IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Умен човек си защо се хванал с теб испански банки те най ще страдат според мен виж ACS ITX AENA ANA MEL за ERC няма смисъл да говорим ето нещо за BBVи SAN
    https://www.bolsamania.com/noticias/...--7432247.html
    Явно не съм толкова умен - все в банките се набивам...
    Че ще страдат е ясно, но доколко цената отразява бъдещите загуби...а печалбите
    Четох, че само Caixa е раздала 28 млрд. нови кредити От тия гарантираните от държавата. Вярно, само на 80% гаранция... Междувременно вчера продадох BBVA с приличен профит и днеска си я взех отново на 2.52
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      биченето на дакса беше безмислено пак ги върнах на бомбата .

въпрос за милиарди . защо пада дакса

Коментар

• Не, не, не няма такива неща dax на 5000, дайте нещо по-реалистично. освен това водещо е представянето на индексите зад океана, в Америка. Не можах да намеря число за корелацията Dow- Dax

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
          ...
          Прогнозата ми е че DAX няма да падне под 9,500
          ти си голям оптимист
          бих казал под 5 000 няма да слезе и то само заради стимулите
          иначе едно връщане до 11500, за да запълни седмичния гап е ОК, но честно казано в момента такъв оптимизъм може да дойде само от нов препарат за короната...ама нещо е тихо на медицинския фронт.
          Last edited by bertram; 20.04.2020, 17:04.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            Германската икномика ще глътне много вода ако остане само на вътрешно потребление. Силата им е в експорта на стоки и технологии с голяма придадена стойност, а те самите са изключитлено пестеливи като нация. В един момент идват кредитор на половин европа, която обаче е пред банкрут. Руси, Китайци, Араби , които от са им супер големи клиенти на технологии за индустрия + лукс сегмент стоки сега са затънали яко в блатото, а САЩ само им кроят шапка (на цялото ЕС).. За мен (лично мнение) ДАКС-а си е почти изпълнил целта за корекция на спада и предстои ново пропадане. Досега бяхме свидетели на паниката покрай заболяването, но в идните тримесечия ще видим икономическият ефект на това заключване дома. Отчетите за първото тримесечие ще са върхът на айсберга.

Поздрави и успех
            Много си черноглед
            В Китай нещата май не се толкова зле, а немците много продават там, автопроизводителите наистина ще са засегнати, но пък балансите им са супер и правителството ще е зад тях с пари
            Компании като: Bayer, Biesdorf, Henkel, SAP - няма да бъдат толков засегнати.
            Ниските цени на петрола и слабото Евро също помагат на Гарманците
            Прогнозата ми е че DAX няма да падне под 9,500

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

А не,
              никви банки никъде няма да страдат, нито правителствените дългове ще продължават да се качват.
              Е не така де тук нашата СКИ банка на. биковете им се привиждат цени от 5 кинта

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

А не,
                никви банки никъде няма да страдат, нито правителствените дългове ще продължават да се качват.
                Хлябът ще е безплатен, а интернационала ще звучи по целия свят, от реален социализъм ще навлеземе в зрелия комунизъм. Китайците ще имат рекорден пшеничен добив това лято след като реколтата беше заснежена и унищожена от априлския свят. Идилия на социнтерна. При янките почнаха да изчаткват доста корпорации със средна значимост и думата защита от кредитори скоро ще е по актуална от Сарс. Ама черупката ко не ми я върнат напниската цена да си взема пак.

Коментар

Умен човек си защо се хванал с теб испански банки те най ще страдат според мен виж ACS ITX AENA ANA MEL за ERC няма смисъл да говорим ето нещо за BBVи SAN
                  Ако не направят някакъв сериозен общ план в четвъртък има вероятност еврото да следва пътя на рублата от времето на СССР ...
                  Всички казват, че е рисковано да се инвестира в Европа ...вярно е

Коментар

А не,

Коментар

• даксът днес празнува рождения ден на своя татко с хубавко падане
                      падай казахххххххххх

Коментар

• Умен човек си защо се хванал с теб испански банки те най ще страдат според мен виж ACS ITX AENA ANA MEL за ERC няма смисъл да говорим ето нещо за BBVи SAN

Коментар

Protokol -Ти какво мислиш за Еркрос ?
                          Кажи нещо за BBVA ...макар, че вече късно питам - нагуших се на 2.59 ....

Коментар

• Германската икномика ще глътне много вода ако остане само на вътрешно потребление. Силата им е в експорта на стоки и технологии с голяма придадена стойност, а те самите са изключитлено пестеливи като нация. В един момент идват кредитор на половин европа, която обаче е пред банкрут. Руси, Китайци, Араби , които от са им супер големи клиенти на технологии за индустрия + лукс сегмент стоки сега са затънали яко в блатото, а САЩ само им кроят шапка (на цялото ЕС).. За мен (лично мнение) ДАКС-а си е почти изпълнил целта за корекция на спада и предстои ново пропадане. Досега бяхме свидетели на паниката покрай заболяването, но в идните тримесечия ще видим икономическият ефект на това заключване дома. Отчетите за първото тримесечие ще са върхът на айсберга.

Поздрави и успех
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Protokol -Ти какво мислиш за Еркрос ?
                              Въобще не съм в час , но следвайки логиката ще направят добър профит ...Отделно, че в тая криза всички стават националисти и ще се наблегне на родното производство. Да се има предвид , че ще трябва да рестартират туризма много бързо ...Абе всичко говори в тяхна полза. Единствения недостатък е , че доста са отскочили за месец ..
                              Идеални са за търгуващи по тренда . Успех !

Коментар

• Protokol -Ти какво мислиш за Еркрос ?

Коментар

Working...
                                X