If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прогнозите ти за германски компании и дакс като цяло са брутално грешни още от самото начало. Съвсем нормално е когато се опитваш да казваш на черното бяло, някой да се опита да върне хармонията в цветовете.
Прогнозите ти за германски компании и дакс като цяло са брутално грешни още от самото начало. Съвсем нормално е когато се опитваш да казваш на черното бяло, някой да се опита да върне хармонията в цветовете.
как беше "чукча писател той не читател...."
Та и ти ако беше прочел повече щеше да разбереш за какво става въпрос .
В момента съм разпродал 3/4 от позициите. Купувам Комерса на 1,6 продавам на 1,75 за мен е удачно ,купувам Дойчебанк на 21 продавам на 24 . Ако падне ще купувам под 1,5 и 20 , ако ли ФЕД пуснат К3 ще купувам от каквито и да са нива в момента....
Ти явно обичаш да си писател, а не читател на собствените си постове.
Не беше ли ти човека, който чакаше DAX на 6700 и 7300?!?
А това с трейдинга през няколко процента го разправяй на друг.
Абе, след 50-70 процентов спад едва ли е удачно да обличаш бичата кожа при десетина процента корекция.
как беше "чукча писател той не читател...."
Та и ти ако беше прочел повече щеше да разбереш за какво става въпрос .
В момента съм разпродал 3/4 от позициите. Купувам Комерса на 1,6 продавам на 1,75 за мен е удачно ,купувам Дойчебанк на 21 продавам на 24 . Ако падне ще купувам под 1,5 и 20 , ако ли ФЕД пуснат К3 ще купувам от каквито и да са нива в момента....
Пазара е винаги в движение, няма начало, нито край.... Кризата разбира се, че не е свършила, просто свършиха продавачите. Това е булиш, но разбира се всичко зависи от какво се случва в бъдещето, но според мен това рали има крака, а пък да видим..
Казва се депозитор а не депозитар. Освен това, заслужил инвеститор изцяло се припокрива със заслужил инвеститор. Няма нищо странно в това. Всеки знае че през изминалите 3-4 години най-печелившата инвестиция бе банковия депозит, с изключение на златото и среброто разбира се...
Коментар