IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дано падне с много,че и вие да спечелите че и аз евтино пак да си купя.

Коментар

• Пашата(пазара) обичал смелите
      Дакса си влиза в задължителната корекция след тези 5 годишни върхове.
      Мамун само не ми казвай,че затвори късите ?
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• ще утрезнеят вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Укъсил съм се яко,седя и гледам мача,ако видя,че има надежда за спих,дори и след месец-два,ще добавя и ще си чакам
          Аз Beiersdorf AG (прозводителя на Nivea) от DAX-a съм скъсил доста, но е доста крива акция и поради факта, че не е от най-ликвидните. Не препоръчвам въобще търговия с неликвидни акции като тази.

Current P/E Ratio (ttm) 52.9250
          Estimated P/E(12/2012) 29.8402
          Price/Book (mrq) 4.4932
          Price/Sale (ttm) 2.4317
          Dividend Indicated Gross Yield 1.10%

http://www.bloomberg.com/quote/BEI:GY

Коментар

Укъсил съм се яко,седя и гледам мача,ако видя,че има надежда за спих,дори и след месец-два,ще добавя и ще си чакам
            Още декември ви написах тука, че шортите коледното рали, което както всяка година си продължава поне 2-3 месеца след празниците, ама кой да чуе? Точно ще почнат да ти привършват силите, ще се откажеш и тогава ще сурнат надолу. За капак на всичко, Бундесбанката наля масло в огъня днес, като казаха, че били оптимистично настроени. Пък точно Вайдман си е твърда мечка в последно време. А тази информация няма как да излезне от тях без неговото одобрение.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              ако го играят класика оптимизма трябва да изтрае още месец 2-3 и после спих, но много се разместиха нещата напоследък

Коментар

То бива оптимизъм,ама вече в повече ми идва

Кух оптимизъм на фона на 26 процентната безработица в Испания,отново се заговори,че гърците няма да се справят със съкращенията ,негативното бъдеще очертаващо се пред Меркел,Съкращение на хиляди работни места в немски банки и т.н. ДАКСА си расте ли расте????????

Може би на фона на другия КУХ оптимизъм зад океана,втория мандат на Обама и ..............

На пук на кухия им оптимизъм който скоро ще изпихне-Къс ДАКС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

щЕ ИМА ПРИЗЕМЯВАНЕ ,няма начин да сме на 5 годишен връх на фона на световната картинка!

Или бъркам жестоко и ще се опаря,или ще спечеля добър профит-средно положения няма-Марджин кол ДАКС- 8200!
                ако го играят класика оптимизма трябва да изтрае още месец 2-3 и после спих, но много се разместиха нещата напоследък
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• То бива оптимизъм,ама вече в повече ми идва

Кух оптимизъм на фона на 26 процентната безработица в Испания,отново се заговори,че гърците няма да се справят със съкращенията ,негативното бъдеще очертаващо се пред Меркел,Съкращение на хиляди работни места в немски банки и т.н. ДАКСА си расте ли расте????????

Може би на фона на другия КУХ оптимизъм зад океана,втория мандат на Обама и ..............

На пук на кухия им оптимизъм който скоро ще изпихне-Къс ДАКС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

щЕ ИМА ПРИЗЕМЯВАНЕ ,няма начин да сме на 5 годишен връх на фона на световната картинка!

Или бъркам жестоко и ще се опаря,или ще спечеля добър профит-средно положения няма-Марджин кол ДАКС- 8200!

Коментар

Отговора на въпроса е : Да Асан ще яде баница

)
                    Ти си бил кулинар Браво

Коментар

• Отговора на въпроса е : Да Асан ще яде баница

П.С. Много обичам дивергенции.

Коментар

• На дневна имаме дивергенция на няколко индикатора!!!!
                        Въпроса е: ще яде ли Асан баница?

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                          Време му е вече, п/е ще е към 17 с новите отчети и тези цени, ама много издръжливи скъсилите, та умеререно, развеят ли белия и 7.0 е за 2 седмици.
                          А, комерца ше го черпя един шфепс, нищо че скочи само 50 % и диша прахта на сосиатето
                          Немците и на извънземни могат да се напаснат, светът се променя, адаптивния оцелява. други думи са излишни.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнение
                            Мале мале, за малко да ме изхвърлят от играта хамериканците, сега ще падат кинти обаче вече.....
                            Време му е вече, п/е ще е към 17 с новите отчети и тези цени, ама много издръжливи скъсилите, та умеререно, развеят ли белия и 7.0 е за 2 седмици.
                            А, комерца ше го черпя един шфепс, нищо че скочи само 50 % и диша прахта на сосиатето

Коментар

• Мале мале, за малко да ме изхвърлят от играта хамериканците, сега ще падат кинти обаче вече.....

Коментар

• Май ще влиза в правия път вече

Коментар

Working...
                                X