IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
    Ей, аполоново тяло на снимка 3 Само се чудя колко време си е задържал дъха така...
    Вие когато на тези години имате подобно тяло, похвалете се, направете го публично...желая ви го искрено! Но да се примисвате на един блестящ резултат е меко казано срамно.
    НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
      Имам вътрешното усещане, че Керчев вече е изчел всички материали на СКИ и всъщност живо се интересува от тяхната дейност. Даже го подозирам, че тази вечер е бил на бизнес-презентацията им в Интерхотел - Велико Търново и вече е задал важните си въпроси на собствениците, а сега само си прави гаргара във форума (през wifi-то на този само 4-звезден, но все пак светъл хотел).
      Истината е нещо, от което трябва да се отървем възможно най бързо. Лош навик, впрочем. Прави ни много непопулярни във форума, особено пред по-възрасните членове. Те наричат това арогантност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
        за годините външноста е перфектна, за вътрешност ...не можеш да говориш защото нищо не знаеш, а това че се държим някой хора като мъже, не означава че не сме възпитани...
        а винг чунг тренираш ли?
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
          И не само Човека си мисли че може ако не стане бизнес поне нещо друго LOL
          Ама с тази външност .....Пък и вътрешност.....То поне възпитание да имаше....

Абе мани ....тъжна работа

---------------------------------------------------------------------
          СЦИ=ПИРАМИДА
          за годините външноста е перфектна, за вътрешност ...не можеш да говориш защото нищо не знаеш, а това че се държим някой хора като мъже, не означава че не сме възпитани...
          НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Chav Разгледай мнение
            Ей, аполоново тяло на снимка 3 Само се чудя колко време си е задържал дъха така...

Коментар

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
              След тази реплика вече съм сигурен - Черкезов is back!
              Разбира се, под формата на нов кармичен брат
              Ако се появи, дайте път на отрудения доктор. Кой ще завзема сега босфора без него. Свършиха се навитаците
              Срам и позор да го баннат точно за някаква си пирамида на глинени крака Поне за монсанто да беше
              Не е препоръка

Коментар

• НЯМА здраве под форматана хапчета...

Всички тези пакетирани и консервирани ХИМИИ са модерната отрова на Човечеството...

Сори за офтопика, но народа е глупав и вярва на "етикетите", не на собственият си усет и чувства.

Така е и с пирамидите...
                Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

Извинявайте, температура ли имате?!
                  На мен в повечето случай ми плащат хората за да имат възможност да разговарят с мен. Каква полиция...
                  След тази реплика вече съм сигурен - Черкезов is back!
                  Разбира се, под формата на нов кармичен брат

Коментар

• http://wellness-zone.net/rezultati/?.../Anton_Kerchev

Коментар

• Господин бизнесмен, Керчев, би ли ми обяснил случая, в който ти получаваш някакви пари от хора, които са преди теб в мрежата, на по-високо ниво, по рано включили се?

Това ми е МНОГО важно като отговор, а аз после ще обясня ЗАЩО
                      Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Като ги гледам, дамите тук никак не са склонни да комуникират с теб, още по-малко да ти плащат.
                        Пробвай пак в елмаз.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                          За всички останали си просто досадник. Дано не се окажеш преследвач на потребителки, понеже понякога се започва от нежелани лични съобщения и се свършва с жалба в полицията.
                          Извинявайте, температура ли имате?!
                          На мен в повечето случай ми плащат хората за да имат възможност да разговарят с мен. Каква полиция...

Коментар

Ние мрежовиците в никакъв случай не налазваме, а просто като свбодни от задръжки хора, се опитваме да комуникираме възможно най-много, за да сме възможно най-полезни за останалите хора които ни заобисалят.
                            За жалост българите са страшно затворени хора и не желаят да комуникират извън тесния си и ограничен приятелски кръг, въпреки че им даваш и невероятни възможности по-някога.
                            ...да участват в организация по-голяма и от фейсбук!
                            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• За всички останали си просто досадник. Дано не се окажеш преследвач на потребителки, понеже понякога се започва от нежелани лични съобщения и се свършва с жалба в полицията.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                                Керчев масово е налазил дамските профили във форума, а?
                                Ние мрежовиците в никакъв случай не налазваме, а просто като свбодни от задръжки хора, се опитваме да комуникираме възможно най-много, за да сме възможно най-полезни за останалите хора които ни заобисалят.
                                За жалост българите са страшно затворени хора и не желаят да комуникират извън тесния си и ограничен приятелски кръг, въпреки че им даваш и невероятни възможности по-някога.

Коментар

Working...
                                X