Аве кой нормален може да сравнява БФБ с Немската борса едното е кенеф другото е фондов пазар
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеНе казвам, че не е усреднявал. Дори напротив - ако си бичи настроен, като него, не би пропускал да добавяш на всеки пет-шест процента надолу.
Не вярвам на номера, че вади пари от това на този пазар.
Да, при такива дневни движения може да купиш днес на Х цена, а утре да продадеш на Х +5%, но когато основния пакет е акумулиран на Х +70% трудно може да ме убеди някой, че това е печеливша игра.
Ограничаване на загубите - да, но не и печалба, както го изкарва онзи с двата ник-а.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеbtw, в момента европейски баМки са точно в същото положение, в което бяха американските преди три години - съотношението Equity Mkt/Total assets са от рода на 60х-70х...
Не казвам, че ще фалират, но съвсем не са цвете...
и тук идва момента в който инвеститора решава да ли да поеме риска и да купи или да чака...
по-рисковите играчи ще влязат сега по-внимателните след ясен сигнал за подобряване на средата.
въпрос на стилтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
....
Щели да фалират а....
Не казвам, че ще фалират, но съвсем не са цвете...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеНе казвам, че не е усреднявал. Дори напротив - ако си бичи настроен, като него, не би пропускал да добавяш на всеки пет-шест процента надолу.
Да, при такива дневни движения може да купиш днес на Х цена, а утре да продадеш на Х +5%, но когато основния пакет е акумулиран на Х +70% трудно може да ме убеди някой, че това е печеливша игра.
Ограничаване на загубите - да, но не и печалба, както го изкарва онзи с двата ник-а.
а аз съм бай он дипс.. тъпо и упоритотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеЗиро,
мечето (монти) трейдва доста активно и успя доста да си свали цените въпреки бруталния спад в банките... не знам защо не вярваш...
аз например съм бай и продавам само ако цената дойде на добра печалба над цялата позиция...и в момента съм в по-неизгодно положение от монти .. пълен до козирката с банкови акции... но не съм песимист.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение.. пълен до козирката с банкови акции... но не съм песимист.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКато гледам по добре да си влез ИХЛБ на 94 стотинки вместо това което купуваш в Германия.
Нашите по стойностни от немските . Защо ли никой от необятният свят не дойде да вложи некой леФ. Ще взема да те предложа на ония мишоци от БФБ да водиш презентациите....
Нали знаеш че маркета в Германия ще се качи като се оправи работата с Гърция а идва Новогодишно рали а тук ще чакате на чичко Алианц дали му е кеф да оправи жена си и ако не му е дала на 50 ст да я свали... Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеТи явно обичаш да си писател, а не читател на собствените си постове.
Не беше ли ти човека, който чакаше DAX на 6700 и 7300?!?
А това с трейдинга през няколко процента го разправяй на друг.
мечето (монти) трейдва доста активно и успя доста да си свали цените въпреки бруталния спад в банките... не знам защо не вярваш...
аз например съм бай и продавам само ако цената дойде на добра печалба над цялата позиция...и в момента съм в по-неизгодно положение от монти .. пълен до козирката с банкови акции... но не съм песимист.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКато ИХБГ ли .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПрогнозите ти за германски компании и дакс като цяло са брутално грешни още от самото начало. Съвсем нормално е когато се опитваш да казваш на черното бяло, някой да се опита да върне хармонията в цветовете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеТи явно обичаш да си писател, а не читател на собствените си постове.
Със здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениекак беше "чукча писател той не читател...."
Та и ти ако беше прочел повече щеше да разбереш за какво става въпрос .
В момента съм разпродал 3/4 от позициите. Купувам Комерса на 1,6 продавам на 1,75 за мен е удачно ,купувам Дойчебанк на 21 продавам на 24 . Ако падне ще купувам под 1,5 и 20 , ако ли ФЕД пуснат К3 ще купувам от каквито и да са нива в момента....
Коментар
Коментар