If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Би трябвало да пробие тази година кота 8000 и дори да надмине предишният връх макар че аз при достигането на 7500-7600 пункта бих чистил тоест над 7500-7600 пункта бих само гледал дори анализа ми да показва продължаване на тренда. Личните ми очаквания са за нива 8000-8300 пункта след което сериозен спад макар че при достигане на 7900 би трябвало да има сериозна корекция.
Aз мисля, че има шанс да пробие 8000. ..Аз лично съм оптимист
Би трябвало да пробие тази година кота 8000 и дори да надмине предишният връх макар че аз при достигането на 7500-7600 пункта бих чистил тоест над 7500-7600 пункта бих само гледал дори анализа ми да показва продължаване на тренда. Личните ми очаквания са за нива 8000-8300 пункта след което сериозен спад макар че при достигане на 7900 би трябвало да има сериозна корекция.
стой и гледай мача само,щом зад океана пак заговориха,че Еврото пречи на Европа
хаха, да, позицията им е ясна - еврото е единствената валута с капацитет да е конкурент на долара в момента, двете икономики са със сходна тежест, а в долари са почти 80% от световните резерви във валута...
Това е без значение, тъй-като държателите на капитал са "интернационални" и сегашното положение ги устройва. Всъщност всяко поевтиняване на еврото е жест към Европа, щом го вдигат, явно смятат че положението се е стабилизирало и Европа може да си го позволи.
Корекция или Курекцийка това е въпросът дали ще видиме курекцийка и ново възходящо движение до към кота 8000 пункта или по дълбока корекция към ниво 7000-7100 пункта обръщане и ниски нива засега не чакам ама ако се сурне добре дошло за купуване ама само ако стане апетитно евтинко
Коментар