If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Фонда има обратни изкупувания в Германия, продава акции и връща кеш. Нали това му е работата!? Какво е виновен Никито?
Мен ме кефи как лесно пазара поема такива количества.. само да се появи по-сериозно предлагане и с 3-4% отстъпка се изкупува.. кибиците тъкмо се усмихнат и вземат че се озъбят
Ба, той пазарът пое лесно и едно 50 милки на Алианц в късната есен на 2007. Колко яко беше - да направиш 10-15, че даже и 20% (по спомени) интрадей (помня, че играх с мостстрой тогава) - баси якото беше. Ма после стана тихууууу, а беше яхуууу и ихуууу
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Фонда има обратни изкупувания в Германия, продава акции и връща кеш. Нали това му е работата!? Какво е виновен Никито?
Мен ме кефи как лесно пазара поема такива количества.. само да се появи по-сериозно предлагане и с 3-4% отстъпка се изкупува.. кибиците тъкмо се усмихнат и вземат че се озъбят
За големите има златни парашути. Мислете му вие дето се хванахте на клона. Ще продадат изведнъж каквото могат на някое Пенсионно или Фонд и
ще се оттърват от горещият картоф, двоен връх, гледайте Биткойна, и той е без финадамент, КАТО ВАС, на база бъдещ растеж и бла бла. Мислете му, примери много.
Дъра бъра хадвокате. Тука съм бик от преди самото ти първо включване.
Нямаш работа тука никаква, Не си губи времето, ходи в брефа инвестирай в стойност
Добре, мечко, нямаш ядове, ти ще ги утешаваш после камилчетата тук, на твоето рамо ще плачат, като сущий Вазов от балкона през 1919 след диктата на Ньой, само дано имаш и частица от неговия талант...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Странно как всички предатвители на животинската фауна в тази тема - пантери, мечки във всичките им разновидности и всякакви батки, изведнъж станаха много бичи настроени и директно от 3 без коз минаха на всичко коз Липсва ми само пантерата на попфолка (какви никове имаше едно време, ееех), за да стане идилията пълна
Иначе лафовете си ги знаем - хейтър, гнилите круши, позитивните форумци, злобееш ли, нямаш, а, нямаш и чакаш еФтинко и т.н. Случаенос - едва ли, пиесата Халтурко в три действия с два антракта уверено върви към втория антракт, преди който се появява пушката, а всички, дето имат поне малко хал хабер от жриците (ама не на любовта от алея Първа във Варна, а на Мелпомена), знаят, че според великия Чехов появи ли се пушката в една пиеса, то тя непременно ще гръмне до края на представлението...
Не е препоръкЪ и дъра-бъра
Дъра бъра хадвокате. Тука съм бик от преди самото ти първо включване.
Нямаш работа тука никаква, Не си губи времето, ходи в брефа инвестирай в стойност
Коментар