Не знам защо се учудвате - паркаджиите отдавна са доказали, че са тотални псевдопатрЕоти - същите са като Костя Копейкин. Интересува ги само Мамон.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Много ми е чудно как така се пишат големи родолюбци всичките сектанти, а никой не пусна едно съобщение за годишнината от смъртта на Левски вчера…Нито от шефа, нито на страницата на ИП…ама никъде!!
Цялата родолюбщина на тия промити мозъци е толкова фалшива и плитка…
А колко трябва да си вдлъбнат, че да им се вържеш…
- 9 Харесвания
Коментар
� -
А дали е нормално някой да пристигне отнякъде си и препирайки пари кой знае на кого, да си мисли, че може да дерибейства както си поиска. Много ми прилича на методите на делиорманските депесарски кметове-колят, бесят, заграбват земя, имоти и без тяхната благословия нищо не става. Ама те, да речем, са прости и алчни хора, пък тука все за родолюбие,въздигане, българщина и пр. неща се претендира...
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеселото е в район със сериозни 'зърнари', а те като финансов ресурс не са хич слаби + някои са си откровени мутри.
ако хан търмък си е повярвал, че може да е фактор извън парцелите, които е застроил с лунапарка и къщите... се е объркал.
Около 2 дузини нормални арендатори с не много декари. Един-двама се открояват с повечко декари.
В тази връзка да попитам: Кои точно са мутрите от арендаторите в района?
Питам, щото ми е любопитно да ги знам.
Може да си в другия край на БГ, ама да имаш повече достоверно инфо с което да си полезен.Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеДоколкото знам там отдавна има недоволни от сектантите - даже преди години едно от патетата ми разказа за някаква кавга между Хан Търмък и някакъв местен, който го раздава феодал - забравих за какво беше, но май беше нещо за неизпълнение на уговорка. Дали ханът е прецакал феодала, или феодала е прецакал хана - не помня, но идеята е, че в Неофит Рилски немалка част от местните хич не са доволни от присъствието на тугедърци.
Отделна тема е, че ханът изрично нееднократно е заявявал, че няма да допусне в Неофит Рилски да се строи нещо, което не е съгласувано с него - така искал да запази "хАфтентичният" бутафорен вид на селото и къщите в него. Легално той няма как да наложи такова решение на никой, така че се сещайте с какви подмолни методи ще се действа, ако да речем някой реши да строи "нормална" къща там.
ако хан търмък си е повярвал, че може да е фактор извън парцелите, които е застроил с лунапарка и къщите... се е объркал.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Доколкото знам там отдавна има недоволни от сектантите - даже преди години едно от патетата ми разказа за някаква кавга между Хан Търмък и някакъв местен, който го раздава феодал - забравих за какво беше, но май беше нещо за неизпълнение на уговорка. Дали ханът е прецакал феодала, или феодала е прецакал хана - не помня, но идеята е, че в Неофит Рилски немалка част от местните хич не са доволни от присъствието на тугедърци.
Отделна тема е, че ханът изрично нееднократно е заявявал, че няма да допусне в Неофит Рилски да се строи нещо, което не е съгласувано с него - така искал да запази "хАфтентичният" бутафорен вид на селото и къщите в него. Легално той няма как да наложи такова решение на никой, така че се сещайте с какви подмолни методи ще се действа, ако да речем някой реши да строи "нормална" къща там.Last edited by Jorkata; 31.01.2022, 14:08.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Ивелин ще го бият... много
В момента мисли как да си спасява за*дника..
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнениеАко питате мен - намислил е пак някаква схема и ще може да я сътвори само, ако паркът работи по-дълго (тоест и през зимата). Ще се разбере
В момента мисли как да си спасява за*дника..Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Той Ивелин обясни, че ще работят на максимално намален персонал и изключено отопление (и каквото може друго). Желаещи да бачкат зимата сред промитите мозъци има много - сигурно ги омайва какво благородно дело правят.
Целта да бъде отворен паркът зимата бил за българите, които се прибирали от чужбина зимата - да имали къде да отидат и да си изкарат хубаво…Съвсем е нагорил спойките тоя - без топло, без хора, без какво да се види… Поне е намалил входа на 20лв…
Ако питате мен - намислил е пак някаква схема и ще може да я сътвори само, ако паркът работи по-дълго (тоест и през зимата). Ще се разбере
- 4 Харесвания
Коментар
�
Коментар