Първоначално изпратено от raydalio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеКажи сега, за тия 3.6 млн приход, какъв разход седи? Или орлетата ще работят на ангария? Ще садят домати и ще колят прасета...
Бах и инересните термини ползваш - "падеж на дивидент", "погасяване по давност" на облигация - бхахахаха...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеКажи сега, за тия 3.6 млн приход, какъв разход седи? Или орлетата ще работят на ангария? Ще садят домати и ще колят прасета...
Бах и инересните термини ползваш - "падеж на дивидент", "погасяване по давност" на облигация - бхахахаха...
Коментар
� -
https://www.youtube.com/watch?v=PJ7z9RMokQA
Храбър Чурешки изгледайте видеото за какво говорим... Явно са яко на кафево
- 2 Харесвания
Коментар
� -
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
защото тогава е падежът на дивидентите - такива няма да получат заради ковида и ще почнат да обикалят медиите и да реват, че са прецакани, тогава вече прокуратурата ще бъде притисната и ивелин ще влезе в затвора за 20 години.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение60х 60 000 = 3 600 000лв приход
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеахам, и на мен много ми хареса, даже с кеф им оставих не 60, а 160 лева, че да помогна за каузата.
Коментар
� -
-
вход 30лв, ядене, пиене, яздене, стреляне, сечене на монети, забавна археология, плуване с лодки, снимки със средновековни облекла, лов с хищни птици, ритуално пиене на вино, гледане на театър, книги, сувенери - сложи по още 30лв средно на човек 60х 60 000 = 3 600 000лв приход. Лично на мен театърът ми хареса - имаше истинска бесилка и едното момче му сложиха примка на врата и му дадоха меч и му ритнаха стола под краката и то почна да се беси и лицето му стана лилаво, докато се мъчеше да отреже примката с меча, но накрая я отряза.. играха тракийска рулетка, вариант на руската рулетка, описана е в Стратегикон на византийския хронист Маврикий.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
чакай да видим отчета, че уж 70 милки инвестирани а в баланса бие на кухо.
Коментар
� -
вход 30лв, ядене, пиене, яздене, стреляне, сечене на монети, забавна археология, плуване с лодки, снимки със средновековни облекла, лов с хищни птици, ритуално пиене на вино, гледане на театър, книги, сувенери - сложи по още 30лв средно на човек 60х 60 000 = 3 600 000лв приход. Лично на мен театърът ми хареса - имаше истинска бесилка и едното момче му сложиха примка на врата и му дадоха меч и му ритнаха стола под краката и то почна да се беси и лицето му стана лилаво, докато се мъчеше да отреже примката с меча, но накрая я отряза.. играха тракийска рулетка, вариант на руската рулетка, описана е в Стратегикон на византийския хронист Маврикий.чакай да видим отчета, че уж 70 милки инвестирани а в баланса бие на кухо.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Т'ва ясно, но ИП е светлинни години напред като схема за измами. Това се опитвах да кажа. Че като ги питаш "вие що сте такива мошеници" и те ти викат "аааа Биодит що и те са такива мошеници"
)
Коментар
�
Коментар