IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
    С помощта на Експат Капитал Алтерко стартира процес по регистрация на акциите за търговия на Франкфуртската фондова борса. Предвижда се процесът да приключи в рамките на следващите 12 до 18 месеца, като се вземе предвид, че регистрацията е свързана с дълъг и сложен административен и организационен процес.

    http://www.x3news.com/download/?id=491226
    +1 Супер!
    2021г. започва с чудесни новини, дано така и да продължи
    Last edited by tony1975; 14.01.2021, 09:16.

    Коментар


    • С помощта на Експат Капитал Алтерко стартира процес по регистрация на акциите за търговия на Франкфуртската фондова борса. Предвижда се процесът да приключи в рамките на следващите 12 до 18 месеца, като се вземе предвид, че регистрацията е свързана с дълъг и сложен административен и организационен процес.

      http://www.x3news.com/download/?id=491226

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Аз съм им дал шанс и те са в портфейла ми и съм доволен, но чак пък да оаквам да са като Амазон, Гугъл,Самсунг или ТЕСЛА няма да си фантазирам..
        Ами Кире, започнали сме ги по ред на номерата, засега сме в Амазон, ...
        Дай повече шанс на книгата
        Last edited by precakanoto; 14.01.2021, 10:38.

        Коментар


        • Киро, не оспамвай и тази тема с клевети и лични нападки. Мини по същество. Кажи защо според теб Алтерко няма да успеят в Германия. Аз определено не споделям този ти възглед. За мен най-важното са хората. Тук екипа е забележителен. Димитър Димитров е с невероятна креативност и развойният отдел бълва продукт след продукт. Сейлса се справя отлично след като продават по-бързо от колкото могат да доставят. Финансовият екип също е забележителен и доказал себе си. Много беше лесно да види човек Алтерко през 2019, 2020 и 2021, но да го видиш в периода 2015-2018 изисква големи умения и топки да заложиш на това. За мен има само едно потенциално слабо място. Растежа на компанията да е толкова бърз, че след две години да не издържи логистиката на драстично повишените в пъти обеми. В много пъти. Така погледнато идеята, че няма да се справят при евентуално листване в Германия я отдавам на нихилизъм и омраза към всичко българско, като нещо долно и второкачествено. Не разбирам защо след успеха им на западните пазари да нямат успех и на финансовите им.

          Коментар


          • Казал съм ти , че акъл от теб не искам..Доказал си, че думите ти са без стойност..Ти винаги купуваш на дъното и продаваш на върха..Нали предвиди на ББ и пети мандат преди 1 година..И другите ти прогнози и обвинения към миноритарите помним..Плувай и по-рядко моля ме занимавай със себе си..Аз съм доволен от стратегията си от само дивидентни акции..Успех на всички инвеститори и повече реализъм..
            Last edited by Kiro; 14.01.2021, 00:28.

            Коментар


            • Киро, от шанс до шанс има разлика. При мен е най-тежкото в портфейла с тегло, което никога не съм имал в цялата си борсова кариера. Според мен не разбираш добре бизнес модела им, но това е много дълга тема. Радвам се, че все пак си купил. Според мен ще бъдеш много приятно изненадан. Успех.

              Коментар


              • Аз съм им дал шанс и те са в портфейла ми и съм доволен, но чак пък да оаквам да са като Амазон, Гугъл,Самсунг или ТЕСЛА няма да си фантазирам..

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  А дано, ама надали..Но е хубаво да се мечтае..
                  Според мен ще стане. На борсата ни нямаше достатъчно качествени емитенти които да предизвикат интерес. Според мен Алтерко е друга категория с изключително читав екип, който знае какво прави. Дай им шанс и е много вероятно да не си разочарован. Нека не тръгваме с лошо.

                  Коментар


                  • А дано, ама надали..Но е хубаво да се мечтае..

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      И кой е планината..Да не би БФБ да отиде на Уолстрийт..
                      Планината са чуждите инвеститори, а нищо чудно някоя наша компания да пробие и на големите борси. Това, че не се е слувало досега с комунягите-мажоритари, не означава, че не е възможно, нали така
                      Или викаш щом онези мутри с пищовите, охраните и мисленето на примати не са успели, то никой никога няма да успее
                      Last edited by 15%; 13.01.2021, 20:46.
                      Пътека се прави камък по камък!

                      Коментар


                      • ИЗВИНЕТЕ, нищо лично към мениджмънта на "Алтерко", но отдавна ме безпокои един въпрос: ИМА ЛИ НАИСТИНА интерес към тази акция от страна на инвеститори от Германия и/или Италия, или е просто ... желание от наша страна? Имам акции в размер на 3 % от портфейла ми. Не е препоръка!

                        Коментар


                        • И кой е планината..Да не би БФБ да отиде на Уолстрийт..

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                            Ако планината не отиде при Мохамед, то Мохамед ще отиде при планината
                            Ако планината не отиде при Мохамед... срам за майстора.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Момчета, без чужди инвеститори , не става и не е ставало.. Дано след края на тикварите се отворят и инвестициите и икономиката..
                              Ако планината не отиде при Мохамед, то Мохамед ще отиде при планината
                              Пътека се прави камък по камък!

                              Коментар


                              • Момчета, без чужди инвеститори , не става и не е ставало.. Дано след края на тикварите се отворят и инвестициите и икономиката..

                                Коментар

                                Working...
                                X