Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНещо не си ме разбрал... Не ти препоръчжам да скъсяваш... прибирай печалби ако ги имаш. Аз прибрах мойте
Не прибирам още.
А за по-натам може би ще пробие 8000Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Aз мисля, че има шанс да пробие 8000. ..Аз лично съм оптимист
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЯ в тая тема имало живи хора трябва да направиме анкета ще пробие ли тази година дакс 8000 пунктаМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениестой и гледай мача само,щом зад океана пак заговориха,че Еврото пречи на Европа
Това е без значение, тъй-като държателите на капитал са "интернационални" и сегашното положение ги устройва. Всъщност всяко поевтиняване на еврото е жест към Европа, щом го вдигат, явно смятат че положението се е стабилизирало и Европа може да си го позволи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениестой и гледай мача само,щом зад океана пак заговориха,че Еврото пречи на Европа
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеОткак следя пазарите не съм виждал толкова малък оборот по повече от половината от позициите ми в Европа.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДакса започна логичната корекция.
Въпроса е дали ще е само корекция,или нещо повече
Коментар
-
Аз лично имам Daimler, но не съм много оптимист за тях и смятам да ги разкарвам.
Относно NYSE и DAX...то мисля, че е доста добър момент да се купуват акции (с икзлючение на антициклични и такива на които помагаше държавата).
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеДаймлера особено, направо си е армаган.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДействително ще видим 12 К , но още е рано...трябва да затвърдим 14 К с едно движение поне до 14300...
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнениеDAX-a може да падне още доста по ред причини, изтегляне на ликвидност от банките заради ЕЦБ, скъпото евро, ниският разтеж и т.н.
Автомобилните в DAX-a са едни от най-евтините според мен, въпреки че покрай слабата йена и силното евро нищо чудно да отнесат някой друг шамар още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепринципно си прав,но ако се сбръчкат сериозно авто акциите в германия ще повлекат още други... не ми харесва какви данни изкараха за новите коли в европата през януари.. нещата си миришат на спек, а индексите цепиха мрака... сега ако стреснат може да направят една по-ранна пролетна корекция, която иначе я чаках като тебе след едни хубави рекорди на индкесите..
поздрави
Автомобилните в DAX-a са едни от най-евтините според мен, въпреки че покрай слабата йена и силното евро нищо чудно да отнесат някой друг шамар още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеАз мисля че има вероятност индексите да отидат много... ама много нагоре. Къс съм на DAX но мисля че при много акции в Европа взеха днес взеха стоповете на треперливите ръце и влизам утре сутрин на 2-3 места. На NYSE съм 80% кеш но не виждам какво да купувам. Ако някой има идея да я сподели. Изпуснах серозен ръст от 2 от акциите които продадох декември но няма да гоня.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар