Некой моментално изкупува всичко що се появи на 14,30 лв. Не може да се хване ръка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ти пък де се вреш между шамаритеКога съм казал нещо лошо за теб? Успех и нагоре, знаеш, че уважавам мненията ти
За кучетата само ще кажа - тоя Мъск е ебаси спекуланта...бфб-то ряпа да яде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ казвай ги тия неща, че се притеснИх.... За Неохим не знам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОф, бях убеден, че ще напишеш подобно нещо. Кво, трябва да ти кажа, че съм купил доджкойни за 100 лева и съм размазал твоята доходност от Халтурко ли - ма научете се да не бъдете чак толкова елементарни в сметките си. Можеш да избереш и период от 8 дни, 7 часа или 6 минути - споед както ти отърва.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеЗа Неохим имах предвид.
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Оф, бях убеден, че ще напишеш подобно нещо. Кво, трябва да ти кажа, че съм купил доджкойни за 100 лева и съм размазал твоята доходност от Халтурко ли - ма научете се да не бъдете чак толкова елементарни в сметките си. Можеш да избереш и период от 8 дни, 7 часа или 6 минути - споед както ти отърва.
Здравко, аз не пиша за Халтурко, а за предполагаема компания, всички знаем, че Халтурко е топ и са най-честните частници, в това две мнения няма. Ще избягвам да си комуникирам с теб по темите, в които имаш акции - твърде добро мнение съм имал за теб досега, за да си го развалям. Бъди здрав и успешен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеГруец, ся гербав трол ли ме имаш?
Като писах навремето - не ме послуша
Факт е, че сега потенциалният ръст е изконсумиран. Може би след време, ако тръгне в правилната посока, която съм му предвидил, ще оправдае някакво допълване.Кога съм казал нещо лошо за теб? Успех и нагоре, знаеш, че уважавам мненията ти
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеА Алтерко, Алтерко как е? Не че очаквам да си плюеш най-печелившата акция, ама все пак да попитам...
Здравко, аз не пиша за Халтурко, а за предполагаема компания, всички знаем, че Халтурко е топ и са най-честните частници, в това две мнения няма. Ще избягвам да си комуникирам с теб по темите, в които имаш акции - твърде добро мнение съм имал за теб досега, за да си го развалям. Бъди здрав и успешенNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТи сигурен ли си в това подчертаното, защото ако не е вярно ми се струва чиста манипулация ! Казваш, че стоката, оборота и печалбата не са им реални ли ? Извинявай ама почна съвсем глупости да пишеш !Бедата му е, че смята света в който живее за реален. Аз вероятно проявявам повече толерантност, поради факта, че проблема е в моята сфера на компетентност.
- 1 like
Коментар
Коментар