IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sk. Разгледай мнение
    Ок, никой не плюе картите. Извинете ме! Но всеки плюе обектите. Ето дори и ти... Ако има Фантастико и Дивака... Извинявай, но никой няма да включи точно твоите две любими места, специално заради теб! По стечение на обстоятелствата един ден тези две места може да са обекти на тази компания, може би пък на друга, а може да не са обекти на никого. Значи ли това, че щом няма Фантастико ти няма да се включиш в нито една подобна компания?
    С изключителен интерес ще следя темата за напред, както и развитието на тази компания, независимо дали е пирамида или не! За последните месеци видях, че има доста нови обекти само в София, като част от тях са О Шипка и едно кафе в студентски, което също посещавам и е бонус за мен.

Какви са вашите прогнози за след 1 година примерно? Дали както казват хората тук ще се се срине или ще продължи да се развива?
    Проблема братле е че като думне пирамидката с бизнес центровете тез карти, аз също имам, ще си ги врем. Знаеш къде. А прогнозата ми - ще думнат до края на 2013
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Ок, никой не плюе картите. Извинете ме! Но всеки плюе обектите. Ето дори и ти... Ако има Фантастико и Дивака... Извинявай, но никой няма да включи точно твоите две любими места, специално заради теб! По стечение на обстоятелствата един ден тези две места може да са обекти на тази компания, може би пък на друга, а може да не са обекти на никого. Значи ли това, че щом няма Фантастико ти няма да се включиш в нито една подобна компания?
      С изключителен интерес ще следя темата за напред, както и развитието на тази компания, независимо дали е пирамида или не! За последните месеци видях, че има доста нови обекти само в София, като част от тях са О Шипка и едно кафе в студентски, което също посещавам и е бонус за мен.

Какви са вашите прогнози за след 1 година примерно? Дали както казват хората тук ще се се срине или ще продължи да се развива?

Коментар

Ок де няма нищо лошо като продукт... сам го казваш, а защо тогава масово тук се отхвърля идеята за картите?

Отделно за бензиностанцията, аз лично не съм имал проблеми с горивото и не смятам, че малките бензиностанции правят шашми. Преди съм зареждал на друга малка бензиностанция (SNC) и бях много по-доволен от поведението на автомобила от колкото от ОМВ и Лукойл, а принципно съм голям фен на шофирането и такива неща ми правят впечатление

А относно жената..... свършиха ли свободните, че тръгна по чуждите??
        Тук никой не плюе по картите... Ами по така наречения "бизнес център"... Там е заровено кучето всъщност... Ако примерно с картата правеха намаления в Дивака и Фантастико... Повярвай ми, щях да бъда първият закупил си карта за 50 лева... Но уви..
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Ок де няма нищо лошо като продукт... сам го казваш, а защо тогава масово тук се отхвърля идеята за картите?

Отделно за бензиностанцията, аз лично не съм имал проблеми с горивото и не смятам, че малките бензиностанции правят шашми. Преди съм зареждал на друга малка бензиностанция (SNC) и бях много по-доволен от поведението на автомобила от колкото от ОМВ и Лукойл, а принципно съм голям фен на шофирането и такива неща ми правят впечатление

А относно жената..... свършиха ли свободните, че тръгна по чуждите??

Коментар

Аз честно мога да заявя, че съм доволен от продукта!
            Подчертавам, че не говоря за бизнес програми и тн...., а само за самия продукт.

п.с не съм чел последните 50 страници, защото са безмислени...

Поздрави!
            Ами, тук е отговорът. Няма нищо лошо в картите за отстъпка като продукт
            Е, за 6 лева да зареждам на бензиностанция "Кукумявка", това няма как да стане. Иначе да отида с жена ти и приятелките и на денс - може

Коментар

• Здравейте,
              преди доста време бях захванал да чета тази тема и от тогава спрях да чета целия форум. Първоначално си мислех, че тук се събират само интелигентни хора, които не се изказват по детински начин, но в последствие разбрах, че не е така. Доста наподобява автомобилен форум, където нивото е доста ниско. Anyway...

Бихте ли ми обяснили какви са причините идеята на SCI да не работи? Какво ви кара да мислите, че това не е успешно и че няма реален продукт?

Аз живея в кв. Дружба и съм клиент на SCI. Активно ползвам картата си като най-големите ми разходи за момента отиват за гориво. За мое щастие има бензиностанция точно до мен и зареждам 2 резервоара на месец. Личния ми бонус само от това е 6лв на месец. Да, определено не е много и аз бих искал да бъде в пъти повече, но реално другите бензиностанции не ми дават и това дори! Приятелката ми редовно посещава Мега Денс Център заедно с нейни приятелки, където правят сметки от рода на 100-120лв на седмица и личния бонус е от рода на 10-12-14лв. Избих си парите от клиентската регистрация за около 40 дни. Наистина ли това не работи?

Аз честно мога да заявя, че съм доволен от продукта!
              Подчертавам, че не говоря за бизнес програми и тн...., а само за самия продукт.

п.с не съм чел последните 50 страници, защото са безмислени...

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнение
                МНОГО СИ ПРАВ КОЛЕГА, ХОРАТА ИЗГУБИХА ДУХОВНОСТА СИ, РЕЛИГИЯТА СИ, ИДЕАЛИТЕ СИ, НЕ МОЖЕМ ДА ИМАМЕ ОЧАКВАНИЯ ОТ ТЕЗИ ОБЕЗВЕРЕНИ СЪЩЕСТВА.
                Амин братко.

П.П. Абе пичове де е Станчо? Сега четох коментари назад, ми то много забавно с него. Искам още.
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• За малко да си помисля за раздвоение на личността на Дохтура,ама става въпрос за хакване

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                    Аз да питам защо тоз обрат във вижданията Доктуре.
                    Това не си спомням да съм го писал аз. Някой ми е хакнал профила
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                      Ако ми позволите и аз да се изкажа!

Ако замисъла на бизнеса беше наистина хората да печелят заедно, щеше да бъдат по открити нещата, като при козметиките, водораслите и тн.
                      Собствениците на фирмите като в една истинска пирамида ги няма на сайта ми.
                      Д-р Черкезов
                      Аз да питам защо тоз обрат във вижданията Доктуре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                        Дори и да загубя, което е близко до невъзможното, със сигурност ще е в пъти по-малко от това, което 99% от потребителите на форума губят ежемесечно на борсата.
                        Бъркаш момко. Рискуваш и то много и съвсем не ти говоря за онези 3 бинки. Става дума за доверието на приятелчетата ти, на които предлагаш бизнес.

Коментар

Категорична лъжа!!
                          От това живеят спамерите.
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Категорична лъжа!!
                            E, сега пък що се лютиш? Вторият абзац на мнението ми се отнася до функционирането на пирамидите. SCI не е пирамида, доколкото разбирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13
                              Не бързай с определенията. Истината е някъде по средата. Ако искаш да ти подари бизнес-пакет, той първо иска ти да намериш 3ма души, готови да се регистрират за по 3000 всеки.
                              Никой от горните нива не подарява пакети просто така, защото пирамидата няма продукт. Целта й е да привличат хора и печелят от излъгалите се, а не от измисления им оборот. И като цяло, ако искаха да развиват потребителска мрежа, защо слагат цени от такъв порядък за включване? Нали ако целта е оборот пирамидата трябва да е леснодостъпна. Да, ама целта е друга - да се печели процент от записалите се под теб.
                              Категорична лъжа!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                                същата глупост е имаше и педи 20г....даже ходих на сеинар на Албена в хотел Добружа ....едвам намерих балъци дасе избия....нешто маи се казваше DNG.....да да точно така се казваше и единят от представителите се казваше Мирослав.....фамилиа ...забравих.....да по документи нее измама....но е инвистиция в ништото.......Черкезов дано намериш 7 балъка даси върнеш парите/
                                И след цялата над 20 годишна история с финансовите пирамиди в България продължават балъци да се връзват и почват да звънят на всевъзможни роднини и приятели и досаждат и се чудя алчността или глупостта е по силна от здравия разум.

Коментар

Working...
                                X