IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Egore Разгледай мнение
    СЦИ я оправихте. Сега, ако ви е угодно, бих искала да чуя нещо за Forever Living Products. Питам, защото от техните бизнес партньори чувам едни такива... позитивни мантри и много ми се ще да узная дали тази приповдигнатост идва от философията на пирамидата, или от философията на МЛМ.
    Хвърлих един поглед и от начина по който се разпределят бонусите изглежда да е напълно легитимна МЛМ компания, дали има други уловки не е ясно, но не е пирамида. Бонуси се получават само от продажба на продукти, не от членски вноски, и няма безкрайна печалба в дълбочина.

Ако съм студент/ученик с много време бих се захванал. (но не съм)
    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Да се завърнем към пирамидите

СЦИ я оправихте. Сега, ако ви е угодно, бих искала да чуя нещо за Forever Living Products. Питам, защото от техните бизнес партньори чувам едни такива... позитивни мантри и много ми се ще да узная дали тази приповдигнатост идва от философията на пирамидата, или от философията на МЛМ.

Коментар

• Докато атмосферата на хумор и забава витае около тази тема, надали има някой, който да се върже на хорото на Фараоните...
        А ако въпреки това се върже, то той явно е доста под средното интелигентно състояние и може би го заслужава... Живота учи!
        Иначе аз стоя в този форум именно заради пирамидите, за да изваждам на светло капаните, които постоянно се подлагат...
        Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Само аз ли се забавлявам и не приемам нищо от постовете му на сериозно? /вече/

Ама не, честно! - Това не е реално и всички тези негови писаници са иронични с чувство за хумор. Не ми се вярва наистина да съществуват такива хора.

Не се връзвайте, просто е строго против правилата на живота такъв индивид с такова мислене, ако е реално, да оцелее до тази възраст.
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
            Вие когато на тези години имате подобно тяло, похвалете се, направете го публично...желая ви го искрено! Но да се примисвате на един блестящ резултат е меко казано срамно.
            Е аз си спортувам така че няма смисъл да ми обясняваш...

Коментар

• сега кажете че млм не е магнит за измамници, луди и кретени.... В тази тема нагледно се вижда какви са хората, които защитават този вид "бизнес" и каква е ценностната им система...

Много от тези хора тотално са загубили връзка с реалността, а такива като черкезов и керчев се държат все едно това, че се занимават с млм им дава лиценз да говорят глупости.

Господа и дами, участващи в млм схеми, не се опитвайте да си пробутате сектантските простотии и лъжи тук. Ние сме зрели хора, които разчитат на рационално мислене, за да се оправят в живота, а не на вашата "светлина", каквото и да означава това....

Отново призовавам модераторите, изчистете боклука не е нормално да се оставят такива хора да си леят графоманските полюции тук, иначе като гледам как въви скоро ще си отворим и тема за "врачки" "хомеопати" и друга измамна сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                В първия момент реших, че имаш някакъв свръхестествен проблясък, ...

Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                ...
                Както и снимката ти, надявам се не е от преди 5-6 години?!
                Керчев, аз съм много по-млад от теб, но никога не бих задал такъв въпрос на човек, камо ли на жена. Това си е чиста обида! От човек на твоята възраст се очаква да си натрупал много опит, поне малко мъдрост, а защо не и да си разгадал и някои от тайните на вселената ни. Ти си тръгнал да търсиш лесни пари и да гониш млади жени по някакви сайтчета, малко ме е срам да ти говоря така ама си още в пубертета.

Поздравявам теб и всички други градивни блокчета на пирамидите като СЦИ с цитат (по памет):
                Няма по-жалък момент в живота на един мъж от този, в който той мисли как да вземе пари които не е заслужил.
                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• А моята снимка си е моя отпреди 1 година

-------------------------------------------------------------------
                  СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

• Братята и сестрите са се въздигнали от мрежов маркетинг на духовен такъв вече.

Ма, у възторг съм еПаси - па не знам.

П.П. Крисо, ръси джи-си-ема наред, бря. Щъ колна ... баф' ма'а и уфератори на мобил - не'а ме друсат на кекс услуга, нъл?

Е, не ли?
                    Last edited by marandi; 26.06.2013, 02:04.

Коментар

• Хе хе хе, как флиртува...
                      Така ли си хвана жената, по интернет?

Знаеш ли кое е най-гадното... няма отказване от това
                      Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

Даже не е моя
                        Да се върнем към МЛМ, СЦИ и всякакви трибуквени предлагам
                        Не можеш да станеш мрежовак само с желание!
                        Такъв се раждаш, или не...
                        Според мен от теб може да излезне една чудесна мрежовачка? Имаш скрити заложби.
                        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                          Харесма ми хумора ти!
                          Бих те поканалин на напитка?
                          Даже не е моя
                          Да се върнем към МЛМ, СЦИ и всякакви трибуквени предлагам

Коментар

В първия момент реших, че имаш някакъв свръхестествен проблясък, тъй като самата аз току що видях, че ми иска телефона . Няма проблем, ще му го дам. Само има някакъв проблем със зарядното, ама смятам, че като голямо момче Керчев ще се справи
                            Харесма ми хумора ти!
                            Бих те поканалин на напитка?
                            НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                              Призовавам Керчев да спре да пита за телефона на Крисана на лични, тя ако иска сама ще ти го изпрати
                              В първия момент реших, че имаш някакъв свръхестествен проблясък, тъй като самата аз току що видях, че ми иска телефона . Няма проблем, ще му го дам. Само има някакъв проблем със зарядното, ама смятам, че като голямо момче Керчев ще се справи

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                                Тъкмо се притесних кат баннаха черкеза и ето го керчев да продължи забавата тук.

Аз обаче да питам: Керчев,брате, какви хапове земаш, и правиш ли го редовно?
                                https://www.facebook.com/hashtag/ignore

Коментар

Working...
                                X