Уфф, на чертожниците пак им се отвори работа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, не мога да разбера радостта Ви? Бяхте се приготвил да купувата на 19-20лв ли беше, а то какво стана ние толкова и в евро няма да видим вече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОле мале, какво стана тук - фалшивия пробив продължава!?!?
За поредна година Шелли/Алтерко ми повдига настроението за празниците
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнениеИзгонихте Пепи и сега вече няма кой да предупреждава за елхи и балони и хората пак почнаха да се лъжат да купуват
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнениеИнтересно ми е техничарите ще коментират това тук? За малко е минала 23Е днес, дали ще атакува 24 или 25 или ще консолидира. Интересно е, че при нас изостава леко и се движи крачка две назад с темпото.
За пореден път ще кажа, че ТА има ниска стойност за предсказване, но е отличен инструмент за тайминг и контрол на риска
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от p Разгледай мнение
Сън Майкроситемс ги купи Oracle, а те са +61% за последните 5 години.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
А на Амазон отне над десетилетие да се възстановят след дотком краша. Сиско са още към 40% под нивата от 2000г, Сън Майкроситемс не съществуват
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеАко бяхте инвестирали в Nvidia преди 10 години… - Money.bg
Графика на деня: А ако бяхте инвестирали 1000 долара в тези фирми преди 10 г.? - Investor.bg
И за да не ми се сърдят от Инвестор и те правят такивя сравнениия, просто цитираното е от днес. Та за последните 10 години Нвидия носи 62,06%, тук имаме 51,78% за 7 години. Някои ще кажат, че това е профита на живота ни. Е аз бих казал по-добре с него отколкото без него!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Но се вкара в неохима, където се получи спих.Разбира се, че и там не съжаляваш, но като минем тук 50 , а там остане в ступор, ще разбереш тезата
без препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, това което мога да кажа е, че бяха приети всички точки от дневния ред. Относно новия човек в борда на директорите, той говори за кратко, но и от малкото му думи прозираше екпертизата с която идва. Според мен този човек ще е поредния стълб на стабилност пред западните инвеститори. Относно абонамента и продажбите не казаха нищо, което не е публична информация. Относно Ксетра, все още се чака, като имат съдействие от нашата борса. Относно нови продукти, работи се в посока на развиване на решенията за сигурност, същевременно решенията базирани на z-wave технологията влизат в лаборатория за сертифициране в САЩ и във второто тримесечие ще започнат да се продават. Що се касае до интересното, то е че компанията става скучна и предвидима немска влакова композиция. Направили са разписанието и после го следват, а пък от време на време, като видят че могат да се движат и по-бързо по завоите, вземат и сами си слагата да се движат с по-висока скорост! Ама това е лоша новина, за който е слязъл от влака.Last edited by tony1975; 19.12.2023, 06:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Аз продадох на 47. Не съжалявам.Разбира се, че и там не съжаляваш, но като минем тук 50 , а там остане в ступор, ще разбереш тезата
без препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Затвърждава се напълно, че който е продал, ще съжалява!
Коментар
Коментар