Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДействително ще видим 12 К , но още е рано...трябва да затвърдим 14 К с едно движение поне до 14300...
засега хамериканците удържат фронта и го крепят стария, но и там няма много какво оптимистично да се случи, за да се разиграят биковете.
ако почнат да си мотаят думата европейска дългова криза из устата и току виж се кансърнали .. + няма още много отчети да излизат и май-май хубавитв вече излязоха + ще почнат да дуднят за щатския дефицит...
честно да си кажа не виждам откъде ще им влезе живец идните седмици, но всичко е възможно...може и да копат як мечи капан... и стоповете на мечките запукани от машините да свършат работата.
факт е, че викс беше стигнал почти до рекордно ниски нива, което означаваще, че на практика на пазара няма страх...демек всички са убедени, че стария ще разцепи тавана.... нали знаете какво става, когато всички са бикове...
поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнениеМоето мнение е, че е рано за голямо изсипване, според мен тази корекция няма да слезе много под 7500, така че внимавайте с добавките към късите и не се поддавайте на еуфория от днешното движение (такова не е имало отдавна).
В дългосрочен план индексите са за надолу, но мисля, че още не сме видели върха.
Коментар
-
Моето мнение е, че е рано за голямо изсипване, според мен тази корекция няма да слезе много под 7500, така че внимавайте с добавките към късите и не се поддавайте на еуфория от днешното движение (такова не е имало отдавна).
В дългосрочен план индексите са за надолу, но мисля, че още не сме видели върха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнениеДано падне с много,че и вие да спечелите че и аз евтино пак да си купя.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеУкъсил съм се яко,седя и гледам мача,ако видя,че има надежда за спих,дори и след месец-два,ще добавя и ще си чакам
Current P/E Ratio (ttm) 52.9250
Estimated P/E(12/2012) 29.8402
Price/Book (mrq) 4.4932
Price/Sale (ttm) 2.4317
Dividend Indicated Gross Yield 1.10%
http://www.bloomberg.com/quote/BEI:GY
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеУкъсил съм се яко,седя и гледам мача,ако видя,че има надежда за спих,дори и след месец-два,ще добавя и ще си чакам
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеако го играят класика оптимизма трябва да изтрае още месец 2-3 и после спих, но много се разместиха нещата напоследъкАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТо бива оптимизъм,ама вече в повече ми идва
Кух оптимизъм на фона на 26 процентната безработица в Испания,отново се заговори,че гърците няма да се справят със съкращенията ,негативното бъдеще очертаващо се пред Меркел,Съкращение на хиляди работни места в немски банки и т.н. ДАКСА си расте ли расте????????
Може би на фона на другия КУХ оптимизъм зад океана,втория мандат на Обама и ..............
На пук на кухия им оптимизъм който скоро ще изпихне-Къс ДАКС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
щЕ ИМА ПРИЗЕМЯВАНЕ ,няма начин да сме на 5 годишен връх на фона на световната картинка!
Или бъркам жестоко и ще се опаря,или ще спечеля добър профит-средно положения няма-Марджин кол ДАКС- 8200!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
То бива оптимизъм,ама вече в повече ми идва
Кух оптимизъм на фона на 26 процентната безработица в Испания,отново се заговори,че гърците няма да се справят със съкращенията ,негативното бъдеще очертаващо се пред Меркел,Съкращение на хиляди работни места в немски банки и т.н. ДАКСА си расте ли расте????????
Може би на фона на другия КУХ оптимизъм зад океана,втория мандат на Обама и ..............
На пук на кухия им оптимизъм който скоро ще изпихне-Къс ДАКС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
щЕ ИМА ПРИЗЕМЯВАНЕ ,няма начин да сме на 5 годишен връх на фона на световната картинка!
Или бъркам жестоко и ще се опаря,или ще спечеля добър профит-средно положения няма-Марджин кол ДАКС- 8200!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеОтговора на въпроса е : Да Асан ще яде баница
)
Коментар
Коментар