Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКато гледам по добре да си влез ИХЛБ на 94 стотинки вместо това което купуваш в Германия.
Нашите по стойностни от немските .Защо ли никой от необятният свят не дойде да вложи некой леФ. Ще взема да те предложа на ония мишоци от БФБ да водиш презентациите....
Нали знаеш че маркета в Германия ще се качи като се оправи работата с Гърция а идва Новогодишно рали а тук ще чакате на чичко Алианц дали му е кеф да оправи жена си и ако не му е дала на 50 ст да я свали... Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеТи явно обичаш да си писател, а не читател на собствените си постове.
Не беше ли ти човека, който чакаше DAX на 6700 и 7300?!?
А това с трейдинга през няколко процента го разправяй на друг.
мечето (монти) трейдва доста активно и успя доста да си свали цените въпреки бруталния спад в банките... не знам защо не вярваш...
аз например съм бай и продавам само ако цената дойде на добра печалба над цялата позиция...и в момента съм в по-неизгодно положение от монти .. пълен до козирката с банкови акции... но не съм песимист.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКато ИХБГ ли .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПрогнозите ти за германски компании и дакс като цяло са брутално грешни още от самото начало. Съвсем нормално е когато се опитваш да казваш на черното бяло, някой да се опита да върне хармонията в цветовете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеТи явно обичаш да си писател, а не читател на собствените си постове.
Със здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениекак беше "чукча писател той не читател...."
Та и ти ако беше прочел повече щеше да разбереш за какво става въпрос .
В момента съм разпродал 3/4 от позициите. Купувам Комерса на 1,6 продавам на 1,75 за мен е удачно ,купувам Дойчебанк на 21 продавам на 24 . Ако падне ще купувам под 1,5 и 20 , ако ли ФЕД пуснат К3 ще купувам от каквито и да са нива в момента....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеАбе, след 50-70 процентов спад едва ли е удачно да обличаш бичата кожа при десетина процента корекция.
Та и ти ако беше прочел повече щеше да разбереш за какво става въпрос .
В момента съм разпродал 3/4 от позициите. Купувам Комерса на 1,6 продавам на 1,75 за мен е удачно ,купувам Дойчебанк на 21 продавам на 24 . Ако падне ще купувам под 1,5 и 20 , ако ли ФЕД пуснат К3 ще купувам от каквито и да са нива в момента....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Немате ли банки ,немате ли ...че е такова мъртвило.
Щели да фалират а....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНищо не е свършило докато наистина не е свършило.
Коментар
Коментар