IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ех,ех, ех. Реших да отворя отчет тука.
    Каква печалба, откъде идва къде отива? Видях пера Развойна дейност и Положителна репутация - надули ексела, няма място в кутийката, ще се пръсне, отговорих си и затворих.
    Повече няма и да отварям. Те толкова от т.н. ИТ фирми на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
      Тука нещо изпускаме парата тия дни

Всичко си е като по учебник! Удари дубъла на дъното, време е за "отдих", да "приседне"

Коментар

• Тука нещо изпускаме парата тия дни

Коментар

• Какви са очакванията, на коя дата КФН биха се произнесли за новите членове на Софикс? И как тълкувате хода на Агрокредита да обявят изкупуване на акции?

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
            Margen, Трейса според теб има ли шанс?
            Твърдо е вътре. Като цяло, както са ги посочили колегите по-долу, доста рано се оформи тройката промени този път.
            Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Margen, Трейса според теб има ли шанс?

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение

Сирма и Еврохолд се връщат в СОФИКС, а Албена и Елана Агро изхвърчат от там...
                Цъ. Елана дори не е близо до застрашена. Хидравличето пак ще се врътка.
                Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

По моите сметки и трите трябва да влязат - Сирма, Трейс и Еврохолд

Този път просто няма място за изненади,- всичко е армирано и залято от предната седмица!

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение

Към момента вторите са с около два пъти по-малко сделки спрямо Сирма и Трейс, но не е невъзможно, имайки предвид оборотите. Критериите за фрий-флоут, спред и акционери мисля, че за всички също биха били ОК.
                    По моите сметки и трите трябва да влязат - Сирма, Трейс и Еврохолд

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
                      Сирма и Еврохолд се връщат в СОФИКС...
                      Към момента вторите са с около два пъти по-малко сделки спрямо Сирма и Трейс, но не е невъзможно, имайки предвид оборотите. Критериите за фрий-флоут, спред и акционери мисля, че за всички също биха били ОК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                        Чак до лев не се надявам.
                        Мисля обаче с тез обороции май влиза в софка.
                        Сирма и Еврохолд се връщат в СОФИКС, а Албена и Елана Агро изхвърчат от там...
                        IM d best

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение

Честно казано, не си спомням кога съм виждал за последно такива ръстове по позиция на БФБ. А най-вероятно акцията тук ще добута до левче. Не е препоръка.

Едва ли директно към левчето, няма да мине без рисунък за рамо. Вече сме в зоната!

Коментар

• Чак до лев не се надявам.
                            Мисля обаче с тез обороции май влиза в софка.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Нямам, но и на мен ми харесва екшъна. Хубаво е когато нещо се случва на борсата.
                              Честно казано, не си спомням кога съм виждал за последно такива ръстове по позиция на БФБ. А най-вероятно акцията тук ще добута до левче. Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
                                Екшънът тука ми харесва. И две от две страни има мотивирани трейдъри
                                Нямам, но и на мен ми харесва екшъна. Хубаво е когато нещо се случва на борсата.

Коментар

X