IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Дай борсовия код да видим как върви курса
    Мога са ти кажа, че има хора от години не могат да си измъкнат инвестициите от борсата, защото......НЯМА ТЪРСЕНЕ. Вървете заблуждавайте незнаещите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

За Атанас монопола знам, че няма деца и затова пише. Аз пиша точно, защото имам деца. Не мога да позволя злото да победи. Бих ви разбрала, ако правите нещо и коригирате грешките на по-малките от вас, но то се прави от спекуланти, отчаяни от живота хора и злонамерени лица. Ще се боря срещу неправдата до сетния си дъх.
      Какво зло бе булка. Тук зло доскоро нямаше.
      Впрочем ви разбираме, нямате избор.
      Друга работа нямате.
      А децата с пари от измами ли ще гледате.
      Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнение

Кого сме измамили ние - аз и plameniva? Тебе ли, или някой от тези, дето "дращите" тук? Кого точно и с какво?

По принцип ли обвиняваш всеки, когото не познаваш, без причина и доказателства, или само тук се държиш така, защото си се скрил зад анонимния си профил?
        Това и за вас мисля, че се отнася. Вие да не би да сте се представили с имена и снимки. Ония хептен се изложи с женския профил. За теб не бих се учудила да си някоя държанка на мякащия, с мъжки профил. Бая сте сбъркани в тая мега компания.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

ти кажи мойто момиче,, защо и в този форум и защо и в другите форуми не искат да чуят за вас и кат стане дума за бандата от историческата секта или така наречения парк хората са готови да грабнат брадви и бухалки и да ви потърсят..............

В тоя форум НЯМАТЕ РАБОТА !!!!!!!!!!!!!!!!!

Вървете да си вършите измамите в парка,,.ако има оше балъци и шарани да ви дават пари ...........
          Мен, ако ме нападнат с брадвите и бухалките нищо не мога да направя, но виж, Айвълайн ще ми е интересно да видя. Ясно е кой от форумите не иска вижда хора с различно мислене. Само страхливия и гузния бягат от различно мислене. Само тези, които ги ползват за своя облага и някой превъзбуден покрай тях се настройват срещу пречещите им да изкарват пари от новите хора. Не мисля, че някой от парка е писал тук и е търсил хора, които да инвестират. Вие гледате да “предпазите” инвеститорите, като фалирате парка. Благодаря за такава защита!

Коментар

Кого сме измамили ние - аз и plameniva? Тебе ли, или някой от тези, дето "дращите" тук? Кого точно и с какво?

По принцип ли обвиняваш всеки, когото не познаваш, без причина и доказателства, или само тук се държиш така, защото си се скрил зад анонимния си профил?
            ти кажи мойто момиче,, защо и в този форум и защо и в другите форуми не искат да чуят за вас и кат стане дума за бандата от историческата секта или така наречения парк хората са готови да грабнат брадви и бухалки и да ви потърсят..............

В тоя форум НЯМАТЕ РАБОТА !!!!!!!!!!!!!!!!!

Вървете да си вършите измамите в парка,,.ако има оше балъци и шарани да ви дават пари ...........

Коментар

Кои 58 000 000 лева
              не мога да разбера предполагам и другите участници тука ВИЕ ОТ ПАРКА ЗАЩО НИ ПРАВИТЕ НА ИДИОТИ И НА МАЛОУМНИЦИ ?????????????????????
              10 пъти - десет пъти - няколко човека ви питаха за тези 58 милиона къде са,, вие пак се правите на ударени с паве по главите - кои 58 милиона, ами ония ..... върни 1 - 2 страници и ще разбереш кои, ако си забравила мойто момиче пак ще те питаме

Няма ли поне веднъж кат ви питат нещо да отговорите ясно, точно и категорично ????????????

Стига сте ни влизали на въпрс с въпрос .........измамниците сте вие и вие трябва да отговаряте кат ви задаваме въпрси ???

ЯСНО ???????????

Коментар

мойто момиче .....
                НИЕ сме всички тука които дращим в тая тема ..........ясно ??
                А ВИЕ - ти и Plameniva_d -сте тези които трябва да ни давате отговорите и да доказвате,, че не сте измамници....... ясно ??
                Например отговора на този въпрос, на въпроса къде са 58 милиона лева потънали кат вода в пясък и на много други въпроси..............
                Същите въпроси ви ги задават и в другите форуми където вашата банда измамници се подвизава, затова навсякъде ви гонят и ви се подиграват и обиждат ....... щото друго не заслужавате..............

Не се измъквайте кат пръдня от гащи, стига сте шикалкавили,, не ми влизай на въпроса с въпрос,, не увъртай ами отговаряйте ...................

ЧАКАМЕ ОТГОВОРИТЕ .................

Коментар

От фондовата борса къде се изкупуват акциите?
                  Дай борсовия код да видим как върви курса

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Историческия парт на колко си изкупува обратно акциите. Или къде може да се продадат неговите акции сега. Че да знаем цената. Защото много ясно че управляващите го ще приказват че ще струва и 1 милиарда, но къде може да се види на колко може да се продадат акциите които са купени и за колко

Даже на пирамидите от 90 те можеше да си продадеш акциите някъде, едва ли на тази просперища компания това е напълно невъзможно
                    От фондовата борса къде се изкупуват акциите?

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
                      Чехляк Ама ти си страшна гугутка Аз мисля, че Ивелинка е допринесла за минимум милиард, защото ти не отчиташ доброто му сърце и вярата, пък той и тях си оценява, отделно патриотизма и реално Бил Геитс и неговите милиарди благотворителност са пълен ташак, защото са съвсем истински пари, а мекащия дава мнооооооого повече. Да живей!
                      С магазина за кърпи и хавлии и с часовниците променихте света. Не отговорихте на въпроса на г-н Михайлов за имението на Прокопиев. Защо само срещу Доган, а не и срещу Прокопиев? Дискриминация ли има тук или личен интерес?

Коментар

• Историческия парт на колко си изкупува обратно акциите. Или къде може да се продадат неговите акции сега. Че да знаем цената. Защото много ясно че управляващите го ще приказват че ще струва и 1 милиарда, но къде може да се види на колко може да се продадат акциите които са купени и за колко

Даже на пирамидите от 90 те можеше да си продадеш акциите някъде, едва ли на тази просперища компания това е напълно невъзможно

Коментар

мойто момиче .....
                          А ВИЕ - ти и Plameniva_d -сте тези които трябва да ни давате отговорите и да доказвате,, че не сте измамници....... ясно ??
                          Например отговора на този въпрос, на въпроса къде са 58 милиона лева потънали кат вода в пясък и на много други въпроси..............
                          Същите въпроси ви ги задават и в другите форуми където вашата банда измамници се подвизава, затова навсякъде ви гонят и ви се подиграват и обиждат ....... щото друго не заслужавате..............

Не се измъквайте кат пръдня от гащи, стига сте шикалкавили,, не ми влизай на въпроса с въпрос,, не увъртай ами отговаряйте ...................

Кои 58 000 000 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от viva Разгледай мнение
                            Милият Ивелинчо, как ми клъвна на провокацийката и съвсем се издаде, че се е скрил под фустата на някакъв женски профил. Жегнах ли те, "патриоте" ?
                            Колко жалки са му сметките. В платените от него данъци, включвал и ддс то и акциза и митата. Алоууу, смешко. Аз като си зареждам автомобила с бензин, ддс то и акциза Лукойл ли ми ги плащат или сама си ги плащам?
                            Че ти ако утре "насочиш" (каквото и да значи това) бизнеса на Кауфланд, тези стотици милиони ддс и акцизи превъртяни през оборота, за платени от теб ли ще ги имаш?
                            И този ще ми говори за финанси. Хахаха.
                            Ама как си се кефя. Като го зная какъв е самовлюбен. Клъвна ми на гола кукичка, рибока
                            Отново некомпетентност. Без понятие по икономика и финанси. Не виждам от кое трябва да съм се засегнала. Единственото, което правя е да разяснявам на реално търсещите информация вашите небивалици. Тръгнахме от едно и стигнахме до закриване на парка и данъците на Авълайн. Където и са бъде доказана вашата некомпетентност и лъжа, вие не си признавате, а оформяте ново обвинение.

Коментар

Ся, сладур, пишеш "Чакаме отговора". Кои сте тия, дето го чакате и защо някой трябва да ви го даде на вас?
                              мойто момиче .....

Коментар

Ся девойче,, ти НЕ МИ ОТГОВОРИ на моя въпрос от сутринта от 07:49 часа ...........

И аз и всички тука чакаме ясен, точен и категоричен отговор .................

Ся и за тва в червеното в твоя пост.....................
                                да пишеш така значи или си жената на ивелин или си самия ивелин ........ обикновен човек няма да виси по 10 часа в форум анонимка и яростно и агресивно да зашитава някой освен ако не му е роднина или живота му да зависи от него То не трябва човек да е психолог да ги разбира и усеща тия неща

ЧАКАМЕ ОТГОВОРА ...........

Ся, сладур, пишеш "Чакаме отговора". Кои сте тия, дето го чакате и защо някой трябва да ви го даде на вас?

Коментар

Working...
                                X