Първоначално изпратено от thaddeus
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнениеИмам вътрешното усещане, че Керчев вече е изчел всички материали на СКИ и всъщност живо се интересува от тяхната дейност. Даже го подозирам, че тази вечер е бил на бизнес-презентацията им в Интерхотел - Велико Търново и вече е задал важните си въпроси на собствениците, а сега само си прави гаргара във форума (през wifi-то на този само 4-звезден, но все пак светъл хотел).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеза годините външноста е перфектна, за вътрешност ...не можеш да говориш защото нищо не знаеш, а това че се държим някой хора като мъже, не означава че не сме възпитани...Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнениеИ не самоЧовека си мисли че може ако не стане бизнес поне нещо друго LOL
Ама с тази външност .....Пък и вътрешност.....То поне възпитание да имаше....
Абе мани ....тъжна работа
---------------------------------------------------------------------
СЦИ=ПИРАМИДАНЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chav Разгледай мнениеСамо се чудя колко време си е задържал дъха така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнениеСлед тази реплика вече съм сигурен - Черкезов is back!
Разбира се, под формата на нов кармичен брат
Срам и позор да го баннат точно за някаква си пирамида на глинени кракаПоне за монсанто да беше
Не е препоръка
Коментар
-
НЯМА здраве под форматана хапчета...
Всички тези пакетирани и консервирани ХИМИИ са модерната отрова на Човечеството...
Сори за офтопика, но народа е глупав и вярва на "етикетите", не на собственият си усет и чувства.
Така е и с пирамидите...Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеИзвинявайте, температура ли имате?!
На мен в повечето случай ми плащат хората за да имат възможност да разговарят с мен. Каква полиция...
Разбира се, под формата на нов кармичен брат
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеЗа всички останали си просто досадник. Дано не се окажеш преследвач на потребителки, понеже понякога се започва от нежелани лични съобщения и се свършва с жалба в полицията.
На мен в повечето случай ми плащат хората за да имат възможност да разговарят с мен. Каква полиция...НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеНие мрежовиците в никакъв случай не налазваме, а просто като свбодни от задръжки хора, се опитваме да комуникираме възможно най-много, за да сме възможно най-полезни за останалите хора които ни заобисалят.
За жалост българите са страшно затворени хора и не желаят да комуникират извън тесния си и ограничен приятелски кръг, въпреки че им даваш и невероятни възможности по-някога.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеКерчев масово е налазил дамските профили във форума, а?
За жалост българите са страшно затворени хора и не желаят да комуникират извън тесния си и ограничен приятелски кръг, въпреки че им даваш и невероятни възможности по-някога.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
Коментар