IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    не е невъзможно, но ще е доста трудно.

засега хамериканците удържат фронта и го крепят стария, но и там няма много какво оптимистично да се случи, за да се разиграят биковете.

ако почнат да си мотаят думата европейска дългова криза из устата и току виж се кансърнали .. + няма още много отчети да излизат и май-май хубавитв вече излязоха + ще почнат да дуднят за щатския дефицит...

честно да си кажа не виждам откъде ще им влезе живец идните седмици, но всичко е възможно...може и да копат як мечи капан... и стоповете на мечките запукани от машините да свършат работата.

факт е, че викс беше стигнал почти до рекордно ниски нива, което означаваще, че на практика на пазара няма страх...демек всички са убедени, че стария ще разцепи тавана.... нали знаете какво става, когато всички са бикове...

поздрави и успех
    Аз мисля че има вероятност индексите да отидат много... ама много нагоре. Къс съм на DAX но мисля че при много акции в Европа взеха днес взеха стоповете на треперливите ръце и влизам утре сутрин на 2-3 места. На NYSE съм 80% кеш но не виждам какво да купувам. Ако някой има идея да я сподели. Изпуснах серозен ръст от 2 от акциите които продадох декември но няма да гоня.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Действително ще видим 12 К , но още е рано...трябва да затвърдим 14 К с едно движение поне до 14300...
      не е невъзможно, но ще е доста трудно.

засега хамериканците удържат фронта и го крепят стария, но и там няма много какво оптимистично да се случи, за да се разиграят биковете.

ако почнат да си мотаят думата европейска дългова криза из устата и току виж се кансърнали .. + няма още много отчети да излизат и май-май хубавитв вече излязоха + ще почнат да дуднят за щатския дефицит...

честно да си кажа не виждам откъде ще им влезе живец идните седмици, но всичко е възможно...може и да копат як мечи капан... и стоповете на мечките запукани от машините да свършат работата.

факт е, че викс беше стигнал почти до рекордно ниски нива, което означаваще, че на практика на пазара няма страх...демек всички са убедени, че стария ще разцепи тавана.... нали знаете какво става, когато всички са бикове...

поздрави и успех
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ще поживеем,и ще видим,но няма катализатор,на техническо,нито на фундаментално нива за нови върхове,даже напротив,нещата ще се ..рат още
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
          Моето мнение е, че е рано за голямо изсипване, според мен тази корекция няма да слезе много под 7500, така че внимавайте с добавките към късите и не се поддавайте на еуфория от днешното движение (такова не е имало отдавна).
          В дългосрочен план индексите са за надолу, но мисля, че още не сме видели върха.
          Действително ще видим 12 К , но още е рано...трябва да затвърдим 14 К с едно движение поне до 14300...

Коментар

• Моето мнение е, че е рано за голямо изсипване, според мен тази корекция няма да слезе много под 7500, така че внимавайте с добавките към късите и не се поддавайте на еуфория от днешното движение (такова не е имало отдавна).
            В дългосрочен план индексите са за надолу, но мисля, че още не сме видели върха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнение
              Дано падне с много,че и вие да спечелите че и аз евтино пак да си купя.

Коментар

• Дано падне с много,че и вие да спечелите че и аз евтино пак да си купя.

Коментар

• Пашата(пазара) обичал смелите
                  Дакса си влиза в задължителната корекция след тези 5 годишни върхове.
                  Мамун само не ми казвай,че затвори късите ?

Коментар

• ще утрезнеят вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      Укъсил съм се яко,седя и гледам мача,ако видя,че има надежда за спих,дори и след месец-два,ще добавя и ще си чакам
                      Аз Beiersdorf AG (прозводителя на Nivea) от DAX-a съм скъсил доста, но е доста крива акция и поради факта, че не е от най-ликвидните. Не препоръчвам въобще търговия с неликвидни акции като тази.

Current P/E Ratio (ttm) 52.9250
                      Estimated P/E(12/2012) 29.8402
                      Price/Book (mrq) 4.4932
                      Price/Sale (ttm) 2.4317
                      Dividend Indicated Gross Yield 1.10%

http://www.bloomberg.com/quote/BEI:GY

Коментар

Укъсил съм се яко,седя и гледам мача,ако видя,че има надежда за спих,дори и след месец-два,ще добавя и ще си чакам
                        Още декември ви написах тука, че шортите коледното рали, което както всяка година си продължава поне 2-3 месеца след празниците, ама кой да чуе? Точно ще почнат да ти привършват силите, ще се откажеш и тогава ще сурнат надолу. За капак на всичко, Бундесбанката наля масло в огъня днес, като казаха, че били оптимистично настроени. Пък точно Вайдман си е твърда мечка в последно време. А тази информация няма как да излезне от тях без неговото одобрение.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          ако го играят класика оптимизма трябва да изтрае още месец 2-3 и после спих, но много се разместиха нещата напоследък

Коментар

То бива оптимизъм,ама вече в повече ми идва

Кух оптимизъм на фона на 26 процентната безработица в Испания,отново се заговори,че гърците няма да се справят със съкращенията ,негативното бъдеще очертаващо се пред Меркел,Съкращение на хиляди работни места в немски банки и т.н. ДАКСА си расте ли расте????????

Може би на фона на другия КУХ оптимизъм зад океана,втория мандат на Обама и ..............

На пук на кухия им оптимизъм който скоро ще изпихне-Къс ДАКС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

щЕ ИМА ПРИЗЕМЯВАНЕ ,няма начин да сме на 5 годишен връх на фона на световната картинка!

Или бъркам жестоко и ще се опаря,или ще спечеля добър профит-средно положения няма-Марджин кол ДАКС- 8200!
                            ако го играят класика оптимизма трябва да изтрае още месец 2-3 и после спих, но много се разместиха нещата напоследък
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• То бива оптимизъм,ама вече в повече ми идва

Кух оптимизъм на фона на 26 процентната безработица в Испания,отново се заговори,че гърците няма да се справят със съкращенията ,негативното бъдеще очертаващо се пред Меркел,Съкращение на хиляди работни места в немски банки и т.н. ДАКСА си расте ли расте????????

Може би на фона на другия КУХ оптимизъм зад океана,втория мандат на Обама и ..............

На пук на кухия им оптимизъм който скоро ще изпихне-Къс ДАКС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

щЕ ИМА ПРИЗЕМЯВАНЕ ,няма начин да сме на 5 годишен връх на фона на световната картинка!

Или бъркам жестоко и ще се опаря,или ще спечеля добър профит-средно положения няма-Марджин кол ДАКС- 8200!

Коментар

Отговора на въпроса е : Да Асан ще яде баница

)
                                Ти си бил кулинар Браво

Коментар

Working...
                                X