IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Фондов .
    Капиталов ма все тая

Коментар

• Фондов .

Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
      Искаш да кажеш капиталов пазар
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Аз също мисля, че има потенциал за добър ръст на немските фондови пазари.
        Искаш да кажеш капиталов пазар

Коментар

• Аз също мисля, че има потенциал за добър ръст на немските фондови пазари.

Би трябвало да пробие тази година кота 8000 и дори да надмине предишният връх макар че аз при достигането на 7500-7600 пункта бих чистил тоест над 7500-7600 пункта бих само гледал дори анализа ми да показва продължаване на тренда. Личните ми очаквания са за нива 8000-8300 пункта след което сериозен спад макар че при достигане на 7900 би трябвало да има сериозна корекция.

Коментар

Aз мисля, че има шанс да пробие 8000. ..Аз лично съм оптимист
            Би трябвало да пробие тази година кота 8000 и дори да надмине предишният връх макар че аз при достигането на 7500-7600 пункта бих чистил тоест над 7500-7600 пункта бих само гледал дори анализа ми да показва продължаване на тренда. Личните ми очаквания са за нива 8000-8300 пункта след което сериозен спад макар че при достигане на 7900 би трябвало да има сериозна корекция.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
              Нещо не си ме разбрал... Не ти препоръчжам да скъсяваш... прибирай печалби ако ги имаш. Аз прибрах мойте

Не прибирам още.
              А за по-натам може би ще пробие 8000
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Aз мисля, че има шанс да пробие 8000. ..Аз лично съм оптимист

Я в тая тема имало живи хора трябва да направиме анкета ще пробие ли тази година дакс 8000 пункта

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  стой и гледай мача само,щом зад океана пак заговориха,че Еврото пречи на Европа
                  хаха, да, позицията им е ясна - еврото е единствената валута с капацитет да е конкурент на долара в момента, двете икономики са със сходна тежест, а в долари са почти 80% от световните резерви във валута...
                  Това е без значение, тъй-като държателите на капитал са "интернационални" и сегашното положение ги устройва. Всъщност всяко поевтиняване на еврото е жест към Европа, щом го вдигат, явно смятат че положението се е стабилизирало и Европа може да си го позволи.

Коментар

• Я в тая тема имало живи хора трябва да направиме анкета ще пробие ли тази година дакс 8000 пункта

Коментар

Нещо не си ме разбрал... Не ти препоръчжам да скъсяваш... прибирай печалби ако ги имаш. Аз прибрах мойте

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                        Откак следя пазарите не съм виждал толкова малък оборот по повече от половината от позициите ми в Европа.

Коментар

• Откак следя пазарите не съм виждал толкова малък оборот по повече от половината от позициите ми в Европа.

Коментар

Дакса започна логичната корекция.

Въпроса е дали ще е само корекция,или нещо повече
                            Корекция или Курекцийка това е въпросът дали ще видиме курекцийка и ново възходящо движение до към кота 8000 пункта или по дълбока корекция към ниво 7000-7100 пункта обръщане и ниски нива засега не чакам ама ако се сурне добре дошло за купуване ама само ако стане апетитно евтинко

Коментар

• Дакса започна логичната корекция.

Въпроса е дали ще е само корекция,или нещо повече

Коментар

• Аз лично имам Daimler, но не съм много оптимист за тях и смятам да ги разкарвам.

Относно NYSE и DAX...то мисля, че е доста добър момент да се купуват акции (с икзлючение на антициклични и такива на които помагаше държавата).

Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                                Даймлера особено, направо си е армаган.

Коментар

Working...
                                X