2023, 16:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Интересни обеми минават във Франкфурт, явно все пак и някакъв небългарски инвеститор намира фундамент на тази цена
          Вероятно разтоварват самосвалите преди отчета на мегадирижабъл Нвидиа ,а тончето се радва

И това става на 41 лв ....а според форумните шутове,ТА еднодневките и Монтенега трябваше отдавна да сме на 58 лв? 5 прогнози дадоха Монтенега за 58,65 ,100 и нз още кви глупости,а цената е котва и няма желаещи за лалета
          Форумните шутове бяха с една идея по-развита фантазия,удвояване,160 и 270лв

На какво отдаваш тази ОГРОМНА разлика ?
          Last edited by petrg5s; 21.11.2023, 16:48.

Коментар

Интересни обеми минават във Франкфурт, явно все пак и някакъв небългарски инвеститор намира фундамент на тази цена

Коментар

• Интересни обеми минават във Франкфурт, явно все пак и някакъв небългарски инвеститор намира фундамент на тази цена

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
                ...Друг интересен момент за мен е - Къде бълг.инврститор вижда фундамент за 40-41 лв за акция?
                Що така разбута кошера? Сега ще почнат да ти обясняват как не ги разбираш нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                  Аз може и 1800% да съм напривл грешна прогноза но не го отричам като съм сгрешил
                  А не отричаш ?
                  Излез като мъж един път и кажи,да ,сгреших,направих тотално грешна прогноза -160% за само няколко месеца на пазар където и 10% се смятат за голямо движение.

И тея % си ги раздваш като топъл хляб.160% ,1800% ,все едно е нищо
                  Нищо е ако си на демо,ако си в реалноста тея проценти са убийствени
                  При теб е лесно,поредния фалит,нов акаунт 1000-2000 паунда и си готов,но ние търгуваме със сериозни суми
                  Last edited by petrg5s; 21.11.2023, 16:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

кръгла нула,нищо не съм обявявал.Този който обяви нещо беше ти на 18 лв обявявайки дъното? Така ли беше ?

Направи ли ли минус 160% обратна прогноза и то само за няколко месеца? Направи

Кой нормален пътник и "инвеститор" говори за прогнози,след като е направил толкова рядко неадекватна прогноза?

В този който има много болка.Ама много
                    Ти тотално изплиска легена - Нищо не бил обявявал !?!??!

Колко трола пишете от тоя профил та не можете да си спомните кой какво е писал ????

Аз може и 1800% да съм напривл грешна прогноза но не го отричам като съм сгрешил

Коментар

едно и също всеки път: може да иде надолЕ, но може да иде и нагорЕ Чакаме резултатите от Черния петък - най-важните за годината
                      Въпросния "черен петък" в Германия е функция на соц.пазарна икономика, изразяваща се в изплащане на коледни пари (нещо като 13-заплата). Това е един вид социална придобивка гарантирана от колективното договаряне на работната заплата по браншове.
                      Погради факта, че основния пазар на Шелли е в Германия е напълно постижимо увеличение на продажбите. Друг е въпроса дали ще постигнат планирания обем, според мен Не, защото продажбите им са слабички в Северна Америка.
                      Друг интересен момент за мен е - Къде бълг.инврститор вижда фундамент за 40-41 лв за акция?

Коментар

Ха ха ти все нещо чакаш!
                        Чакането тук винаги солидно се е отплащало досега
                        Last edited by Plemennika_na_shefa; 21.11.2023, 15:54.

Коментар

едно и също всеки път: може да иде надолЕ, но може да иде и нагорЕ Чакаме резултатите от Черния петък - най-важните за годината
                          Ха ха ти все нещо чакаш!

Коментар

А графиката какво показва?

Коментар

• А графиката какво показва?

Коментар

• Подкаст БФБ: Шелли Груп - какво показа отчетът за 3 трим. - YouTube

Коментар

Working...
                                X