IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• зявление Ercros относно COVID-19

Ercros поддържа своята дейност по доставяне на критични продукти за предотвратяване на разпространението на Covid-19 и покриване на основни нужди Актуализирано на 02-04-2020 г. - Ercros, като критичен оператор и основни услуги, развива дейност, която е включена в Приложението на Кралския указ-закон 10/2020 и следователно не е засегнато от спирането, което изисква посочените разпоредби за всички несъществени услуги, в сила между 30 март и 9 април.

Следователно всички наши производствени центрове продължават да работят с нормални темпове, няма ефект върху производството или доставките на поръчки за нашите клиенти. Освен това ние сме предприели подходящи мерки, за да осигурим наличността на всички суровини, необходими за продължаване на нашата дейност и предоставяне на основните услуги, които са ни признати.

Реорганизирахме и нашата производствена схема, за да дадем приоритет на производството на тези продукти, които са приоритет в контекста на кризата, причинена от Covid-19; по-специално за дезинфекция, пречистване и пречистване на вода, почистване и хигиена.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
      lobos, ти добре препоръчваш тази акция (Ercros; isin: ES0125140A14) ама тя се е възстановила от спада на 90%. има ли още потенциал?
      Никой не може да каже със сигурност накъде ще тръгне...но както казват техничарите - има формирано дъно на 1.44
      п.с. извинявай за Lobos, но не можах да се въздържа...това ми е любима фраза - когато се каже за събитие в миналото...
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
        lobos, ти добре препоръчваш тази акция (Ercros; isin: ES0125140A14) ама тя се е възстановила от спада на 90%. има ли още потенциал?
        Според мен има ,мисля че тепърва ще трябва да бачкат не 100 а на 200 %.
        За да отворят училищата ще има нужда от много дезинфектанти ,след това слагай всичко наред гари , молове и каквото се сетиш .
        Аз не препоръчвам ,просто казвам какво си мисля разгледай им сайта какво произвеждат !
        Може да видиш колко акции са си изкупили при спада .

Коментар

• lobos, ти добре препоръчваш тази акция (Ercros; isin: ES0125140A14) ама тя се е възстановила от спада на 90%. има ли още потенциал?

Коментар

• За феновите на дивиденти
            Doce altos dividendos españoles que resistirán a la tormenta de la bolsa

https://www.eleconomista.es/mercados...8U_hli4qWDhcjA

Още малко инфо
            https://www.eleconomista.es/mercados...calendario.php
            Last edited by lobos; 19.04.2020, 20:38.

Коментар

• http://www.ercros.es/index.php?optio...d=1496&lang=es

Това им е официалният сайт в него може да намериш и видиш всичко .Sala de prensa може да видиш по колко изкупуват за седмица .Може да се види какво произвеждат и къде го продават .
              Даже и дивидент ще дават .Общо взето от сайта им може да намериш нужната информация.

Ето ти инфо и за обратното пето по ред изкупуване

https://www.bolsamania.com/noticias/...--7303082.html
              Last edited by lobos; 19.04.2020, 09:17.

Коментар

• Утре си поиграя на компа

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Пусни некой сайт с данни за акцията...
                  Attached Files
                  Last edited by lobos; 18.04.2020, 23:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    Кво си мисля аз
                    Пандемия ЕРКРОС бачка трябва дизефиктант ,фирмите не работят ?
                    Ще почнат скоро да работят и ще трябва много дизефиктант а кой може го произведе в Испания?
                    Защо Еркрос прави ударно обратно изкупуване ?
                    Пусни некой сайт с данни за акцията...

Коментар

• Кво си мисля аз
                      Пандемия ЕРКРОС бачка трябва дизефиктант ,фирмите не работят ?
                      Ще почнат скоро да работят и ще трябва много дизефиктант а кой може го произведе в Испания?
                      Защо Еркрос прави ударно обратно изкупуване ?

Коментар

• Колеги купихте ли си Ercros?

Коментар

• биченето на дакса беше безмислено пак ги върнах на бомбата .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Гледам Шеврон спира Тенгиз в Казахстан ,това нещо касае ли ни като държава....? Или нещо не съм разбрал...?
                            Мисля че скоро дългите ще тръгнат на поход ....имам чип картичка , банка и петрол....
                            Дръж зехтина той ще се отплати скъпо и прескъпо когато най-малко очакваме. Лятото всички ще стартират на макс, резервите ще бъдат изчерпани бързо, а добива предварително намален до безумно ниски нива. Скоро може да допълня още барели все пак нали сме шейхове.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              вие не ме интересувате
                              Тъпо е да се заяждаш с единствените ти читатели...

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                                Сделката на ОПЕК+ няма да спаси петролната индустрия

Очакванията са 2020 г. да бъде изключително тежка за петролните пазари заради срива на търснето

Няколко дни след като ОПЕК и съюзниците ѝ обявиха голямото споразумение за спасяването на световната петролна индустрия, става пределно ясно, че историческата сделка единствено може да ограничи най-лошото от предстоящите щети, пише Bloomberg в свой анализ.

Най-мащабното координирано свиване на производството на петрола вече избледнява пред срива на търсенето, какъвто светът досега не е виждал. След кратко поскъпване петролът от сорта Брент поевтиня до най-ниското си ниво от 18 години насам на борсата в Ню Йорк, а лидерите на страните, които са сред големите производители на петрол, както и директорите на петролните компании, понасят финансовите удари на пандемията от коронавируса.
                                Тежкото състояние на пазара бе подробно описано в сряда от Международната агенция по енергетика (МАЕ). Търсенето на петрол се е насочило към най-големия си годишен спад в историята, а световното потребление се е понижило с близо една трета през този месец заради ограничителните мерки за овладяването на коронавируса.
                                През лятото е възможно да не остане място за съхраняване на петрол. Това би бил най-лошият сценарий за петролната индустрия и при него цените може да се понижат още повече.

„След няколко години, когато погледнем назад към 2020 г., може да си кажем, че това е най-лошата година в историята на световните петролни пазари“, коментира изпълнителният директор на МАЕ Фатих Байрол.

„Сделката между ОПЕК и нейните съюзници подкрепя пазара, но сривът на търсенето е толкова голям, че няма споразумение, което би могло да понижи достатъчно доставките, така че да се компенсират загубите“, се посочва в доклада на МАЕ.

Близо десетилетие на растеж на търсенето на петрол ще бъде изтрито през тази година, тъй като потреблението се срива с близо 9 млн. барела на ден, посочват от базираната в Париж организация. Най-тежкият удар ще е през този месец, когато потреблението на гориво ще се срине до най-ниските нива от 1995 г. насам, уточняват от агенцията.

Мерките за ограничаването на разпространението на коронавируса замразиха световната икономика. Много полети бяха отменени, редица бизнеси затвориха, а милиарди граждани си останаха по домовете. Ето защо необходимостта на потребителите от бензин рязко се понижи.
                                През юни ако изкарат до тогава ще има следващо намаление на петрола и то ще почне да се калкулира в цената....Гледам вчера Тръмп напира за рестарт на икономиката...избори го чакат да печели..

Коментар

Working...
                                X