Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеА за протокола - най-печелившата ми позиция за последните 2 месеца с KHC (крафт хайнц) - 10% отгоре, Спиди с 8% и RBI със 7%. Неохим нямах преди 2 месеца, а Дисни са си горе-долу на цената
Last edited by Ender; 12.05.2021, 12:55.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ама не разбирам - толкова ли ви сърби дупето, че все искате да ви почесвам с молива отзад? Значи, всичкото гербав трол се изреди да пише срещу мен, но нищо, скоро ще свърши и вашето царство, а като бърстне тук, и останалите (дето са ми сред уважаваните никове, макар напоследък леко да си ревизирам мнението, защото явно никой не може да надскочи произхода си /аз - също/) ще разберете, че съм бил максимално добронамерен. Или кво си мислите, че е мнгоо сложно това, което стана ли - правим ИПО, с парите от него помпим акцията и плащаме на инфлуенсъри да се снимат до празни кашони и опаковки (баси откритието, това го правят за добър ден на Запад), събираме една кохорта яхтсмени във форума на хранилка и не позволяваме на цената да пада известно време, за да убедим и скептиците. И то колко му трябва на изтерзания бфбеец, за да си мисли, че "този път е различно"....
Ендъре, не си притеснявай, басът за уискито си седи (с другия ти профил) - затова и имам хубаво мнение за теб, защото се оказа единствен с топки сред лаладжиите. А за протокола - най-печелившата ми позиция за последните 2 месеца с KHC (крафт хайнц) - 10% отгоре, Спиди с 8% и RBI със 7%. Неохим нямах преди 2 месеца, а Дисни са си горе-долу на ценатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е и аз не те разбирам, намеси се в коментара ми за Хари, който не търгува и няма акции, но иначе активно пише тук и дава съвети и мнения ! А и ме критикуваш за сделки, които към момента са ми на печалба ! И това също не разбрах защо ?Аз също винаги сам бил добронамерен в писането си тук, но пък и не виждам нищо лошо в закачките и шегите ! Успех и на теб ! Поздрави от Кор Кароли
Адвокатска халтура на седмо ниво.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 3 Харесвания
Коментар
-
Еее, щом и Груйката започна да приглася на Харко, всичко е шест.
Бруталното рали тепърва предстои.
Днес между другото си взех още няколко десетки броя. Ей, така, да има.Last edited by Три без коз; 11.05.2021, 15:05.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе те разбирам, но ти си знаеш - бъди здрав и успешен, последното нещо, което искам, е да се заяждам с теб. Успех с инвестициитеАз също винаги сам бил добронамерен в писането си тук, но пък и не виждам нищо лошо в закачките и шегите ! Успех и на теб ! Поздрави от Кор Кароли
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Добре де, защо все с тоя малоумен лаф за барометрите и дъра-бъра. Ето, ти разпродаде Трейдинга и той върна, купи с парите от Трейдинга Илевън и той тръгна надолу. Хвана Халтурко почти на връх и т.н. Ма никой не ти пинкя и мрънка - така си преценил, така си направил, безгрешни хора няма, освен онези с яхтата, но ти не си сред тях. За втори път пиша под твой пост, без да съм съгласен с теб, и то в рамките на месец - както би казал Греъм (този камък е в моята градина) - замисли се дали няма причина. Интелигентен човек си, затова и си позволявам да пиша!
А пукотът тук, както съм казвал нееднократно, ще е брутален и много хора ще реват като сарански мечки. Един жокер - Ууд и ко, уж през ЕБРД, правят оценки на 4 компании у нас - Градус, Софарма, Сирма и тази - може би ще се сетите как "случайно" са избрали точно тях....
Софарма - продажби от 3,30лв. до 3.36лв.
Софарма Трейдинг - продажби от 5,35лв. до 5,50лв.
Алтерко - покупки на 14лв.
Илевън - покупки средна на 8,97лв.
Браво Пропърти - покупки на средна 1,11лв.
Така, че ще те опровергая напълно, всички компании за момента са ми на печалба ! Хубаво е човек да си признава и грешките там където е пропуснал възможности !Last edited by Zdravko; 11.05.2021, 13:11.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Защото за разлика от мене, тебе и Здравко, Хари няма и 1 акция на БФБ а само се плюнчи. За това.
И аз продадох петък пилета на загуба и даже си я описах. 1650 и нещо си лева.
А Хари прави течение само като си отвори устата.Аз Здравко го харесвам, един от топ форумците ми е, затова ми е странно, когато се включи в общия лаф с барометрите и т.н. Виж, да е някой друг, да му тегля една майна или да му дам игнор, ама баш Здравко, дето почти винаги пише грамотно и става лаф с него? Та така, лирично отклонение.
За пилетета нямам мнение като акция, освен че ще им дам игнор на продуктите отсега нататък, а им купувах скъпата серия, щото бяха спонсори на Левски дълги години (макар и с дребни суми). Хубаво е човек да се научи да продава на загуба, само така може да оцени печалбата в последствиеА имам познати, дето още държат Химчето от 16-17 кинта, купено почти на връх, и Билборд от 4,50, ако не се лъжа колко им беше ИПО-то, щото така си били решили.
Успех с инвестициите на теб - утре ще е весел ден и ще видим разни извадени от нафталина папириNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Добре де, защо все с тоя малоумен лаф за барометрите и дъра-бъра. Ето, ти разпродаде Трейдинга и той върна, купи с парите от Трейдинга Илевън и той тръгна надолу. Хвана Халтурко почти на връх и т.н. Ма никой не ти пинкя и мрънка - така си преценил, така си направил, безгрешни хора няма, освен онези с яхтата, но ти не си сред тях. За втори път пиша под твой пост, без да съм съгласен с теб, и то в рамките на месец - както би казал Греъм (този камък е в моята градина) - замисли се дали няма причина. Интелигентен човек си, затова и си позволявам да пиша!
А пукотът тук, както съм казвал нееднократно, ще е брутален и много хора ще реват като сарански мечки. Един жокер - Ууд и ко, уж през ЕБРД, правят оценки на 4 компании у нас - Градус, Софарма, Сирма и тази - може би ще се сетите как "случайно" са избрали точно тях....
И аз продадох петък пилета на загуба и даже си я описах. 1650 и нещо си лева.
А Хари прави течение само като си отвори устата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хари е пич и голям сладур !Не го закачайте, защото е като барометър за това къде да купуваме и къде не !
Освен това одобри и източването на пари от бюджета за покупката на акции от любимата му баМка на завишени цени, с цел влизане в чакалнята ! Това беше много благородно от негова страна и с мисъл за доброто на всички нас !
А пукотът тук, както съм казвал нееднократно, ще е брутален и много хора ще реват като сарански мечки. Един жокер - Ууд и ко, уж през ЕБРД, правят оценки на 4 компании у нас - Градус, Софарма, Сирма и тази - може би ще се сетите как "случайно" са избрали точно тях....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Да така е, и някой може да излезе и да смята маржове на тая глупост за по 100 лв. след като са вървели толкова, когато маржа на печалбата е бил в началто само висок. Сега същата е сигурно по 25 лв. на промоция може и по 10 лв. да е . Ама за борсовата манипулация се смятат маржовете и т.н. растеж за все едно е 100 лв., те така се ловят шарани.
Коментар
-
Хари е пич и голям сладур !Не го закачайте, защото е като барометър за това къде да купуваме и къде не !
Освен това одобри и източването на пари от бюджета за покупката на акции от любимата му баМка на завишени цени, с цел влизане в чакалнята ! Това беше много благородно от негова страна и с мисъл за доброто на всички нас !
Харко почне ли да плюе всичко е наред.
Посоката е яко нагоре!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam
Според мен по-скоро има психически отклонения, познавам такива хора и те интерпретират по подобен начин фактите...Не го закачайте, защото е като барометър за това къде да купуваме и къде не !
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар