IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Aз мисля, че има шанс да пробие 8000. ..Аз лично съм оптимист
    Би трябвало да пробие тази година кота 8000 и дори да надмине предишният връх макар че аз при достигането на 7500-7600 пункта бих чистил тоест над 7500-7600 пункта бих само гледал дори анализа ми да показва продължаване на тренда. Личните ми очаквания са за нива 8000-8300 пункта след което сериозен спад макар че при достигане на 7900 би трябвало да има сериозна корекция.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
      Нещо не си ме разбрал... Не ти препоръчжам да скъсяваш... прибирай печалби ако ги имаш. Аз прибрах мойте

Не прибирам още.
      А за по-натам може би ще пробие 8000
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Aз мисля, че има шанс да пробие 8000. ..Аз лично съм оптимист

Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        Я в тая тема имало живи хора трябва да направиме анкета ще пробие ли тази година дакс 8000 пункта
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          стой и гледай мача само,щом зад океана пак заговориха,че Еврото пречи на Европа
          хаха, да, позицията им е ясна - еврото е единствената валута с капацитет да е конкурент на долара в момента, двете икономики са със сходна тежест, а в долари са почти 80% от световните резерви във валута...
          Това е без значение, тъй-като държателите на капитал са "интернационални" и сегашното положение ги устройва. Всъщност всяко поевтиняване на еврото е жест към Европа, щом го вдигат, явно смятат че положението се е стабилизирало и Европа може да си го позволи.

Коментар

• Я в тая тема имало живи хора трябва да направиме анкета ще пробие ли тази година дакс 8000 пункта

Коментар

Нещо не си ме разбрал... Не ти препоръчжам да скъсяваш... прибирай печалби ако ги имаш. Аз прибрах мойте

Коментар

Откак следя пазарите не съм виждал толкова малък оборот по повече от половината от позициите ми в Европа.

Коментар

• Откак следя пазарите не съм виждал толкова малък оборот по повече от половината от позициите ми в Европа.

Коментар

Дакса започна логичната корекция.

Въпроса е дали ще е само корекция,или нещо повече
                    Корекция или Курекцийка това е въпросът дали ще видиме курекцийка и ново възходящо движение до към кота 8000 пункта или по дълбока корекция към ниво 7000-7100 пункта обръщане и ниски нива засега не чакам ама ако се сурне добре дошло за купуване ама само ако стане апетитно евтинко

Коментар

• Дакса започна логичната корекция.

Въпроса е дали ще е само корекция,или нещо повече

Коментар

• Аз лично имам Daimler, но не съм много оптимист за тях и смятам да ги разкарвам.

Относно NYSE и DAX...то мисля, че е доста добър момент да се купуват акции (с икзлючение на антициклични и такива на които помагаше държавата).

Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                        Даймлера особено, направо си е армаган.
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Действително ще видим 12 К , но още е рано...трябва да затвърдим 14 К с едно движение поне до 14300...
                          По принцип и аз мисля, че така ще стане, но трябва да стане преди края на месеца, когато пак ще се разиграват драми в САЩ. По-сериозни изсипвания очаквам по времето, в което ще излизат числата за първото тримесечие. Скъпото евро със сигурност ще му се отрази негативно.

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
                            DAX-a може да падне още доста по ред причини, изтегляне на ликвидност от банките заради ЕЦБ, скъпото евро, ниският разтеж и т.н.
                            Автомобилните в DAX-a са едни от най-евтините според мен, въпреки че покрай слабата йена и силното евро нищо чудно да отнесат някой друг шамар още.
                            Даймлера особено, направо си е армаган.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              принципно си прав,но ако се сбръчкат сериозно авто акциите в германия ще повлекат още други... не ми харесва какви данни изкараха за новите коли в европата през януари.. нещата си миришат на спек, а индексите цепиха мрака... сега ако стреснат може да направят една по-ранна пролетна корекция, която иначе я чаках като тебе след едни хубави рекорди на индкесите..

поздрави
                              DAX-a може да падне още доста по ред причини, изтегляне на ликвидност от банките заради ЕЦБ, скъпото евро, ниският разтеж и т.н.
                              Автомобилните в DAX-a са едни от най-евтините според мен, въпреки че покрай слабата йена и силното евро нищо чудно да отнесат някой друг шамар още.

Коментар

Аз мисля че има вероятност индексите да отидат много... ама много нагоре. Къс съм на DAX но мисля че при много акции в Европа взеха днес взеха стоповете на треперливите ръце и влизам утре сутрин на 2-3 места. На NYSE съм 80% кеш но не виждам какво да купувам. Ако някой има идея да я сподели. Изпуснах серозен ръст от 2 от акциите които продадох декември но няма да гоня.
                                принципно си прав,но ако се сбръчкат сериозно авто акциите в германия ще повлекат още други... не ми харесва какви данни изкараха за новите коли в европата през януари.. нещата си миришат на спек, а индексите цепиха мрака... сега ако стреснат може да направят една по-ранна пролетна корекция, която иначе я чаках като тебе след едни хубави рекорди на индкесите..

поздрави
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X