If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Поне 41 евро защото 40 се видя, максимум 43
Правилно констатира ,че банките бяха оставени без натиск и натискат количките....
Затова съм по песимист...
Поздрави!
Привет,
май момента при тях е повече психологически, а не толкова фундаментален. Всеки гледа продажбите в Европа, независимо че общите растат.
На мен ми са ми по-интересни банките, както обикновено, и се чудя с това рали по пазарите дали отчетите няма да изненадат приятно? Може и просто да си търся причина да чакам още , но пък обикновено такава е корелацията?!
Гледам и при мен една четвърт от Комерца е отишъл на 1.38
А какъв ти е таргета при Даймлер ?
Поздрави
Поне 41 евро защото 40 се видя, максимум 43
Правилно констатира ,че банките бяха оставени без натиск и натискат количките....
Затова съм по песимист...
Поздрави!
Днес е денят на истината за ЕС...
Познавайки евробюрократите ,каквото и да измътят яйцето ще е или без белтък или жълтък. За мен е важното да не е запратък....
Даже има рима....
Та вижданията са ми за над 100 пункта за ДАУ и ДАХ каквото и да решат.....
а ако са сгафили от следващите дни ще започнат реакциите на маркетите ...
ДАХ- 100 пункта ....
П.П. 100 пункта е на ДАУ при отваряне....
Ами сега...
Тъй де, затова не ме е страх Миналият път отиде до 2 за 1 месец точно с парите на шортаджиите
Днес е денят на истината за ЕС...
Познавайки евробюрократите ,каквото и да измътят яйцето ще е или без белтък или жълтък. За мен е важното да не е запратък....
Даже има рима....
Та вижданията са ми за над 100 пункта за ДАУ и ДАХ каквото и да решат.....
а ако са сгафили от следващите дни ще започнат реакциите на маркетите ...
От два месеца има една групичка която щом поеме малко въздух и я разпродадат...
Нещо като нашите 10 % на борсата ,но не я пускат под 1, 15-1,2....
Интересно и е друго докато пред банката стой Продава се купува и се качва до 1,3 най малко ,но щом се мерне Купува и ако не първият ден на вторият почва спада....
Да се надяваме че най после ще приемат финансови стимули ....
В момента още стой Шорт.... и се обяснява че не може да развие рали поради ...дрън ,дрън...
Тъй де, затова не ме е страх Миналият път отиде до 2 за 1 месец точно с парите на шортаджиите
И двамата имате силни аргументи, но просто не ме е страх да я купувам, аз съм си фундаменталист, до голяма степен, и не че е втората по големина банка в Германия с капитализация 6 пъти по малка от тази на американските си събратя с подобен размер, а че са поели по добър път.
Не че са се отказали от спекулата де, при силен за индексите сезон, отчета може и да изненада приятно.
От два месеца има една групичка която щом поеме малко въздух и я разпродадат...
Нещо като нашите 10 % на борсата ,но не я пускат под 1, 15-1,2....
Интересно и е друго докато пред банката стой Продава се купува и се качва до 1,3 най малко ,но щом се мерне Купува и ако не първият ден на вторият почва спада....
Да се надяваме че най после ще приемат финансови стимули ....
В момента още стой Шорт.... и се обяснява че не може да развие рали поради ...дрън ,дрън...
И двамата имате силни аргументи, но просто не ме е страх да я купувам, аз съм си фундаменталист, до голяма степен, и не че е втората по големина банка в Германия с капитализация 6 пъти по малка от тази на американските си събратя с подобен размер, а че са поели по добър път.
Не че са се отказали от спекулата де, при силен за индексите сезон, отчета може и да изненада приятно.
Значи ,
1,5 - 1,6 са много добра цена за излизане ....
Сега ти ги държиш от по дълго ....тогава ти намекнах ,че 2 , 2 и нещо ще е максимума ....
Сега смятам ,че една нова програма за ликвидност на ФЕД ,плюс програма за стабилизация на банките на ЕЦБ до месец може да я направи 2 евро....
Е по точно до 7 ноември....
Да нали това казвам ако има позитивна спекулация около тая банка максимума който виждам е 2,10-2,20 макар че много не ме интересува щото това представлява не повече от 2,5-3% от борсовите ми инвестиции но все пака ако достигне ниво от 2 вече разкарвам и не пипам банки имай предвид че докато реалните лихвени проценти са на отрицателна територия акциите ще са в много лошо отношение риск печалба и когато правиш сметки за дакса калкулирай че той е перформанс и раздадените дивиденти се калкулират в самият индекс това е важно да се знае
Коментар