Първоначално изпратено от marmalad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнениеняма последен влязъл. човешките ресурси са неизчерпаеми (постоянно се раждат нови). единственото притеснение е, че капацитетът на заводите BMW е ограничен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнениеИ как да печелиш като няма никой под тебе,нали е пирамида?!?! Ако няма никой под тебе можеш само да "спестяваш" от покупките в мега скъпите обекти
ЧЕСТИТОООО !!!
П.С. И между другото искат преди да станеш партньор задължително да си купиш карта :ДBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеВъзможно ли е последния влязъл, да печели, без да търси партньори под него ??!?! Ако няма никой под тебе можеш само да "спестяваш" от покупките в мега скъпите обекти
ЧЕСТИТОООО !!!
П.С. И между другото искат преди да станеш партньор задължително да си купиш карта :ДLast edited by vankera; 01.03.2013, 11:00.Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеВъзможно ли е последния влязъл, да печели, без да търси партньори под него ?Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеТъй като вече е отговаряно хиляди пъти в тази тема по този въпрос, а и начинът по който е зададен е доста ироничен, аз ще се въздържа от коментар. Всеки сам да преценява за себе си, но пак повтарям България си има институции, които могат да се изкажат по въпроса.
Ако доктор Черкезов отвръща на вашите провокации по един по-емоционален начин, породен от привързаността и лояността си към нашата мисия, то аз няма да допусна това или както се казва на жаргон 'объркАл си рейса пич'Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеВъзможно ли е последния влязъл, да печели, без да търси партньори под него ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеВсички печелят, въпрос на време е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеВсички печелят, въпрос на време е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marmalad Разгледай мнениеНабързо изчетох цялата тема и имам въпрос към Prosperity.
Поправи ме ако не съм схванал правилно.-- Кой влезне пръв във sci и излезне пръв прави парите, всички останали губят... така ли е?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеКакто уважаемия доктор Черкезов каза ние гоним да проникнем на международния пазар в най-скоро време и прогнозите до 2020 са, че нашите потребители ще са милиони.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕдва ли ще стигнеш до задължителна регистрация
Този път лека наистина !Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар