If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бих подарил един бизнес пакет, на всеки предприемач който иска да се развива но няма възможност да инвестира сега. На личен ми изпратете трите си имена и предпочитан имейл, ако желаете да се възползвате.
Черкезов, наистина това е начинът Сериозен съм!!! Ако има бизнес в непирамидата и доходността е такава, няма нищо по нормално като реакция, от това да закупиш 50-100 бизнеса и да ги подариш на сериозни хора. Основният въпрос тук е: Защо никой от горните нива на непирамидата не го е направил??? Знаеш ли, почвам да си мисля, че не си мошеник, а си обикновен балък
същата глупост е имаше и педи 20г....даже ходих на сеинар на Албена в хотел Добружа ....едвам намерих балъци дасе избия....нешто маи се казваше DNG.....да да точно така се казваше и единят от представителите се казваше Мирослав.....фамилиа ...забравих.....да по документи нее измама....но е инвистиция в ништото.......Черкезов дано намериш 7 балъка даси върнеш парите/
Бих подарил един бизнес пакет, на всеки предприемач който иска да се развива но няма възможност да инвестира сега. На личен ми изпратете трите си имена и предпочитан имейл, ако желаете да се възползвате.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Дори и да загубя, което е близко до невъзможното, със сигурност ще е в пъти по-малко от това, което 99% от потребителите на форума губят ежемесечно на борсата.
Беше позамряла малко темата, та се чудех на кой облъчен глупостите да четя., добре че се появи Prosperity да раздвижи малко нещата.
Ще станете милиони и и ще завладеете целият свят вервай си .
Да, ние десните мислим глобално, а вие сталинградчани си стойте в затворения си строй.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Беше позамряла малко темата, та се чудех на кой облъчен глупостите да четя., добре че се появи Prosperity да раздвижи малко нещата.
Ще станете милиони и и ще завладеете целият свят вервай си .
Таз тема ми стана любима. Ама напоследък малко слабо се пише в нея. Въпреки че нови БП са се включили да защитават идеите, а критиците са все старите, но пекани. А книжлето дето го изтипоса Наивника трябва да стане настолно четиво.
От де да го зема?
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар