Също така по върховете на пирамидата получават вече дивиденти под формата на лихва. Познайте дали тези пари не идват от новите баламурници. Те това ако не е класическа пирамида…
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
заведи дело и ще разберешLast edited by hitman47; 11.07.2021, 16:23.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
Кажи защо карате хората да мамят банките за тяхна сметка и да набиват парите в пирамидата?
Коментар
-
ми айде заведи дело и ще го установим в съданямаш никакъв адвокати, нали тролче
- 1 like
Коментар
-
Не бягай от скандала с банките. Отговори на въпросите! Защо карате хората да извършват финансови измами и ги поставяте под ударите на закона?нямаш никакъв адвокати, нали тролче
Коментар
-
Кажи тая година ли ще го заведеш делотоили по догодина
- 1 like
Коментар
-
Кажи нещо за схемата с няколко банки в един ден. Кой го измисли това? Защо го предлагат на хората и наясно ли сте, че е подсъдимо?или по догодина
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Няма нужда от дело ТотеСлед тази неделя нещата ще се променят коренно за вас
Започна се.и да гласуваш 22 за Исторически парк
Last edited by raydalio; 11.07.2021, 14:33.
Коментар
-
ама тази година ли ще го заведе делото?След тази неделя нещата ще се променят коренно за вас
Започна се.
Коментар
-
ама тази година ли ще го заведе делото?Last edited by hitman47; 11.07.2021, 13:35.
Коментар
-
ми айде беги да се ваксинираш.. тъкмо по-бързо ще ни отървеш от присъствието си
Коментар
-
Това е без значениесофтуерът вече сме го нагласили са спечели Има такъв народ
До сега лизали герб, сега новите.Типични въртиопашки, ама няма как, за да сйществува пералнята, трябва да се лиже.
На АМ Хемус, на две места бирбордове на парка.
Най сетне да направите нещо адекватно откъм реклама. Не, че ще се прескачат да идват,ама все файда. Ивелинчо, четеш форума, четеш...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеПрав си, делят ни много книги, аз не продавам книги колкото вас..
Слабоинтелигентните хора си личат от далеч - голяма част от тях излизат с аргументи от сорта на "делят ни много книги". За разлика от вас аз не чета само книги, а ползвам и много други източници и литература под други форми... но какво ли да обяснявам - само прост човек може да твърди, че е по-умен защото е прочел много книги...
Самият факт какви глупости за ковид говорите и какви глупости по много други теми говорите ми е достатъчен, за да ви класифицирам като Дънинг-Крюгер.
Коментар
-
Да ви срине пирамидата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнениеама какво да общувам с 20 годишно лапе от което ме дели буквално цяла влакова композиция книги..
Слабоинтелигентните хора си личат от далеч - голяма част от тях излизат с аргументи от сорта на "делят ни много книги". За разлика от вас аз не чета само книги, а ползвам и много други източници и литература под други форми... но какво ли да обяснявам - само прост човек може да твърди, че е по-умен защото е прочел много книги...
Самият факт какви глупости за ковид говорите и какви глупости по много други теми говорите ми е достатъчен, за да ви класифицирам като Дънинг-Крюгер.
Както и преди съм казвал - единственото, което имам против ИП е, че зад него стоят точно този тип хора, които не харесвам. Манипулатори, конспиратори, псевдопатриоти, мултилевъл търговци.Last edited by RimogarDD; 11.07.2021, 13:23.
- 1 like
Коментар
Коментар