IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Голямата Мисирка
    ти можеш ли да си представиш, че ще "играеш" на DAX и Dow Jones няколко години и в един момент ще ти преинсталират компа и ще си загубиш сайтовете от които си гледал стойностите им в реално време, графики и т.н.

................... и всичко като ти е изтрито да не знаеш къде и какво да видиш, а да питаш някой от форума тук на лично съобщение:

а полки е мой ник не по-малко интересно е новите термини които цвети налага в икономиката и тяхното разяснение

аз я бъзикам с превода, но тя не се усеща и си ги пише Сомен , но лошото, че и тя тогава изгърмя на 5.7 като стара акционерка, а после знаеш какво стана

мисирски истории...
    Шефе ,
    почна много да обясняваш ,пак си го закъсал в личния живот.... плащаш ли си тока в Столипиново ,гледам те че вчера си излезнал на протест ,Благойчо...
    и пак те хвана шизофренията ...защо вече не си със стария си ник...който бе баннат 100 пъти заради лъжи и обиди...
    Ако си се върнал толкова назад ,ще видиш че съм купувал Фолсваген на 60 евро....
    а Комерсбанк е спекулативна акция на която съм на печалба...

Воюваш в много теми и скоро ще ти оскубят перушината като на Соколчето...
    Интересно какво правиш в тема която нямаш една акция от ДАХ и никога не си имал и само подпитваш някой да ти каже какво става ,за да не ти изгорят и без това изгорелите Тимови акции...
    Я кажи с МАН какво е станало.....
    Я кажи какво си научил за увеличението на капитала на Комерс...
    Чете 10 дни докато ти стана ясно че нищо не знаеш и сомен е най важното в темата за да пишеш нещо .........
    Та какво е Сомен....
    Който се интересува за ДАХ защо пита мен а не тебе....
    Смешник!

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
      Когато фактите говорят и боговете мълчат
      ти можеш ли да си представиш, че ще "играеш" на DAX и Dow Jones няколко години и в един момент ще ти преинсталират компа и ще си загубиш сайтовете от които си гледал стойностите им в реално време, графики и т.н.

................... и всичко като ти е изтрито да не знаеш къде и какво да видиш, а да питаш някой от форума тук на лично съобщение:

Първоначално изпратено от meche_cveti93
      Полки, искам да те помоля да ми пратиш сайтовете където гледаш премаркета, ДАУ и DAX защото ми преинсталираха компютъра и ми унищожиха сайтовете от които ги гледах и сега не мога да ги намеря...
      това мече-цвете е стария ник на мисирката, а полки е мой ник

не по-малко интересно е новите термини които цвети налага в икономиката и тяхното разяснение

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
      Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      цената на акциите при обявяване на увеличението и създаване на Сомен в два етапа беше около 5,7 -5,90 .... говори се за цена от под 3-3,3 евро ,което прекарва вече притежателите на Сомен без да са станали собственици на акциии.... някой от собствениците на Сомен почнаха да плачат по форумите и няма да участват в следващият етап.
      цветано, какво е това Сомен
      Нещо като като бонове за бензин или храна ,който на определена дата се осребряват като акции с всички права ....датата наближава.
      Важното е че определяне на цената стана на нещо като акцион където беше много по ниска от борсовата в момента 4,25 а борсовата 5 ,7 евро и количеството беше 1към 1 стари .Така всички стари акционери изгърмяха....
      аз я бъзикам с превода, но тя не се усеща и си ги пише Сомен , но лошото, че и тя тогава изгърмя на 5.7 като стара акционерка, а после знаеш какво стана

мисирски истории...

Коментар

То и аз този бъгав комерц още си го влача на гърба ма поне го купих за 2-2,10 и не продавам кто ще да става и цент макар че под евро трудно ще стигне ма няма невъзможни неща
        Здравей,
        мойто мнение съм си го казал отдавна ....чаках новогодишно и следновогодишно рали .. понеже ДАУ мина 14 К досега се изпълнява анализа ми да се борят бикове и мечки до 14300 К и после надолу...Имам Дойче банк последната трета...
        Следя Комерса да я бухнат на 1,12-1,2 ...пак
        А Голямата Мисирка е водач на ятото на ТИМ феновете от пет години и да не ти пиша колко са средните , иначе е мой последавател в над 10 акции по мой съвет...
        Е има загубени два баса от мен ....

Ако се хващаш с него не плаща...дотам е закъсал,че е отишъл на село да намали разходите ....Малко е агресивен и злобен ама ти не се притеснямай .. той е такъв с всички ,затова е баннат над 100 пъти и има 100 ника...
        В момента ако смяташ ,че БорисоФ не лъже и той така ,една дума лъже няма в това което пише .....
        П.П. Ако прочетеш темите ДАХ и ДАУ , може да се види какво съм купувал и на какви цени в ДАХ ....
        Винаги съм чакал цени на Дойче банк и Комерсбанк под 25 и под 1,2 и съм чакал качване над 1,5 и 30 евро .. как мога да загубя ако съм спазвал тази тактика ... само глупак може да го твърди,ама Голямата Мисирка е такъв... умен
        А Комерца ти дадох съвет на 1,9 да не пипаш ,но и ти си малко рисков ...
        Last edited by Монти; 09.02.2013, 19:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнение
          Здравейте приятели, очакваме значителни повишения за световните борсови индекси.
          Така ли?
          И защо?
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Здравейте приятели, очакваме значителни повишения за световните борсови индекси.
            Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• мисирката ли??? .................. тя е голям спец не само в тая тема, ами навсякъде във всички теми на форума

мисирката преди 2 години успя да фалира БАКБ (продадоха половината банка за 100 хил.евро) , после излезна на международната сцена и като купи акции на Комерцбанк на 6 евро успя да продаде на евро и малко, след това се прехвърли при MAN - знаеш какво последва; после се върна на ОТЦК и купи първите си акции 6 лв. , осредняваше и накрая купи последните си 500 акции на 15 ст. като разправяше как ще продава на някой си на 5 лв. ................ само не каза кога ще се случи това; сега се е специализирала на "Петрол"АД ...................... това означава, че до 1 година и там ще фалират и т.н.

l:[/QUOTE]
              То и аз този бъгав комерц още си го влача на гърба ма поне го купих за 2-2,10 и не продавам кто ще да става и цент макар че под евро трудно ще стигне ма няма невъзможни неща

Коментар

А оптимизъм на нива 7500 продадох въпреки че мисля че ще качва над 8, а
                че ще качи над 8 е ясно, но тайминга е важен - инвеститорите са бичи настроени, новините в самата Германия са добри, Европейския бюджет за 2014-2020 г. е приет, Nasdaq стигна нов 13-годишен връх, но виждаме, че от 7850 върна едни 200 пункта през тази седмица

европа дърпа германия назад, но това не е чак толкова лошо

.................... те и източно-германците преди 20 години върнаха германия доста назад, но като заработи цяла европа за швабите DAX-a ще гони 100 000 пункта

Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                къде се изгуби твоя приятел Монти беше голям спец в тая тема
                мисирката ли??? .................. тя е голям спец не само в тая тема, ами навсякъде във всички теми на форума

мисирката преди 2 години успя да фалира БАКБ (продадоха половината банка за 100 хил.евро) , после излезна на международната сцена и като купи акции на Комерцбанк на 6 евро успя да продаде на евро и малко, след това се прехвърли при MAN - знаеш какво последва; после се върна на ОТЦК и купи първите си акции 6 лв. , осредняваше и накрая купи последните си 500 акции на 15 ст. като разправяше как ще продава на някой си на 5 лв. ................ само не каза кога ще се случи това; сега се е специализирала на "Петрол"АД ...................... това означава, че до 1 година и там ще фалират и т.н.

когато ти се появи в тази тема, аз те попитах: "човек който на текст написан на английски езиk, казва, че написаното е на немски език --->>> ти колко време му даваш да има интерес към DAX-a" ................. и не само да има интерес, но и да вади пари --->>> защото като няма профит - няма и интерес, нали ........................ никой не бяга от там където вади пари, налЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                  и аз като гледам колко оптимизъм има тук в темата бих заел меча позиция при DAX
                  Мечата позиция при дакс е задължителна
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    А оптимизъм на нива 7500 продадох въпреки че мисля че ще качва над 8, а къде се изгуби твоя приятел Монти беше голям спец в тая тема

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                      Отворих си отново късите

Коментар

• Липсата на силна волатолност в индексите маскира огромни движения днес при мен от рода на -4 до +5%. Накупих каквото ми трябваше. Отворих си отново кзсите защото очаквах индексите да пробият нагоре а това не се случи. И да ме ошамарят се надявам да се вдигнат повече дългите отколкото да загубя от късите

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          Фондов .
                          Капиталов ма все тая

Коментар

• Фондов .

Искаш да кажеш капиталов пазар
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Аз също мисля, че има потенциал за добър ръст на немските фондови пазари.
                              Искаш да кажеш капиталов пазар

Коментар

• Аз също мисля, че има потенциал за добър ръст на немските фондови пазари.

Би трябвало да пробие тази година кота 8000 и дори да надмине предишният връх макар че аз при достигането на 7500-7600 пункта бих чистил тоест над 7500-7600 пункта бих само гледал дори анализа ми да показва продължаване на тренда. Личните ми очаквания са за нива 8000-8300 пункта след което сериозен спад макар че при достигане на 7900 би трябвало да има сериозна корекция.
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X